Nuon Energiecadeau XL aanbieding – Ontvang een cadeau t.w.v. €350,00


Vanaf nu kunnen particulieren en ondernemers profiteren van de voordelige Nuon Energiecadeau XL aanbieding. Voor particuliere betekend dit dat men kan profiteren van een cadeau met een waarde van tussen de €200,00 en €350,00. Daarnaast is het voor MKB’ers en ZZP’ers mogelijk om te profiteren van een welkomstcadeau met een waarde tussen de €190,00 en €420,00. Wanneer u nu overstapt kunt u als consument bijvoorbeeld profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1, een gratis Xbox One S of een gratis Philips Airfryer XXL. Daarnaast kunnen ondernemers profiteren van onder andere een Asus laptop, Denon soundbar of Dell Monitor. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Nuon! Naast een leuk welkomstcadeau profiteert u met de Energiecadeau XL aanbieding verder van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Deze tarieven staan gedurende 1 jaar vast waarvoor u geen last hebt van eventuele prijsstijgingen binnen de markt. En overstappen? Dat neemt Nuon u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van Nuon!
 


 

Voordelen

 • Nuon regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp.
 • Profiteer met de Energiecadeau XL aanbieding van een welkomstcadeau met een waarde tot maar liefst €350,00.
 • Geen omkijken naar uw energiezaken. Uw tarieven staan voor de komende 12 maanden vast.
 • U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Geen keuzestress dus!
 • Ontvang ook service afgestemd op uw persoonlijke situatie en bespaar op uw energiekosten.

 

Nuon Energiecadeau XL – Kies uw eigen welkomstcadeau uit!

Tijdens de Nuon Energiecadeau XL aanbieding kunnen overstappers zelf een leuk welkomstcadeau uitkiezen. Deze actie is geldig in combinatie met een eenjarig energiecontract voor stroom en gas. Op dit moment biedt Nuon diverse leuke welkomstcadeaus waaronder een Samsung Tablet, Xbox One S of een Philips Airfryer. Naast deze cadeaus kunt ook tevens kiezen voor een;

 • Een Bosch gereedschapset inclusief een klopboormachine en krachtige accuboormachine ter waarde van €299,95.
 • Dyson V6 Cord-Free; Met deze handige draadloze stofzuiger reinigt u eenvoudig grote oppervlaktes of moeilijk bereikbare plekken.
 • Gratis Samsonite reiskofferset met twee ultralichte en sterke koffers ter waarde van €300,00.
 • Fitbit Ionic Smartwatch; Met dit mooie horloge meet u onder andere uw hartslag, snelheid en afstand tijdens het sporten.
 • Kooduu Speaker Lampion XL; Deze innovatieve speaker ter waarde van €250,00 is tevens een lamp, wijnkoeler en bloempot.
 • Handige cadeaubon van o.a. Prenatal, Nature’s Git, Weekendjeweg, Bol.com of Pathé (waarde €250,00).
 • Gratis Thermosmart V3 thermostaat; Een handige slimme thermostaat waarmee u eenvoudig inzicht krijgt in uw energieverbruik en de hierbij passend kosten.

Bent u er nog niet over uit welk welkomstcadeau u het liefste wil ontvangen? Dat maakt niet uit! Wanneer u zich nu aanmeldt dan ontvangt u uw unieke code namelijk na 8 weken. Met deze code kunt u online uw cadeau uitkiezen en deze laten verzenden. U heeft dus nog meer dan voldoende tijd om te bedenken voor welk energiecadeau u kiest! Meer weten over de spelregels van deze aanbieding? Ga dan naar de website van Nuon!

Tip: Let op, het aanbod wisselt en OP = OP. Ziet u een leuk welkomstcadeau? Meldt u dan alvast aan zodat u zeker weet dat u het cadeau ontvangt dat u wilt hebben.

 

Nuon Energiecadeau XL aanbieding - Ontvang een cadeau t.w.v. €350,00

 

Overstappen naar Nuon

Wilt u als ondernemers ook profiteren van de Nuon Energiecadeau XL aanbieding? Dat is heel eenvoudig! Meldt u nu online aan en Nuon regelt bijna uw complete overstap! Klik om te starten op deze link om de aanbieding op de Nuon website te openen. Check hier vervolgens de spelregels en welkomstcadeaus en kies voor ‘’Bereken uw maandbedrag’’ om verder te gaan. Voer hier vervolgens uw adres- en verbruiksgegevens in om uw maandbedrag te berekenen. Tevreden met het aanbod? Klik dan op ‘’Ga verder met uw aanvraag’’.

Controleer op de volgende pagina nogmaals uw persoonlijk overzicht en klik op ”Naar aanvragen” om verder te gaan. Rond vervolgens uw aanmelding af door het invoeren van diverse benodigde gegevens. Hierbij gaat het onder andere om bedrijfsgegevens, betaalgegevens en leveringsgegevens. Controleer uw gegevens goed en klik op ”Aanvraag versturen” om uw aanmelding af te ronden. Na het versturen van uw gegevens ontvangt u een bevestiging, hierna gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Na het verstrijken van uw bedenktijd zal Nuon uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Tijdens de overstap hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis van deze gegevens kan uw oude energieleverancier namelijk een juiste eindafrekening maken. Ook profiteren van een welkomstcadeau ter waarde van maximaal €320,00 tijdens de Energiecadeau XL aanbieding? Ga dan naar de website van Nuon!

 

Gratis Xbox One S met Nuon Energiecadeau XL

Met de Nuon Energiecadeau XL aanbieding kunt u onder andere profiteren van een gratis Xbox One S!

 

Goed om te weten;

 • In sommige gevallen kan Nuon u vragen om een waarborgsom te betalen.
 • Heeft u nog een contract lopen dat binnen twee maanden afloopt? Dan wacht Nuon met de overstap om een eventuele opzegvergoeding te voorkomen. Hierdoor kan het voorkomen dat de uiteindelijk lengte van uw contract twee maanden korter is (2 jaar en 10 maanden).
 • Na het ontvangen de bevestiging gaan uw 14 dagen bedenktijd in.
 • Met de Energiecadeau XL aanbieding gaat u een contract met betalingsverplichting aan. Betaling geschiedt door middel van een automatisch incasso.
 • Deze actie is alleen geldig in combinatie met een driejarig energiecontract voor stroom en gas.

 

Nuon Energiecadeau XL voor particulieren

De Nuon Energiecadeau XL aanbieding is niet alleen geldig voor ondernemers, maar ook voor particulieren. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u dus kiezen voor de zakelijke of particuliere variant van de Energiecadeau XL aanbieding. Wanneer u ZZP’er bent dan kunt u zowel voor de particuliere als zakelijke aanbieding kiezen. Om deze reden raden wij u aan om beide acties te vergelijken op jaarkosten en dan te kiezen voor de goedkoopste variant. Als bedrijf of MKB’er kunt u alleen kiezen voor de zakelijke versie van de aanbieding, zakelijke overeenkomsten kennen namelijk licht afwijkende voorwaarden.

Als particulier kunt u overigens ook nog profiteren van de Nuon Energiecadeau aanbieding. Dit is de originele Energiecadeau aanbieding waarmee u profiteert van een welkomstcadeau ter waarde van maximaal €149,95. Waarom u wellicht eerder voor deze actie zou willen kiezen? Deze aanbieding is in combinatie met een energiecontract van 12 maanden in plaats van een driejarig energiecontract. Hierdoor hebt u dus meer vrijheid en kunt u eerder weer kiezen voor een andere energieleverancier. Meer weten? Lees hier dan meer over de Nuon Energiecadeau aanbieding!

 

Nuon Energiecadeau XL voor ondernemer (Cadeau voor de zaak)

Ondernemers die nu kiezen voor de Energiecadeau XL aanbieding kunnen kiezen voor een cadeau voor de zaak. Dit een gratis cadeau dat ze ontvangen in combinatie met een driejarig energiecontract. Momenteel kunt u kiezen voor een leuk welkomstcadeau met een waarde van €190,00 tot €420,00. In het complete aanbod vindt u nu diverse handige producten die eigenlijk alle ondernemers wel kunnen gebruiken. Hieronder som ik enkele van de opties op;

 • Ikea cadeaubon; Met deze cadeaubon ter waarde van €250,00 koopt u handige producten voor uw kantoor (aan thuis).
 • Asus laptop; Een mooie 15,6 inch laptop met een stevige AMD-processor een 16GB RAM. Ideaal voor dagelijks gebruik en entertainment.
 • Brandpreventiepakket; Maak uw huis of kantoor nog veiliger met brandblussers, rookmelders en CO2-melders.
 • Dell Monitor; Een prachtige 25 inch monitor die u op uw laptop of desktop kan uitsluiten door middel van HDMI. Uitgevoerd met displayport, USB 3.0 en audio poorten.
 • Denon soundbar; Een prachtige soundbar met sub woofer. Biedt krachtige prestatie tijdens presentaties en films. Daarnaast speelt u via Bluetooth eenvoudig muziek af via uw smartphone of tablet.
 • Espressomachine; Een volautomatische espressomachine van Siemens ter waarde van €395,00. Hiermee zet u met een druk op de knop de heerlijkste koffie, espresso, cappuccino en latte machinatie.

Benieuwd naar het complete aanbod van dit moment?

 

Hoe duurzaam is Energiecadeau XL van Nuon?

Wanneer u graag duurzame keuzes maakt dan is Nuon Energiecadeau XL wellicht niet de beste optie voor u. Met deze overeenkomst ontvangt u namelijk een mix van voornamelijk grijze energie. Daarnaast is ook het geleverde aardgas niet duurzaam. Als alternatief voor deze actie zijn er overigens wel voldoende echt duurzame energieleveranciers. Hierbij kunt u denken aan onder andere Greenchoice, Vandebron en Powerpeers. Helaas bieden deze duurzame energieleveranciers minder goede acties. Zo ontvangt u niet een prachtig welkomstcadeau, maar misschien alleen een kleine korting. Om deze reden zal het voor veel mensen toch aantrekkelijker zijn om te kiezen voor Energiecadeau XL.

 

Veelgestelde vragen

Overstappen van energieleverancier is niet iets wat u dagelijks doet. Om deze reden begrijpen wij het als u vragen heeft. Om u op te helpen hebben we hieronder enkele veelgestelde vragen met de bijpassende antwoorden opgesomd. Mocht u nog meer vragen hebben, stel hem dan door een reactie achter te laten.

“Wanneer ontvang ik mijn welkomstcadeau?”

Na uw aanvraag zal Nuon uw huidige energieleverancier opzeggen en uw nieuwe contract regelen. In de meeste gevallen duurt dit enkele weken. Hierna zal Nuon daadwerkelijk stroom en gas gaan leveren. Na het incasseren van het derde termijnbedrag zal Nuon u binnen vier weken een unieke vouchercode versturen. Dit gaat niet per post, maar gewoon via de e-mail. Deze unieke code kunt u gebruiken om online uw cadeau te bestellen. Na het bestellen van uw cadeau ontvangt u het binnen 7 dagen thuisgestuurd. Alles bij elkaar kan het dus wel even duren voordat u uw cadeau ontvangt.

 

“Ik ben al klant bij Nuon, kan ik ook profiteren?”

Helaas is de aanbieding alleen geldig voor nieuwe klanten van Nuon. Als huidige klant van Nuon kunt u profiteren van andere verlengaanbiedingen. Helaas zijn deze aanbiedingen vaak niet zo gunstig. Om deze reden raden wij u aan opnieuw over te stappen naar een andere energieleverancier.

 

“Wanneer kan ik opzeggen of weer overstappen?”

Wanneer u kiest voor de Energiecadeau XL aanbieding dan gaat u een overeenkomst aan voor 1 jaar. Binnen deze periode opzeggen of overstappen zal nadelige gevolgen hebben. Zo mag Nuon een opzegvergoeding in rekening brengen. Daarnaast kan het zijn dat u uw welkomstcadeau deels of geheel terug moet betalen. Om deze reden raden wij aan pas echt op te zeggen wanneer de looptijd is verstreken. Hiervan ontvangt u vaak vanzelf bericht.

 

“Waarom ontvang ik een duur cadeau bij Nuon?”

In Nederland kennen we onderhand al meer dan twintig verschillende energieleveranciers. Om deze reden is er veel concurrentie. Alle energieleveranciers strijden namelijk om dezelfde consumenten. Om nieuwe klanten te trekken bieden veel energieleveranciers hoge korting of welkomstcadeaus. Zo ook Nuon. Door het bieden van aantrekkelijke cadeaus hoopt Nuon u over de streep je trekken om klant te worden.

 

Andere Nuon Acties

Naast de Energiecadeau XL aanbieding en de Energiecadeau aanbieding biedt Nuon nog diverse andere voordelige acties. Zo profiteert u momenteel van bijvoorbeeld €200,00 korting met de Nuon Powerdeal. Daarnaast biedt Nuon ook nog diverse leuke acties met een welkomstcadeau of een scherpe korting. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Check dan alle actieve aanbiedingen in de tabel hieronder. Meer weten over een van de acties? Klik dan op de actie of bezoek de website van Nuon door te klikken op ‘’Meer informatie’’.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Nuon Energiecadeau XL aanbieding – Ontvang een cadeau t.w.v. €350,00

 • Erik

  Jammer dat de PS4 niet meer beschikbaar is. Ondanks dit was ik ook heel blij met mijn bol.com cadeaukaart t.w.v. €200,-. Een paar cadeaus van kunnen kopen en een kleinigheidje voor mijzelf. Die PS komt nog wel is in huis.