Gratis Xbox One S bij Nuon (1TB + 2 Controllers)


Met de Energiecadeau XL aanbieding van Nuon kunt u profiteren van diverse leuke welkomstcadeaus. Sinds kort heeft Nuon hier een nieuw cadeau aan toegevoegd, en wat voor één! Wanneer u nu overstapt naar Nuon dan kunt u profiteren van een gratis Xbox One S ter waarde van €260,00. Deze Xbox beschikt over 1TB opslagcapaciteit en wordt geleverd met 2 controllers. Naast dit geweldige welkomstcadeau profiteert u met deze actie tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze staan vast gedurende de looptijd van uw contract (1 jaar), waardoor u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen binnen de energiemarkt. En uw overstap? Die neemt Nuon u volledig uit handen. Meer weten? Check dan de website van Nuon!
 

 

Voordelen

 • Geen keuzestress. U hebt na uw online aanmelding altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
 • Uw tarieven staan de komende 12 maanden vast. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen binnen de markt.
 • Nuon regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
 • Profiteer ook van een gratis Xbox One S bij Nuon ter waarde van €260,00. Nu met 1TB opslagcapaciteit en inclusief 2 gratis draadloze controllers.
 • Kies zelf uw betaaldag en spaar voor cadeaus en kortingen met Nuon Exclusief.

 

Ontvang ook een gratis Xbox One S (1TB) bij Nuon

Wanneer u nu kiest voor Nuon dan kunt u profiteren van een gratis Xbox One S ter waarde van €260,00. De Xbox S is de compacte variant (40% kleiner) van de Xbox die uitblinkt op het gebied van beeld en geluid. Zo ondersteunt de Xbox One S van Microsoft onder andere 4K Ultra HD en High Dynamic Range. Hierdoor geniet u altijd van rijke heldere kleuren tijdens het gamen en het bekijken van video’s.

Naast geweldig beeld biedt de One S 1TB opslagcapaciteit waardoor u eenvoudig veel games en video kunt downloaden. En aangezien u uw Xbox One S kunt verbinden met het internet via Wifi hoeft u geen kabels te trekken. De One S wordt geleverd met een HDMI kabel waardoor deze eenvoudig aan uw tv te koppelen is. Daarnaast ontvangt u 2 draadloze controllers bijgeleverd waardoor u direct tegen of met elkaar kunt spelen.

De Xbox One S is uitgevoerd in het wit en weegt 3,3 kilo. Daarnaast is deze uitgevoerd met 2 USB 3.0 poorten en Bluetooth 4.1. De optische drive van het console is geschikt voor het afspelen van CD, DVD en Blu-ray. Ook profiteren van deze geweldige console bij Nuon? Klik dan op deze link!

 

Energiecadeau XL Gratis Xbox One S bij Nuon

 

Overstappen naar Nuon

Wilt u ook overstappen en profiteren van een gratis Xbox One S bij Nuon? Meldt u dan vandaag nog aan! Aanmelden is heel eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld. Klik op deze link om te starten en de website van Nuon te openen. Check vervolgens alle voordelen van de aanbieding en kijk even of uw gekozen welkomstcadeau nog beschikbaar is. Bereken vervolgens uw prijs door het invoeren van uw woon- en verbruiksgegevens. Tevreden met het geschatte maandbedrag? Klik dan op ‘’Ga verder met uw aanvraag’’.

Controleer vervolgens uw persoonlijke overzicht. Hierbij is het belangrijk dat uw de voorwaarden en het geschatte maandbedrag nog eenmaal doorneemt. Klopt alles? Kies dan voor ‘’Naar aanvragen’’. Voer op de vervolgpagina enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Controleer als laatst nog eenmaal uw gegevens en ga akkoord met de voorwaarden en tarieven. Stuur vervolgens uw aanmelding in door te klikken op ‘’Aanvraag versturen’’.

Nadat u uw aanmelding hebt ingestuurd ontvangt u automatisch een bevestiging per email. Vanaf het moment van het ontvangen van de bevestiging gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze periode kunt u altijd nog kosteloos annuleren. Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Nuon uw huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast regelt het alles voor uw nieuwe aansluiting. Meer weten of direct profiteren van een gratis Xbox One S bij Nuon? Klik dan op deze link!

 

Gratis Xbox One S bij Nuon

 

Wanneer ontvang ik mijn gratis Xbox One S van Nuon?

Bij Nuon snappen ze dat u graag wilt weten waar u aan toe bent, en daarom is men heel duidelijk over wanneer u uw cadeau kunt verwachten. Wanneer u zich nu aanmeldt dan gaat Nuon uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken. Vervolgens ontvangt u binnen 4 weken nadat Nuon is gestart met het leveren van energie een vouchercode per email. U kunt deze vouchercode online inwisselen bij een website waarmee Nuon samenwerkt. Na het inwisselen van uw code kunt u uw gratis Xbox One S binnen 7 dagen thuis verwachten. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het dus snel 1 tot 2 maanden duren voordat u uw welkomstcadeau in huis hebt.

 

Specificaties Xbox One S 1TB

Wanneer u nu kiest voor Nuon dan profiteert u van een gratis Xbox One S met 2 controllers. Deze Xbox ter waarde van €260,00 is extra compact en biedt geweldig geluid en beeld. De Xbox One S is uitgerust met 1TB opslagcapaciteit en ondersteunt 4K-resolutie. Hieronder kunt u enkele andere belangrijke specificaties van de Xbox One S vinden.

 • Kleur: Wit
 • Gewicht: 3,3 kg
 • Opslagcapaciteit: 1TB
 • Aansluitingen: HDMI, USB 3.0 (x2)
 • Verbindingen: Wifi / Bluetooth 4.1
 • Optische drive: CD / DVD / Blu-ray
 • Energieverbruik: 74 Watt
 • Bijgeleverd; 2 draadloze controllers + HDMI kabel

 

Tip: Kies voor Xbox Live Gold

Wanneer u kiest voor een gratis Xbox One bij Nuon dan raden wij u aan ook te kiezen voor de voordelen van Xbox Live Gold. Met Xbox Live Gold krijgt u namelijk toegang tot de grootste online community op het meest geavanceerde multiplayernetwerk. Hierdoor kunt u zowel competitief als coöperatief spelen met andere gebruikers over de hele wereld. Hierbij kan het gaan om onbekende, maar ook om vrienden uit uw echte leven. Naast de lol van het samen spelen ontvangt u momenteel ook toegang tot twee tot vier gratis games elke maand. Zo kunt u gratis nieuwe spellen leren kennen. En of dit nog niet genoeg is kunt u ook nog eens profiteren van 50 tot 75 procent korting op geselecteerde Xbox One spellen. Hiermee bespaart u eenvoudig tientalen euro’s. Meer weten over alle voordelen van Xbox Live Gold? Bezoek dan eens de website van Microsoft Xbox.

 

Gegarandeerde tarieven

Wanneer u nu kiest voor deze actie van Nuon dan profiteert u van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze tarieven zijn gegarandeerd voor een periode van een jaar. Binnen deze periode zullen uw tarieven dus niet stijgen, en ook niet dalen. Hiermee voorkomt u eventuele prijsstijgingen wanneer tarieven binnen de handelsmarkt stijgen. Het enige risico wat u loopt is dat de tarieven dalen, en dat u hier niet van meeprofiteert. Ondanks dat uw tarieven vast staan kunt u overigens wel te maken krijgen met een hogere energierekening. Dit gebeurd bijvoorbeeld wanneer u meer energie verbruikt of wanneer de overheid de belastingen verhoogt. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de hoogte van de huidige energiebelastingen.

 

Goed om te weten;

 • Deze aanbieding inclusief gratis Xbox One S 1TB ter waarde van €260,00 is alleen geldig voor nieuwe klanten van Nuon.
 • Uw maandelijkse kosten worden door Nuon door middel van automatische incasso geïncasseerd.
 • De Energiecadeau XL aanbiedingen zijn enkel geldig in combinatie met een eenjarig energiecontract voor stroom en gas.
 • Loopt uw huidige energiecontract af binnen twee maanden? Dan wacht Nuon met uw overstap zodat een overstapboete voorkomen wordt.
 • Heffingen vanuit de overheid, zoals belastingen en BTW, kunnen niet worden vastgezet en kunnen hierdoor tussentijds wijzigen.
 • Wanneer u uw contract voortijdig beëindigt dan kan Nuon een deel van uw welkomstcadeau terugvorderen.
 • Opwekkers van zonne-energie kunnen een terugleververgoeding ontvangen van Nuon.

 

Overige Nuon Acties

Momenteel kunt u niet alleen van een gratis Xbox One S bij Nuon profiteren, er zijn namelijk diverse andere acties. Een van de meest populaire acties is de Nuon Powerdeal. Wanneer u kiest voor deze actie dan ontvangt u €200,00 korting en 5% korting op stroom. Daarnaast ontvangt u stroom en gas 1 jaar lang tegen vaste lage tarieven. Naast deze acties kunt ook kiezen voor één van de andere acties waarmee u profiteert van bijvoorbeeld een gratis Galaxy Tab, een Bol.com cadeaubon, een Philips Airfryer of een Alternate cadeaubon t.w.v. €150,00. Check onderstaande tabel voor een overzicht van alle Nuon acties!


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.