Nu bij NLE een ‘Kom erbij’ Bonus van €250

NLE heeft sinds kort een mooie welkomstbonus voor u als nieuwe klant, namelijk een ‘Kom erbij’ Bonus van maar liefst €250! Dat is mooi meegenomen aangezien de huidige stroom & gasprijzen momenteel torenhoog zijn.

 

‘Kom erbij’ Bonus

 

Als u nu overstapt naar NLE, dan krijgt een welkomstbonus van maar liefst €250! De welkomstbonus van €250 wordt verrekend op uw eerste jaarrekening, zodra het eerste jaar voorbij is. U komt in aanmerking voor de welkomstbonus als u een contract van 1 jaar afsluit met een vast tarief. Overstappen naar NLE kent vele voordelen, namelijk:

  • NLE biedt scherpe tarieven.
  • Goede klantenservice.
  • Eerlijk en transparant over waar NLE zijn energie vandaan haalt.
  • Overstappen is snel en gemakkelijk.

Wilt u overstappen? Ga dan naar de website van NLE en regel het vandaag nog!

 

 

100% Groene stroom

NLE vindt duurzaamheid erg belangrijk en daarom leveren zij alleen 100% groene stroom. De groene stroom die NLE levert, komt uit Nederland en andere Europese landen. NLE wilt zo transparant mogelijk zijn over waar de stroom dan wordt opgewekt. Daarom hebben zij in een cirkeldiagram aangegeven hoe zij stroom opwekken en door middel van wat. Transparanter kan zowat niet toch?!

 

 

 

NLE kom erbij bonus

 

 

 

Groene stroom, hoe werkt dat ook alweer? Als u een contract bij NLE afsluit, dan sluit u een contract af waarbij u 100% groene stroom krijgt, gegarandeerd! Maar hoe werkt dit? Is er dan een speciaal elektriciteitsnet voor groene stroom? Helaas is dit niet zo. Het elektriciteitsnetwerk bevat een mix van groene en grijze stroom. De groene stroom in het net wordt opgewekt door, bijvoorbeeld, wind of zon. Grijze stroom in het elektriciteitsnet wordt vaak opgewekt in kolencentrales. Er komt dus geen andere energie, en niet alleen groene energie, uit uw stopcontact als u kiest voor 100% groene stroom. Maar omdat u een contract hebt afgesloten met 100% groene stroom, maakt u het wel mogelijk dat er meer groene stroom opgewekt wordt. Als iedereen met een energiecontract in Nederland dus zou kiezen voor 100% groene stroom, dan zou het elektriciteitsnetwerk alleen bestaan uit groene energie. U draagt dus uw steentje bij aan een groener en duurzamer land. Was u van plan om te gaan overstappen en wilt u ook 100% groene stroom? Ga dan naar de website van NLE, bereken uw tarief en sluit vandaag nog een nieuwe energiecontract af.

 

 

Overstappen

Bent u enthousiast geworden en wilt u overstappen? Geen probleem want overstappen naar NLE is snel, makkelijk en zonder zorgen. De overstap wordt volledig geregeld door NLE dus u hoeft zich daar geen zorgen over te maken en het scheelt u weer tijd, hoe fijn is dat?! De overstap ziet er als volgt uit:

  • Zodra u zich heeft aangemeld via de website van NLE, krijgt u een bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail vindt u uw contract, uw tarieven, de startdatum van de energielevering en uw persoonlijke inloggegevens voor Mijn NLE.
  • Wettelijke bedenktijd. Vanaf het moment dat u uw energiecontract via de mail heeft ontvangen, gaat de wettelijke bedenktijd van 14 dagen ( Let op: kalenderdagen) in. Binnen deze 14 dagen kunt u het contract nog annuleren zonder opgaaf van reden. Dit recht heeft u als consument altijd.
  • De overstap wordt volledig door NLE geregeld. Uw contract bij uw huidige energieleverancier wordt door NLE opgezegd en NLE zorgt ervoor dat u tijdens de overstap niet zonder energie komt te zitten.
  • 7 dagen voordat de overstap volledig rond is, ontvangt u bericht waarin het termijnbedrag wordt aangegeven en wanneer het eerste incassomoment gaat plaatsvinden. De daaropvolgende termijnbedragen worden steeds omstreeks de laatste werkdag van de maand geïncasseerd.
  • Heeft u een slimme meter? Dan worden de meterstanden automatisch uitgelezen door NLE. Heeft u geen slimme meter? Dan ontvangt u een email van NLE waarin zij verzoeken de meterstanden door te geven. Deze kunnen online doorgegeven worden.

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten