De NLE helpt klanten met nieuwe cv-onderhoud service


De NLE helpt klanten met nieuwe cv-onderhoud service

Energieleverancier de Nederlandse Energie Maatschappij biedt vanaf begin maart ook onderhoudscontracten voor de cv-ketel aan. Om dit mogelijk te maken is het energiebedrijf een nieuwe samenwerking gestart met het warmtebedrijf Holland Warmte. Het bieden van deze nieuwe extra service is volgens de Nederlandse Energie Maatschappij een logische stap in het proces van het ontzorgen van klanten. Veel Cv-ketels worden namelijk slecht onderhouden

Tijdens de installatie van de slimme thermostaat Anna, die het energiebedrijf gratis aanbiedt bij sommige energiepakketten, viel het monteurs vaak op dat cv-ketels slecht onderhouden worden. En regelmatig in slechte of zelfs gevaarlijke staat verkeren. Ook recent onderzoek van Milieu Centraal, uitgevoerd door Motivication, onderstreept deze constatering; uit de onderzoeksresultaten blijkt dat 3 op de 10 met name jonge consumenten een niet of slecht onderhouden cv-ketel heeft. Met deze nieuwe service speelt de energieleverancier in op deze ontwikkeling.

Partnership met Holland Warmte

Om deze service te kunnen bieden is de NLE een partnership gestart met Holland Warmte, een partij met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van cv-ketelonderhoud. “Met Holland Warmte halen wij een schat aan ervaring en expertise in huis op het gebied van cv-ketelonderhoud en zorgen we ervoor dat de cv-ketels van onze klanten in topconditie blijven. En dat doen we natuurlijk tegen een zeer scherpe prijs”, aldus Olaf Ouwerkerk, Voice of the Customer bij NLE.

De nieuwe cv-ketel onderhoudsservice is per 1 maart 2016 beschikbaar voor klanten van de Nederlandse Energie Maatschappij met een koophuis. Klanten betalen maandelijks tussen de €7,99 en €9,99 voor de extra dienst.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.