NLE en MisterGreen reserveren 1000 Tesla’s Model 3


NLE en MisterGreen reserveren 1000 Tesla’s Model 3

Energieleverancier De Nederlandse Energie Maatschappij en MisterGreen Electric Lease, de meest duurzame en snelst groeiende leasemaatschappij van Nederland, gaan samenwerken om zo snel mogelijk 1.000 Tesla’s Model 3 wagens te reserveren voor de Nederlandse markt. De energieleverancier en leasemaatschappij hopen hiermee elektrisch rijden in Nederland een enorme boost te geven.

Tesla Model 3 zeer populair

MisterGreen en NLE kiezen ervoor om direct 1000 modellen te proberen te bemachtigen aangezien de Tesla Model 3 een van de populairste (elektrische) auto’s van dit moment is.

Na de extreem succesvolle lancering van de Model S en Model X komt Tesla Motors aan het einde van 2017 met de Tesla Model 3. In tegenstelling tot de eerdere uitvoeringen uit de hogere prijscategorie, komt dit nieuwe Tesla model voor een prijs van naar schatting slechts €35.000; en dat is na optelling van slechts 4% bijtelling.

“Wij geloven dat de Model 3 een gamechanger gaat worden. Met de Model 3 komt elektrisch rijden in één klap binnen bereik van een waanzinnig grote groep mensen”, aldus Harald Swinkels, oprichter en CEO van NLE.

“Nederland heeft de potentie een gidsland te worden voor elektrisch rijden. Nederland bezit nu al een in Europa vooroplopende snellaadinfrastructuur”, aldus Mark Schreurs, oprichter van MisterGreen Electric Lease.

Geïnteresseerden kunnen zich bij dit initiatief aansluiten via de speciale website teslamodel3lease.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.