Gratis Philips Airfryer XXL bij Nuon


Wanneer u nu overstapt naar Nuon dan kunt u profiteren van een gratis Philips Airfryer XXL ter waarde van €289,99. De Airfryer XXL van Philips is wereldwijd een van de koplopers op het gebied van frituren met weinig vet. Zo verwijdert de Airfryer XL vet dat andere laten zitten waardoor u tot wel 90% minder vet binnen krijgt. Naast gezond is de XXL versie van de Airfryer ook nog eens erg handig, zo frituurt u in één keer een hele kip of tot wel zes porties friet. Naast dit welkomstcadeau profiteert u met deze aanbieding tevens van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze tarieven staan vast gedurende de looptijd van uw contract (3 jaar) waardoor u geen last hebt van prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Nuon u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van Nuon!

 

 

Voordelen

 • Geen administratieve rompslomp. Nuon regelt uw overstap van A tot Z.
 • Ontvang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Geen onverwachte prijsstijgingen!
 • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Geen keuzestress dus.
 • Direct drie jaar geen omkijken meer naar uw energiezaken. Wel zo handig!
 • Ontvang nu ook een gratis Philips Airfryer XXL ter waarde van €289,99.

 

Gratis Philips Airfryer XXL t.w.v. €289,99

Tijdens de Energiecadeau XL Actie van Nuon kunnen overstappers hun eigen welkomstcadeau uitkiezen met een waarde tot wel €320,00. Tussen deze cadeau vindt u ook de Airfryer XXL van Philips. Met de gratis Airfryer XXL van Philips geniet u van krokante frietjes en gezondere maaltijdens. Zo eet u tot wel 90% minder vet in vergelijking met andere alternatieven. De Airfryer XXL is de grootste en krachtigste Airfryer van Philips waarmee u kunt frituren, bakken, braden en grillen. Zo bereid u in deze variant eenvoudig tot wel een hele kip of tot wel zes porties friet. Ook profiteren van en gratis Philips Airfryer XXL bij Nuon? Meldt u dan vandaag nog aan!

 

Nuon Energiecadeau XL - Kies uw eigen welkomstcadeau!

 

Overstappen naar Nuon

Wilt u ook overstappen naar Nuon en profiteren van een gratis Philips Airfryer XXL ter waarde van €289,99? Meldt u dan vandaag nog aan! Overstappen is heel eenvoudig en in enkele minuten geregeld. Klik op deze link om de aanbieding te openen op de website van Nuon. Check vervolgens de spelregels en klik op ‘’Bereken uw maandbedrag’’ om verder te gaan. Voer vervolgens uw woon- en verbruiksgegevens om uw maandtarief te berekenen. Tevreden met het aanbod? Klik dan op ‘’Ga verder met uw aanvraag’’.

Controleer op de volgende pagina nogmaals uw persoonlijke overzicht en klik op ‘’Naar aanvragen’’ wanneer alles klopt. Voer als laatst diverse gegevens in om uw aanvraag af te ronden. Diverse gegevens zoals uw adresgegevens en betaalgegevens zijn nodig om uw aanmelding af te ronden. Controleer als laatst nogmaals de door u ingevulde gegevens en klik op ‘’Aanvraag versturen’’ om uw aanmelding definitief te maken. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u automatisch een bevestiging. Na het ontvangen van de bevestiging gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen uw bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Nuon uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelfs niets voor te doen. Tijdens het overstapproces hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis van deze meterstanden kan uw oude energieleverancier namelijk een juist eindafrekening maken. Meer weten over de overstap of uw welkomstcadeau? Check dan de website van Nuon!

 

Gratis Philips Airfryer XXL bij Nuon

Met de Philips Airfryer XXL bereidt u zo een hele kip!

 

Wanneer ontvang ik mijn gratis Philips Airfryer XXL?

Wanner u deelneemt aan deze actie dan ontvangt u uw gratis Philips Airfryer XXL natuurlijk zo snel mogelijk in huis. Om duidelijk te maken wat u kunt verwachten leggen wij hieronder uit hoe en wanneer u uw welkomstcadeau thuis kunt krijgen.

 1. Na het versturen van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per email.
 2. Wanneer alles correct verloopt dan ontvangt u binnen 8 weken een email van Nuon met een unieke vouchercode.
 3. U kunt uw vouchercode online inruilen voor één van de welkomstcadeaus die Nuon biedt.
 4. Na het doen van een bestelling ontvangt u uw welkomstcadeau binnen 7 dagen thuisgestuurd.

 

Specificaties Philips Airfryer XXL

De Airfryer XXL (Avance Collection) is momenteel de grootste en meest krachtige Airfryer (2.225 Watt) van Philips. Hieronder kunt u de belangrijkste features van deze Airfryer terug vinden.

 • Standaard uitgerust met Twin Turbostar technologie.
 • Beschikt over Philips Fat Removal-technologie waardoor er minder vet in uw eten zit.
 • Maak tot wel 6 porties friet per keer.
 • Totale capaciteit van maximaal 1,4 kilo of een hele kip.
 • Maximaal verwarmingsvermogen van 2.225 Watt.
 • Formaat: 322 x 433 x 316 mm (l x b x h).
 • Uitgerust met vijf handige kookprogramma’s.
 • Beschikt over een handige warmhoudfunctie.
 • Frituurmand met antiaanbaklaag.
 • Inclusief receptenboek.

Meer weten over de Philips Airfryer XXL? Of direct wat handige tips en lekkere recepten bekijken? Check dan de website van Philips!

 

Goed om te weten;

 • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten die overstappen naar Nuon.
 • Betaling zal plaats vinden door middel van een automatisch incasso.
 • Deze actie is geldig in combinatie met een driejarig energiecontract voor stroom en gas.
 • Heeft u nog een contract lopen bij een andere energieleverancier dat afloopt binnen 2 maanden? Dan wacht Nuon met de overstap om een overstapboete te voorkomen.
 • Bekijk de voorwaarden om op de hoogte te zijn van alle belangrijke spelregels.

 

Overige Nuon Acties

Naast deze Playstation 4 Slim (500 GB) kunt u tijdens de Energiecadeau XL aanbieding tevens profiteren van diverse andere toffe welkomstcadeaus. Zo kunt u kiezen voor een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1, gratis Playstation 4 Slim (500GB), een Dyson V6 Cord-Free stofzuiger , een Bol.com cadeaukaart en een Fitbit Ionic ter waarde van €299,00. Naast deze leuke cadeaus heeft Nuon overigens nog veel meer energie aanbiedingen waarmee u kunt profiteren van hoge kortingen of gratis cadeaus. Bekijk onderstaande tabel voor een overzicht van alle actieve aanbiedingen van Nuon!


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.