NLE Alles-in-1 (NLEx) Review – Nu €12,50 Extra Korting!


NLE, de grootste onafhankelijke energieleverancier, biedt vanaf eind 2016 ook internet, televisie en telefonie op grote schaal aan. Hiermee wil het Rotterdamse bedrijf, dat 10 jaar terug de energiemarkt opschudde, ook de telefonie- en televisiemarkt op zijn kop gaan zetten. Hoe ze dat willen doen? Wanneer u nu overstapt naar NLE Alles-in-1 dan betaalt u één jaar lang slechts €42,50 per maand. Hiermee profiteert u van supersnel internet, een uitgebreid tv aanbod, bellen en een gratis WiFi-versterker! En wanneer u nu overstapt dan ontvangt u de eerste 3 maanden nog eens €5,00 korting ook de eerste 10 maanden nog eens €12,50 korting ook! Hierdoor bent u maandelijks slechts €29,95 kwijt. En bent u al klant van de NLE? Dan ontvangt u ook nog is een eenmalige combikorting van maar liefst €25,00! Wel zo handig om alles bij één betrouwbare partij geregeld te hebben. Niet voor niets kozen al meer dan 30.000 mensen voor dit voordelige nieuwe telecomaanbod. Meer weten over dit nieuwe Alles-in-1 Pakket van NLE (NLEx)? Ga dan naar de website van de NLE!

Update: Momenteel ontvangen overstappers de eerste 10 maanden €12,50 korting. OP = OP.

 


 

Introductie van NLE Alles-in-1 (NLEx)

De NLE zet het nieuwe Alles-in-1 pakket in de markt onder de merknaam NLEx. Door middel van NLEx wil het Rotterdamse bedrijf de concurrentie aangaan met het grote telecombedrijf Ziggo. Dit doet het relatief succesvol sinds oktober 2016 door het voordelig aanbieden van diensten over het kwalitatieve KPN netwerk. Hierbij ligt de focus op het aanbieden van een uitgebreid pakket diensten voor een zeer scherpe prijs. Of het bedrijf hiermee Ziggo gaat verslaan moet nog blijken. Maar het grote prijsverschil is voor veel consumenten erg interessant!

 

NLE Alles-in-1 in 2019

Het is al weer even terug, maar NLE Alles-in-1 werd gelanceerd eind 2016. Toen had de NLE binnen één jaar 40.000 nieuwe klanten voor het Alles-in-1 pakket. En deze sterke groei verwacht het bedrijf door te zetten. Zo wil het bedrijf binnen één jaar vanaf nu de grootste onafhankelijk aanbieder zijn op het gebied van internet, tv en bellen. En binnen enkele jaren wil de NLE doorgroeien naar een totaal van 200.000 Alles-in-1 klanten. Dit blijft het doen met een volledig aanbod tegen lagere tarieven. Ook na de overname door de Nuts Groep (Budget Energie). Benieuwd wat voor aanbod u momenteel kunt krijgen? Check dan de website van NLE!

 

“Wij willen de telecommarkt opschudden, net als de energiemarkt een paar jaar geleden. We hopen mensen over te halen over te stappen, zodat de markt meer in beweging komt. Dat doe je met een scherpe prijs.’’ zegt NLE-woordvoerster Caroline Bevaart.

 

Direct naar;

 

Voordelen NLE Alles-in-1 Pakket

 • Een betrouwbare energie- en telecom leverancier onder één dak.
 • Profiteer de eerste 10 maanden van €12,50 extra korting!
 • Ontvang een gratis Wifi-versterker bij uw abonnement. Hierdoor hebt u altijd een stabiel ontvangst.
 • Als u een abonnement afsluit met interactieve televisie, dan ontvangt u automatisch een tv-ontvanger die geschikt is voor het gebruik van Netflix!
 • Altijd scherpe tarieven voor telecom, televisie, bellen, stroom en gas!
 • Ontvang extra korting als u al klant bent van NLE (€25,00).
 • Kijk nu FOX Sports voor slechts €7,50 per maand.
 • Profiteer van zeer hoge internetsnelheden.
 • Ontvang KPN kwaliteit tegen een lagere prijs!

 

Nadelen NLE Alles-in-1

 • De prijs voor het 2e jaar is momenteel niet duidelijk. Hier wordt momenteel ook nog geen uitspraak over gedaan. Dit zou de indicatie kunnen geven dat de huidige prijs in het tweede jaar niet gehanteerd kan worden.
 • De geboden downloadsnelheid is, net als bij de concurrentie, een theoretische snelheid. Met een koperverbinding zal deze maximale snelheid nooit gehaald worden. Dit is namelijk afhankelijk van het verlies tijdens het afleggen van de afstand tussen uw woning en de wijkcentrale. Dit wordt overigens wel netjes gemeld. U kunt zelfs u geschatte snelheid berekenen via de website van NLE.

 

NLE Alles-in-1 vanaf €29,95 per maand

 

Prijsverhoging NLEx

Tijdens de lancering konden consumenten al overstappen naar NLE Alles-in-1 voor €29,95 per maand. Helaas heeft NLE de prijs voor Alles-in-1, net als andere providers, onlangs verhoogt. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat KPN de tarieven verhoogt heeft. En aangezien NLEx gebruik maakt van de KPN infrastructuur moest dit product ook in prijs stijgen worden. Vanaf nu kunt u dus NLE Alles-in-1 afnemen voor een prijs van €42,50 per maand. Momenteel ontvangt u de eerste 10 maanden wel nog €12,50 extra korting per maand. En mensen de NLE energie afnemen ontvangen ook nog eens €25,00 combikorting. Al met al is het product wel duurder, maar nog steeds erg voordelig. Zo is het pakket al snel meer dan €10,00 per maand goedkoper dan bij KPN zelf. Check hieronder de belangrijkste wijzigingen in de prijsopbouw van NLE Alles-in-1.

 

Belangrijkste wijzigingen prijsopbouw;

 • Vanaf nu is internet koper €2,50 per maand duurder (alle snelheden). Hierdoor betaalt men €32,45 per maand.
 • Telefonie blijft gratis voor alle NLE klanten.
 • Het is vanaf nu ook mogelijk enkel internet af te nemen.
 • iTV basis kost vanaf nu €7,50 per maand.
 • Aangezien iTV basis afnemen niet meer verplicht is kan glasvezel afgenomen worden voor €7,50 minder.
 • Nieuwe klanten ontvangt de eerste 10 maanden €12,50 korting per maand bij afname eenjarig contract.

 

Nu €12,50 extra korting!

Consumenten die vanaf nu de overstap maken naar NLEx profiteren van €12,50 extra korting. Deze korting is geldig bij het afnemen van een eenjarig abonnement. De korting is actief gedurende de eerste 10 maanden van het abonnement. Hierdoor betalen nieuwe klanten niet €42,50 per maand maar slechts €29,95 per maand. Na de eerste 10 maanden zullen consumenten wel overgaan op de reguliere prijs. Die alsnog erg voordelig is! Ook profiteren van dit tijdelijke aanbod? Ga dan naar de website van de NLE!

 

NLE Alles-in-1 (NLEx) Review - Nu €12,50 Extra Korting!

 

Tweejarig abonnement met €120,- extra korting!

Op dit moment kunt u bij NLE Alles-in-1 ook kiezen voor een tweejarig abonnement. Wanneer u dit abonnement nu afsluit dan betaalt u het hele eerste jaar slechts €29,95 per maand. Vanaf het tweede jaar zult u overgaan op de reguliere prijs van €42,50 per maand. Hiervan is €32,45 voor internet en €7,50 voor TV. Bellen is bij de NLE helemaal gratis. Na het tweede jaar kunt u uw contract maandelijks opzeggen. Overstappen naar een andere provider is dan dus geen probleem! Door het afsluiten van dit abonnement bent u twee jaar verzekerd van de vaste lage tarieven van NLE Alles-in-1. Wanneer u liever wat flexibeler blijft dan raden wij u aan om te kiezen voor een eenjarig abonnement.

 

FOX Sports Eredivsie voor maar €7,50 per maand

Bent u een echte voetballiefhebber? Ook dan zit u bij Alles-in-1 van de NLE goed! Wanneer u nu overstapt, kunt u namelijk profiteren van FOX Sports Eredivisie voor slechts €7,50 per maand. Met FOX Sports Eredivisie kijkt u elke week live naar topwedstrijden uit onder andere de Eredivisie, Tweede divisie, KNVB beker en de Jupiler League. Hiernaast ziet u ook de beste samenvattingen van de Duitse competitie en de wedstrijden in de Europa League. Met FOX Sports Go kijkt u trouwens overal en altijd naar voetbal op uw laptop, tablet of smartphone! Zo mist u dus geen enkele belangrijke wedstrijd meer. Meer weten? Ga dan naar de website van de NLE!

 

Gratis WiFi-versterker bij NLE Alles-in-1

Wanneer u nu kiest voor het nieuwe Alles-in-1 pakket dan profiteert u ook nog eens van een gratis WiFi-versterker. Zo weet u zeker dat u het supersnelle internet ook echt overal kunt gebruiken. Plaats nu de versterker in uw woning en zorg ervoor dat uw bereik flink vergroot wordt. Zo bent u overal online, zelfs op zolder of in uw tuin.

Gratis WiFi-versterker bij NLE Alles-in-1

 

Tv-ontvanger die geschikt is voor Netflix

Supersnel internet en een gratis WiFi-versterker is niet het enige wat NLE voor u regelt zodat u optimaal kunt genieten. Als u een Alles-in-1 pakket met interactieve televisie neemt, dan zorgt de NLE ervoor dat u een TV-ontvanger krijgt die speciaal geschikt is voor Netflix. Hierdoor kunt u dus heel eenvoudig genieten van uw favoriete films en series!

 

Combikorting NLE Alles-in-1

Bent u al klant bij NLE? En wilt u ook NLE Alles-in-1 afsluiten? Dan ontvangt u momenteel ook nog eens €25,00 extra combikorting. Op deze manier profiteert u extra voordelige van scherp geprijsde energie en alles-in-1. Stapt u gelijktijdig over op energie en Alles-in-1 van NLE? Ook dan ontvangt u extra combikorting! Deze eenmalig korting wordt aan het einde van het eerste leveringsjaar met uw eindrekening verrekend. Een mooi extra voor overstappers die toch al profiteren van erg scherpe tarieven!

 

NLE Energie met €160,00 Kom erbij Bonus

Wanneer u nu kiest voor NLE 3 Jaar Vast dan profiteert u van €160,00 Kom erbij Bonus. Daarnaast profiteert u drie jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u dus geen last van vervelende prijsstijgingen. De NLE regelt uw overstap van A tot Z en aanmelden is heel eenvoudig. Wanneer u zich voor NLE Energie en NLE Alles-in-1 aanmeld ontvangt u ook nog eens €25,00 Combikorting. Op deze manier profiteert u dus van een korting die kan oplopen tot wel €185,00! Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van NLE!

 

NLEx Internet

Wanneer u kiest voor NLEx dan ontvangt u ook supersnel internet. Internet van NLEx kunt u afnemen in combinatie met bellen en tv maar ook als Internet Only abonnement. Momenteel levert NLEx internet via koper- en glasvezelaansluitingen. Afhankelijk van uw woonadres kunt u kiezen voor het traditionele kopernetwerk of voor het hightech glasvezelnetwerk. Daarnaast selecteert u ook eenvoudig zelf uw maximale downloads- en uploadsnelheid. Bent u benieuwd waar u voor kunt kiezen? Doe dan de postcodecheck op de website van de NLE! Zo weet u direct voor welke internetpakketten en snelheden u in aanmerking komt.

 

Internetpakketten NLEx

Klanten met een NLE Alles-in-1 Pakket profiteren standaard van 50 Mb/s downloadsnelheid en 5 Mb/s uploadsnelheid. Daarnaast kunnen klanten ook nog eens kiezen voor 20/2 Mb/s en 100/10 Mb/s zonder meerprijs. Dezelfde snelheden zouden u bij Ziggo al snel €49,95 per maand kosten (€20,00 per maand meer!). Naast de standaardpakketten kunt u afhankelijk van uw adres ook kiezen voor supersnel glasvezelinternet. Hiermee haalt u tot wel 500/500 Mb/s voor €60,00 per maand! Bekijk hieronder het gehele aanbod van dit moment.

PakketKosten per maand
20/1 Mb/s DSL €32,45
50/5 Mb/s DSL €32,45
100/10 Mb/s DSL €32,45
50/50 Mb/s Glasvezel €36,00
100/100 Mb/s Glasvezel €43,50
500/500 Mb/s Glasvezel €60,00

Voorheen kosten NLE internet koper (alle 3 de snelheden) €29,95 per maand. Per juni 2017 zijn deze snelheden echter €2,50 per maand duurder. Hierdoor zullen nieuwe klanten €32,45 per maand gaan betalen. De tarieven voor glasvezelinternet kunnen overigens lager uitvallen aangezien het vanaf nu ook mogelijk is om internet only af te nemen. Hierdoor is het mogelijk om glasvezel af te nemen voor €7,50 per maand minder, de nieuwe kosten van iTV basis.

 

NLEx Internet Only abonnement

Vanaf heden zal het ook mogelijk zijn om te kiezen voor een internet only abonnement. NLE heeft dit besloten aangezien veel jongeren in hun klantenbestand amper gebruik maken van reguliere tv. Om deze groep tegemoet te komen heeft NLE iTV basis uit het standaard pakket gehaald. Hierdoor is het mogelijk om enkel glasvezel internet voor €7,50 goedkoper per maand af te nemen. Hierdoor in het instapabonnement met 50/50 Mb/s Glasvezel al verkrijgbaar vanaf €36,00 in plaats van €43,50. Het 100/100 Mb/s Glasvezel abonnement kost vanaf heden €43,50 en het 500/500 Mb/s Glasvezel abonnement zal verkrijgbaar zijn voor €60,00.

 

Ervaringen NLE internet

Bent u bang dat het internet van de NLE niet snel genoeg is voor uw persoonlijke gebruik? Dit is waarschijnlijk niet het geval. Kijk in onderstaande tabel hoe NLE het doet ten opzichte van de andere grote aanbieders.

ProviderDownload (Mbit/s)
Upload (Mbit/s)Kosten (1e jaar)
NLE20/50/100 Mbit/s2/5/10 Mbit/s€389,40
Tele2
202€328,00
Vodafone
202€402,00
Online.nl
303€429,00
Fiber10030€449,30
Ziggo
252€481,90
Telfort404€498,00
KPN202€550,00

Voorheen kosten NLE internet het eerste jaar €359,40. Sinds 12 juni liggen de kosten voor nieuwe abonnement echter €2,50 per maand hoger. Hierdoor zullen de kosten in het eerste jaar uitkomen op €389,40.

Bovenstaande prijzen zijn voor het totale Alles-in-1 pakket. Eventuele kortingen zijn niet meegenomen.

 

Kosten NLE Alles-in-1

Zoals in de tabel valt af te lezen is alleen Telfort (met het basispakket) het eerste jaar voordeliger dan NLE. Bij NLE betaalt men allemaal hetzelfde voor Alles-in-1, er zijn geen variatie pakketten. Wat naast prijs direct opvalt, is dat de down- en uploadsnelheden bij NLE erg hoog liggen. Als deze snelheden gehaald worden dan heeft u bij de NLE een stuk sneller internet dan bij bijvoorbeeld Tele2, Vodafone, Ziggo en KPN. Dit hoeft dus absoluut geen reden te zijn om niet te kiezen voor internet, bellen en tv van de Rotterdamse innovator.

 

Goede Wifi-dekking door een V10-modem

Wanneer u klant wordt van NLE Alles-in-1 dan hebt u altijd en overal een snelle Wifi-verbinding. U ontvangt namelijk standaard een V-10 modem. Hoe het werkt? Dit modem zet het binnenkomende signaal om naar een internetsignaal bij u in huis. En aangezien dit een soort supermodem is hebt u overal een erg goede dekking. Het is namelijk zo dat uw Wifi signaal op een bepaalde frequentie uitzend. En het is goed mogelijk dat andere apparaten ook op deze frequentie uitzenden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld uw magnetron. Hoe drukker het is op een frequentie, hoe slechter u bereik is. Om deze reden zend het V10-modem uit op zowel 2,4 GHz als 5 GHz. En aangezien het 5 GHz minder gebruikt wordt. Zal uw mobiele apparaat hier bijna altijd een goede verbinding op hebben! Nog een van de vele voordelen van het Alles-in-1 Pakket van NLE!

 

NLE Alles-in-1 TV zenders

Wanneer u kiest voor NLE Alles-in-1 dan ontvangt u standaard het TV-basis pakket. Dit basiszenderpakket staat gelijk aan het basispakket van KPN. Wat u precies krijgt met dit pakket? Maar liefst 117 tv-zenders in haarscherpe digitale kwaliteit. Daarnaast ontvangt u ook nog eens meer dan 100 radiozenders. Van de ruim 100 tv-zenders kunt u er overigens 45 ontvangen in HD-kwaliteit. Op deze manier ziet u uw favoriete programma’s dus in de beste kwaliteit!

Naast het standaardaanbod kunt u bij de NLE ook gebruik maken van Programma Gemist. Met Programma Gemist kijkt u later nog naar een selectie aan programma’s die vandaag en gister waren te zien op NPO 1,2 en 3. En wanneer dit allemaal nog niet genoeg is, dan kunt u kiezen voor TV Plus.

 

TV Basis Pakket

In onderstaande tabel kunt u alle zenders terugvinden die in het TV Basis pakket zitten.

NPO 1RTL8Disney Channel
NPO 2RTL ZMTV
NPO 3Comedy CentralID
RTL4NickelodeonVideotheek TV
RTL5FOXZender van de Maand
SBS6Discovery24Kitchen
RTL7National GeographicBBC First
NET5TLCBBC One
Veronica / Disney XDKPN PresenteertBBC Two
Eurosport 1HistoryÉén
BBC World NewsKetnetCanvas
SBS 9KPN Extra TVCNN
XiteAl JazeeraEuronews
NPO NieuwsDas Erste (ARD)ZDF
RTL TelevisionWDRArte
NPO Zapp Xtra
NPO BestCartoon Network
WildhitzTV5 Monde
RTV-7
2MAntena 3
Rai Uno
TRT TurkZingMeiden van Holland Soft
PassieLight

 

HD Zenders

Met het TV Basis pakket krijgt u overigens ook toegang tot onderstaande HD-zenders.

NPO 1 HDRTL Z HDVeronica HD
History HDKPN Presenteert HDRTL 8 HD
NPO 2 HDNH HDRTV Oost HD
Disney Channel HDComedy Central HDFox HD
NPO 3 HDOmrp Fryslân HDTV Flevoland HD
Disney XD HDNickelodeon HDDiscovery HD
RTL 4 HDRTV Drenthe HDTV Gelderland HD
BBC First HDMTV HDTLC HD
RTL 5 HDOmroep Brabant HDEurosport HD
BBC One HDL1 TV HDSBS 9 HD
SBS6 HDéén HDRTV Noord- Holland HD
BBC Two HDRegio TV Utrecht HDCanvas HD
RTL 7 HDTV West HDXite HD
BBC World News HDTV Rijnmond HD24Kitchen HD
Net 5 HDOmroep Zeeland HDNational Geographic HD

 

Regionale TV Zenders

Met NLE Alles-in-1 kunt u tevens kijken naar onderstaande regionale TV-zenders.

NHL1 TV
Omrp FryslânRTV Noord- Holland
RTV DrentheTV Flevoland
RTV OostRegio TV Utrecht
AT5TV West
TV Gelderland
TV Rijnmond
Omroep BrabantOmroep Zeeland

 

TV Plus zenderpakket

Haalt u het liefst het maximale uit uw TV? Breid dan het standaardaanbod uit met TV Plus. Met TV Plus (van KPN) kunt u programma’s tot wel 10 dagen later terugkijken. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 37 extra tv-zenders in de hoogste kwaliteit. En of dat nog niet genoeg is krijgt u ook nog eens toegang tot 20 extra films per maand en 400 uur aan populaire tv-zenders. Dit extra uitbreidingspakket is net als alle andere pakketten per maand aan- en uit te zetten. Probeer het dus uit! U zit nergens aan vast.

Naast het TV Plus pakket kunt u bij NLE Alles-in-1 ook nog kiezen voor diverse andere pakketten. Kies nu uit bijvoorbeeld Fox Sports, Ziggo Sport Totaal, het Erotiek Pakket, het Kids pakket, Videoland, HBO of Film1.

 

Handige TV-ontvanger

Met de handige tv-ontvangen van NLE wordt televisie kijken pas echt interactief. Door de handige tv-gids weet u precies wat er wanneer begint. Daarnaast kunt u meldingen instellen voor uw favoriete programma’s. Zapt u net te laat in voor een leuke film of serie? Spoel dan gewoon even terug naar het begin met uw afstandsbediening. Even wat drinken pakken? Of naar het toilet? Dan kunt u uw tv gewoon even pauzeren. Wel zo handig! Naast TV kunt u via de tv-ontvanger ook handige apps opstarten. Hierdoor checkt u ook zonder Smart TV YouTube, Nu.nl, Buitenradar en NOS Sport.

 

Live pauzeren en opnemen

Dit zijn toch eigenlijk wel twee hele handige dingen; tv live pauzeren en opnemen. Kijk uw favoriete films, shows en series op uw eigen tempo met live pauzeren. Pauzeer snel even en pak wat drinken. Bouw een kleine buffer op en spoel reclames door. Het kan allemaal! En bent u niet thuis? En wilt u een bepaalde uitzending echt niet missen? Met het opnemen pakket kunt u tot wel 200 uur aan programma’s opnemen! Opnames kunt u een jaar lang nakijken en u kunt op hetzelfde moment tot wel 6 opnames maken! Live pauzeren kost u helemaal niets. Het opnemen pakket kost slechts €5,00 per maand!

 

Handige TV-verbindingsset

Heeft u in meerdere ruimtes een tv staan? Dan kan het handig zijn om een TV-verbindingsset te gebruiken. Met een verbindingsset sluit u eenvoudig een TV aan op interactieve TV door gebruik van het stroomnet. Zo hoeft u dus niet moeilijk te doen en ellelange kabels te leggen. NLE maakt gebruik van de TV-verbindingsset van Devolo. Tijdens installaties hebben monteurs altijd een Devolo verbindingsset bij zich. En deze kunnen zij dan ook installeren wanneer nodig. De kosten voor deze installatie kunt u vinden op de website van NLE.

 

Bellen met het NLE Alles-in-1 pakket

Het gebeurd steeds minder, maar sommige mensen zijn er nog dol op. Bellen! Wanneer u kiest voor NLE dan belt u standaard voor €0,10 per minuut. Wat een normaal tarief is binnen de telecommarkt. Naast het standaardpakket kunt u ook nog een extra belpakket toevoegen. Zo kunt u kiezen voor Bellen Onbeperkt Vast, Bellen Onbeperkt Mobiel en Bellen Onbeperkt Buitenland. Wat dit precies inhoud leggen wij hieronder uit!

 

Bellen Onbeperkt Vast

Belt u vaak met vrienden of familie op hun vaste nummer? Dan is dit pakket ideaal voor u! Met Bellen Onbeperkt Vast kunt u namelijk bellen wat u wilt. Voor slechts €5,00 per maand belt u onbeperkt naar alle vaste nummers in Nederland!

 

Bellen Onbeperkt Mobiel

Belt u uw vrienden en familie vaker op hun mobiel dan op de vaste lijn? Dan is Bellen Onbeperkt Mobiel van NLE geschikt voor uw belgedrag. Voor slechts €5,00 per maand belt u namelijk onbeperkt naar alle mobiele nummers in Nederland!

 

Bellen Onbeperkt Buitenland

Hebt u familie of vrienden in het buitenland? En belt u deze regelmatig? Kies dan voor Bellen Onbeperkt Buitenland! Met dit pakket hoeft u zich niet in te houden. U belt namelijk onbeperkt naar vaste nummers in 40 landen voor maar €5 per maand.

En weet u wat nou echt handig is? Bij NLE kunt u maandelijks uw bundels aan of uitzetten. Daarnaast betaalt u geen starttarief en beheerd u of u wel of niet in het telefoonboek wilt staan.

 

Nummerbehoud

Wanneer u overstapt naar NLE Alles-in-1 dan is nummerbehoud altijd kosteloos. Het is natuurlijk ook mogelijk om juist te kiezen voor een nieuw telefoonnummer. Daarnaast kunt u zelf kiezen of u in de telefoongids komt te staan en of u wel of niet gebruik maakt van voicemail. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om bepaalde nummers te blokkeren. Wel zo prettig. Wilt u uw nummer behouden? Geef dit dan aan tijdens het bestellen!

 

 

Recente tweets over NLE Alles-in-1

 

Wat NLE Alles-in-1 het tweede jaar gaat kosten is nog onduidelijk. Dit is deels wat geheimzinnig, maar heeft ook een reden. Op basis van het aantal aanmeldingen gaat de NLE namelijk kijken of de huidige prijsniveau gehandhaafd kan worden, of dat de prijs omhoog moet. Dit heeft waarschijnlijk te maken met vaste kosten die over alle klanten worden uitgesmeerd. Dus hoe meer klanten, hoe groter de kans dat het pakket op een lage prijs blijft. Dit is wat de NLE er zelf over zegt;

”NLE gaat tijdens het eerste jaar kijken “wat op dat moment het laagst mogelijke vervolgtarief is, zodat we op die manier juíst concurrerende tarieven kunnen blijven bieden”. Ruim voordat het contract afloopt, krijgt de klant een nieuw aanbod”

Wanneer blijkt dat de prijzen toch flink stijgen dan kunt u altijd weer overstappen naar een andere provider en hiermee profiteren van een andere scherpe aanbieding!

 

NLE Alles-in-pakket vergelijken

Wilt u het NLE Alles-in-1 pakket vergelijken met de pakketten van andere aanbieders? Maak dan gebruik van de vergelijker van onze partnerwebsite. Met deze vergelijker kunt u TV, Internet en Bellen van NLE eenvoudig vergelijken met bijvoorbeeld Telfort, Ziggo, KPN en Online. Door het opgeven van uw voorkeuren kunt u tevens diverse ongeschikte pakketten filteren. Naast Alles-in-pakketten kunt u tevens ook Internet & Bellen, Internet en Internet & TV pakketten vergelijken.

 

Beschikbaarheid NLE Alles-in-1

Wilt u ook kiezen voor NLE Alles-in-1? Check dan de beschikbaarheid op de website van NLE. Voer uw postcode en huisnummer in en check binnen enkele seconde of de NLE ook op uw adres kan leveren. Kan de NLE ook op uw adres leveren? Dan kunt u direct uw pakket samenstellen. Hoe dit werkt? Heel eenvoudig!

Kies eerst wat voor internetabonnement uw wilt. Afhankelijk van uw netwerkaansluiting kunt u kiezen voor glasvezel of de reguliere koperaansluiting. Met het glasvezelnetwerk haalt u hogere snelheden. Met het reguliere netwerk verliest u vaak snelheid. Zeker wanneer u ver van de wijkcentrale woont. Wat u ook kiest, NLE geeft u altijd een transparantie indicatie van de te verwachte internetsnelheid.

Hierna kunt u tv abonnement samenstellen. U ontvangt standaard een tv-ontvanger en het TV-basis pakket. Hiernaast kunt u een tweede ontvanger afnemen voor slechts €4,00 per maand. Na het kiezen van het aantal ontvangers kunt u ook nog kiezen voor extra zenderpakket. Hierdoor haalt u nog meer plezier uit uw NLE Alles-in-1 Pakket. Alle bekende pakketten zijn bij de NLE beschikbaar. Dus kies uit bijvoorbeeld Fox Sports, Ziggo Sport Totaal, Film1 of Videoland Unlimited. Wanneer u kiest voor onbezorgd opnemen dan kunt u tevens voor €5,00 per maand tot 200 uur aan programma’s opnemen en bewaren.

Als laatst kunt u nog kiezen of u wel of niet een vaste lijn wilt hebben. Wanneer u kiest voor het pakket bellen dan ontvangt u standaard nummerbehoud en voicemail. En voor €5,00 per maand kiest u eenvoudig nog voor enkele voordelige belpakketten. Na het samenstellen van uw pakket hoeft u alleen nog enkele keuze’s te maken omtrent de installatie. U kunt het pakket zelfs installeren, of gratis later installeren door een professionele NLEx-installateur (exclusief de Waddeneilanden). Daarnaast kunt u kiezen voor een zelfgekozen installatiedatum en nummerbehoud. Wanneer u aangeeft waar u nu klant bent dan zal NLEx zorgen dat uw oude contract wordt opgezegd. Wel zo eenvoudig! Ga nu naar de website van NLE en bereken uw voordeel!

 

Overstappen naar NLEx

Bent u momenteel klant bij een andere provider en wilt u graag overstappen naar NLE Alles-in-1? Dat is redelijk eenvoudig geregeld. Zeker wanneer u gebruik maakt van de installatieservice. Lees hieronder meer over uw overstap vanaf bijvoorbeeld Ziggo, KPN en Vodafone.

 

Van Ziggo naar NLE Alles-in-1

Bent u nu klant bij Ziggo en wilt u overstappen naar NLE Alles-in-1? Dat kunnen wij ons best voorstellen. NLE Alles-in-1 biedt namelijk de betrouwbare KPN kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. En overstappen is heel eenvoudig. Na uw aanmelding regelt NLE namelijk dat er een installateur bij u langs komt. En deze gaat pas weg wanneer alles werkt. Deze extra service van NLE is helemaal gratis en speciaal voor klanten van Ziggo! U kunt er overigens ook voor kiezen om het pakket zelf te installeren. Dit is redelijk eenvoudig. Zeker aangezien u extra support kunt krijgen via de telefoon of het NLE forum.

 

Van KPN naar NLE Alles-in-1

Bent u op dit moment klant bij KPN en wilt u de overstap maken naar NLEx? Ook dit is heel eenvoudig geregeld. Wanneer u nu klant wordt ontvangt u binnen afzienbare tijd de apparatuur thuisgestuurd. Deze kunt u zelf installeren of u kunt de installatie overlaten aan een deskundige NLEx-installateur. Maakt u ook gebruik van glasvezel internet? Dan is het sowieso nodig dat er een installateur langs komt. De apparatuur die u van KPN heeft ontvangen zult u weer terug moeten sturen. Hiervoor versturen zijn vaak een doos per post. Het installeren van het NLE pakket is redelijk eenvoudig en moet u zelf afkunnen. Bij kleine vragen kunt u ook altijd even op het speciale NLE forum kijken.

Meer weten? Check hier dan de installatiehandleiding!

 

Van Vodafone naar NLE Alles-in-1

Wilt u vanaf Vodafone overstappen naar NLE Alles-in-1? Ook dit is heel eenvoudig geregeld. In principe zegt NLE uw contract met Vodafone op. U kunt er echter ook voor kiezen om dit zelf te doen. Na het verstrijken van uw bedenktijd krijg u een email over uw eerste incasso. Na dat deze voldaan is kunt u een afspraak inplannen met een NLEx-installateur. Wanneer u dit niet wenst kunt u ook zelf eerst het pakket proberen te installeren. Wanneer deze afspraak staat zal uw Alles-in-1 Pakket verzonden worden. U ontvang een Track & Trace-code zodat u precies weet waar het pakketje is. Wanneer de installatie gelukt is en uw pakket geactiveerd is zal u een bevestiging krijgen met de start en einddatum van uw contract met NLE. Meer weten of checken of ook u kunt kiezen voor NLE Alles-in-1? Check dan de website van NLE Alles-in-1!

 

NLE Alles-in-1 afsluiten

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van NLE Alles-in-1? Stap dan ook over een profiteer van een extra lage prijs! Overstappen is heel eenvoudig en het meeste wordt voor u geregeld. Na het online aanvragen van het pakket ontvangt u direct bevestiging van uw overstap en een contract via email. Na uw bedenktijd van 14 dagen zal u tevens bericht krijgen over uw eerste incasso. En na het voldoen van de eerste incasso zal NLE uw installatie plannen. U kunt er voor kiezen om uw pakket zelf te installeren, of te laten installeren door een monteur. De benodigde spullen hiervoor ontvangt u binnen enkele weken en kunt u zelf volgen via Track&Trace. Wanneer alles is geactiveerd, krijgt u nog een bevestigingsmail met de start- en einddatum van uw contract. Alles wijst zich vanzelf, u hoeft zich dus nergens druk om te maken! Aanmelden kan eenvoudig en snel via de website van NLE!

 

Live Chat

Bent u er nog niet helemaal over uit? Of ervaart u problemen tijdens het bestellen van NLE Alles-in-1? Ga dan nu naar de website van NLE en start een live chat. Overdag is de live chat altijd acties. Via de chat kunt u al uw vragen direct aan een medewerker stellen. En mocht het bestelproces niet lekker verlopen, dan kunt u zelfs uw scherm delen. Hierdoor zijn eventuele vragen of problemen vaak snel opgelost! Dus hebt u een vraag of probleem? Check dan de website van NLE en start de live chat. Start een chat door rechtsonder op ‘’Start een chat’’ te klikken.

 

NLE Alles-in-1 App

Bent u reeds overgestapt naar NLE Alles-in-1? Dan heeft NLE nog iets handigs voor u! Momenteel is het namelijk mogelijk om de Alles-in-1 App in de Playstore / Appstore te downloaden. Met deze app heeft u alles eenvoudig in één app! Zo kunt u uw kosten inzien en pakketten of opties aan- of uitzetten. Hierdoor hebt u altijd inzicht in uw kosten en producten. Benieuwd hoe het werkt? Wij leggen u het hieronder uit!

 • Download hier de app voor iOS of klik klik hier om de App voor iOS te downloaden.
 • Start na de installatie de App op. Log vervolgens in door uw NLE gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Deze heeft u eerder per mail ontvangen (na uw aanmelding). Hebt u de email niet gevonden? Vraag dan eenvoudig en snel een nieuw wachtwoord aan via de App.
 • Na het inloggen kunt u via het menu, de drie streepjes in linksboven in de App, onder andere kiezen voor facturen, extra producten en support.

Download nu de App en voeg eenvoudig opties aan uw pakket toe. Of schakel deze weer uit. Naast uw facturen kunt u via de App ook uw extra kosten in de gaten houden. Zo weet u precies wat u moet betalen!

 

Grootste onafhankelijk energieleverancier

Nederlandse Energie MaatschappijDe Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Het levert namelijk energie en gas aan ruwweg 800.00 Nederlandse huishoudens. Maar naast stroom en gas, levert de NLE sinds dit jaar ook scherp geprijsde telecomdiensten aan. Hiermee is het de eerste energieleverancier die ook internet, televisie en telefonie wil gaan leveren aan haar klanten. Waarom de NLE dit doet? Met het aanbieden van haar telecomdiensten wil de NLE de bestaande, en vastgeroeste, telecom aanbieders uitdagen. Wilt u meehelpen de markt op te schudden? En de concurrentie op scherp te zetten? Word dan ook klant en profiteer van dit scherpe aanbod!

 

NLEx is de multi-utility provider

Voorheen stond de NLE enkel bekend als energieleverancier, maar dit is verleden tijd. Vanaf nu wil NLE niet bekend staan als standaard aanbieder, maar als multi-utility (technology service) provider. Dit houdt in dat het bedrijf erin gelooft dat het de dienstverlener van de toekomst kan worden door het aanbieden van een gecombineerd pakket aan producten en diensten. Dit is niet alleen goedkoper voor de afnemer, maar ook nog eens een stuk fijner.

Met de ‘’x’’ in de naam NLEx wil de NLE benadrukken dat het gaat om (online) dienstverlening van NLE. Deze ‘’x’’ wordt normaal niet uitgesproken. Of het echt om een ‘’x’’ gaat is ook niet helemaal duidelijk. Er wordt namelijk ook gezegd dat het om een ‘’lambda’’ gaat. Wat een verwijzing moet zijn naar de Lambda-rekenmodellen die NLE gebruikt om voorspellingen te maken.

 

Nu ook de telecommarkt doelwit van de NLE

Na tien jaar geleden de energiemarkt wakker geschud te hebben start de NLE nu met het openbreken van de telecommarkt. Met de reeds opgedane ervaring binnen de in de tijd vastgeroeste energiemarkt hoopt het bedrijf ook succesvol de telecommarkt te kunnen betreden. Het bedrijf hoopt binnen vijf jaar tijd 10 procent van de markt in handen te hebben, wat neerkomt op ongeveer 500.000 aansluitingen.

“Wij vinden het mooi traditionele, ingedutte markten op te schudden”, zegt oprichter en CEO Harald Swinkels van de Nederlandse Energie Maatschappij. “Op de mobiele telecommarkt is behoorlijk wat concurrentie, maar dat geldt niet voor de markt van alles-in-1. Vroeger ging het om telefoontikken, tegenwoordig om databundels. Een databundel lijkt wat dat betreft op een kuubje gas. We zijn sinds de lancering tien jaar geleden exceptioneel gegroeid in aantallen én klanttevredenheid, we zijn er klaar voor.”

 

Telecommarkt belangrijk onderdeel van toekomstvisie NLE

Al sinds enkele jaren is er een trend gaande dat mensen en bedrijven minder energie verbruiken. En ook de NLE merkt dit. Swinkels van de NLE zegt hier het volgende over: “Woningen worden steeds beter geïsoleerd en apparaten in huis zullen binnen circa tien jaar vrijwel allemaal connected zijn, verwachten we.” Het uitdagen van de telecommarkt past hiermee volgens de oprichter helemaal bij de toekomstvisie van het energiebedrijf.

“Wij geloven dat over een periode van vijf tot tien jaar de Nederlandse huishoudens grotendeels zelfvoorzienend worden in hun energiebehoefte. Gesloten ecosystemen die energie gaan leveren, in plaats van vragen. Wij zullen dat gaan faciliteren. Het verdienmodel zit voor ons tegen die tijd niet meer in het leveren van een eenheid energie. Voor ons is het een uitdaging om met het aanbieden van andere diensten nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen”, aldus Swinkels.

 

Overname door Budget Energie

Afgelopen jaar werd bekend dat de NLE wordt overgenomen door de Nuts Groep. De Nuts Groep is het moederbedrijf van onder andere energieleverancier Budget Energie. Door de overname ontstaat er de vierde grootste energieleverancier binnen Nederland met ruim 600.000 klanten. Gezamenlijk zijn de energiebedrijven goed voor een omzet van ongeveer 700 miljoen euro. Voor nu veranderd er nog niks voor klanten die energie of Alles-in-1 afnemen van NLE. Op termijn is het wel mogelijk dat beide bedrijven verder gaan onder één naam. Voor nu het NLE Alles-in-1 nog een sterke focus op het aanbrengen van nieuwe klanten. Hierdoor wil het binnen afzienbare periode een klantenbestand hebben van 200.000 telecomklanten.

 

Een loket voor energie en telecom

Met deze uitbreiding wil de NLE één loket worden voor alle dienstverlening omtrent energie en telecom. Met als uiteindelijke doel om over 5 jaar en ruim deel van de telecom en energiemarkt te bedienen. Dit wil het bedrijf voornamelijk gaan door supersnel internet te gaan leveren. Tevens geeft het bedrijf iedere klant ook nog eens standaard een wifi-versterker die het internetsignaal binnenshuis extra versterkt.

Het Rotterdamse energiebedrijf maakt voor de nieuwe all-in-one dienst gebruik van het netwerk van provider KPN en zegt de telecomdiensten goedkoper te kunnen gaan aanbieden dan andere grote all-in-1 aanbieders. Swinkels: “Dat kunnen we doordat we slim inkopen en al heel veel klanten hebben. Verder hebben we geen erfenis en grote overhead zoals de telecommastodonten wel hebben. Wij zullen een goedkoper én beter alternatief gaan bieden.”

 

Innovatieve ambities NLE

Het feit dat de NLE naast de energiemarkt ook de telecommarkt openbreekt is tot nu toe uniek in Nederland. En dat de NLE veel innovatieve ambities heeft blijkt al langer. Zo opende het Rotterdamse bedrijf begin 2016 haar eerste snellaadstation voor elektrische auto’s. Hierdoor kunnen elektrische auto’s extra snel opgeladen worden langs de A13 bij Delft. Daarnaast kocht het samen met leasemaatschappij MisterGreen 1000 Tesla Model 3 wagens aan. De energieleverancier en leasemaatschappij hopen hiermee elektrisch rijden in Nederland een enorme boost te geven. Daarnaast ontwikkelde de NLE ook de slimme thermostaat Anna in samenwerking met het Nederlandse Plugwise. Anna, de nieuwe ronde slimme thermostaat, vervangt de oude draaibare thermostaat en regelt zelf de temperatuur bij u in huis. Allemaal initiatieven die er voor zorgen dat de NLE niet lijkt op de overige traditionele energieleveranciers.

 

Beste Alles-in-1 Provider 2016

De NLE is in 2016 verkozen tot beste Alles-in-1 Providers van Nederland. De reden hiervoor was voornamelijk dat de prijs kwaliteit verhouding erg sterk is. Het Alles-in-1 pakket is het goedkoopste binnen de markt, maar het biedt wel diverse voordelen. Zo ontvangen klanten een gratis Wi-Fi versterker, 100 Mbit/s internet en een gratis telefoonlijn. Of de NLE deze prijs ook in 2017 binnenhaalt is nog afwachten maar tot nu toe lijken veel consumenten erg enthousiast over het huidige aanbod.

 

Al meer dan 30.000 klanten

Sinds de lancering van NLEx hebben al meer dan 30.000 consumenten gekozen voor dit nieuwe 3-in-1 Pakket. Hiermee wordt de stabiele groei doorgezet. Met de eerste campagnes in 2016 wist de NLE al meer dan 10.000 klanten aan zich te binden. En vanaf het begin van 2017 kwamen hier nog eens 20.000 nieuwe klanten bij. En de NLE heeft weer een hoge ambitie. Het wil binnen enkele jaren namelijk meer dan 200.000 telecomklanten bedienen. En niet alleen het aantal klanten nam flink toe. Ook het bedrijfsresultaat was in 2016 erg goed. Zo groeide de nettowinst naar 12 miljoen. Zo hoog lag de winst nog nooit sinds de oprichting in 2005.

 

Update: Reeds 40.000 Nederlanders kiezen voor NLE Alles-in-1

Op dit moment is NLE de snelst groeiende alles-in-1 provider in Nederland. Sinds dat het bedrijf is begonnen met het aanbieden van alles-in-1 heeft het reeds 40.000 klanten kunnen ontvangen. En dit aantal groeit snel! Om deze reden verwacht NLE dan ook dat het binnen enkele jaren de grootste onafhankelijke aanbieder voor internet, tv en bellen kan worden. Zeker nu NLE is overgenomen door de Nuts Groep, bekend van onder andere Budget Energie, verwacht het bedrijf extra grote stappen te kunnen nemen. Niet voor niets wist de energieleverancier vorig jaar een totale omzet van 333 miljoen euro te boeken.

 

Al klant van NLE?

Bent u al klant van NLE? Dan is het wel zo handig, en bovendien extra voordelig, om zowel energie als telecom bij de Nederlandse Energie Maatschappij af te sluiten. Wanneer u nu kiest voor Alles-in-1 van de NLE dan ontvangt u een tijdelijke combikorting van €25,00. Deze korting wordt aan het einde van het eerste afnamejaar verrekend. Op deze manier profiteert u dus van extra veel voordeel!

 

Over de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE)

De Nederlandse Energie Maatschappij begon tien jaar geleden met het aanbieden van energie. Doel van NLE was toen om de energiemarkt, die was ingedut, weer wakker te schudden. Dit zelfde doel heeft NLE gesteld voor de telecommarkt, voornamelijk de telecommarkt die zich richt op consumenten is namelijk flink vastgeroest.

Sinds de eerste voetstappen van NLE op de energiemarkt, nu 10 jaar geleden, is het bedrijf flink gegroeid. In zowel aantallen als klanttevredenheid maakt de NLE dagelijks goede stappen. NLE zegt nu klaar te zijn voor de volgende stap en dat is het veroveren van de telecommarkt. Met als eerste zet het aanbieden van één scherp geprijsd Alles-in-een pakket. Het doel dat de NLE zichzelf gesteld heeft is om binnen vijf jaar minimaal tien procent van de Alles-in-een markt te veroveren. Dit zijn momenteel zo’n 5 miljoen huishoudens!

 

Uw energie en telecom onder één dak

Hoe handig is het als u uw energie- en telecomdiensten onder één dak geregeld heeft? Als u al klant bent van NLE dan ontvangt u nu ook nog is een combikorting van €25. En bent u nog geen klant? Ook dan biedt de NLE u een scherp tarief aan, namelijk één jaar lang Alles-in-1 voor slechts €42,50 per maand! En nu ontvangt u de eerste 3 maanden nog eens €5,00 extra korting ook! En wanneer u direct ook overstapt naar energie dan kunt u alsnog profiteren van de combikorting. Check voor meer informatie nu de website en bereken uw besparing!

 

Overstappen naar NLE Alles-in-1?

Wilt u ook overstappen naar NLE Alles-in-1? Dat is gelukkig heel eenvoudig! Vul online uw gegevens in en uw overstap wordt u volledig uit handen genomen. Meer weten over de overstap en dit unieke aanbod van NLE? Ga dan naar de website van de NLE!

Overstappen naar NLE Alles-in-1

Vragen NLE Alles-in-1

Heeft u vragen over NLE Alles-in-1? Maak dan gebruik van de uitstekende digitale service van NLE. Zo hebt u namelijk binnen no time antwoord op uw vragen. Op de website van NLE vindt u de antwoorden op honderden vragen in de service hub. Van bestellingen, contracten, installatie tot levering en tarieven. Alles komt naar voren.

Naast de unieke service hub kunt u ook lid worden van het speciale NLE-forum. Binnen het forum helpen duizenden NLE-klanten elkaar verder met vragen op het gebied van Alles-in-1 en Energie van NLE. Zo zijn er al meer dan 1500 topics geopend, meer dan 10.000 reacties geplaatst en al meer dan 4.500 leden!

En komt u er echt niet uit? Neem dan gewoon contact op met de klantenservice. Dit kunt u doen door te bellen met 088 73073 07 (lokale tarief). De klantenservice is op werkdagen aanwezig van 08:00 tot 18:00. Naast bellen kunt u ook contact opnemen via social media of WhatsApp (06 12 38 00 16). Hieronder vindt u nog diverse contactmogelijkheden.

Postadres

Nederlandse Energie Maatschappij
Postbus 23064
3001 KB Rotterdam

E-mailadres: info@nle.nl

 

 

Reviews / Ervaringen NLE Alles-in-1

Heeft u ervaring met het NLE Alles-in-1 pakket? Laat hem dan hieronder achter en help andere consumenten tijdens hun overstap. Benieuwd wat andere zeggen over NLE Alles-in-1? Check hieronder dan de eerste reviews van overstappers.

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 gedachten over “NLE Alles-in-1 (NLEx) Review – Nu €12,50 Extra Korting!

 • Leo

  Los van sommige negatieve reacties (die je overigens over elk bedrijf met honderdduizenden klanten met ook nog eens 1 van de grootste uitgaven van huishoudens in de portefeuille zult vinden) is het zeker interessant en voordelig om energie en tv, inet en telefonie te combineren. Een groot deel van de kosten voor deze diensten zitten namelijk in het klantbeheer; aan-/afmelden, klantenservice, facturatie, incasso etc. Door steeds meer diensten te combineren kun je flink besparen.

  Dat je dat misschien niet bij de NEM moet doen is een ander verhaal, een interessante ontwikkeling is het zeker..

 • Ruud

  Goed dat er zo’n totaal pakket is voor niet teveel geld. Heb het zelf ook afgenomen en ben erg tevreden over de service en het aanbod. Alles onder 1 dak is fijn, geen gezeur meer met verschillende aanbieders. Kortom, NLE: top!

 • Wil

  Ik heb me gek gezocht wat het tarief van alles in 1 is na het eerste jaar. Waarom hoor ik daar niemand over en staat het niet beschreven op de aanmeldingspagina?

 • Koen Verkerk Bericht auteur

  Hoi Wil,

  De NLE heeft het tarief voor het tweede jaar nog niet bekend gemaakt. Dit is een beetje geheimzinnig maar heeft wel een reden. Dit is wat NLE zelf zegt;

  ”NLE gaat tijdens het eerste jaar kijken “wat op dat moment het laagst mogelijke vervolgtarief is, zodat we op die manier juíst concurrerende tarieven kunnen blijven bieden”. Ruim voordat het contract afloopt, krijgt de klant een nieuw aanbod”

  Afhankelijk van het vervolgaanbod kun je er zelf voor kiezen om wel of niet klant te blijven bij de NLE.

  Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

  Groet,

  Koen
  GoedkopeEnergieenGas.nl

 • David

  Heb ook zojuist een pakket afgesloten bij de NLE. Ben benieuwd hoe de internetsnelheid zal zijn. In mijn woonplaats komt de snelheid niet verder 50/5 Mbps, waardoor ik volgens de NLE rekening moet houden met ong 23 Mbps werkelijke snelheid. Voor de prijs is dit in ieder geval wel een acceptabele snelheid, een stuk sneller als wat ik bij andere leveranciers zou krijgen. Op termijn gaat de snelheid wellicht ook nog omhoog, mochten de kasten in de buurt vervangen worden.

 • Jeanet

  Problemen genoeg met hun gehad en nog steeds ze reageren niet op de Whatsapp ik krijg ze maar niet te pakken terwijl Ze in mijn geval erg onterecht bezig zijn ik zeg niet doen …als je ze belt krijg je niemand aan de lijn en als je ze al aan de lijn hebt word je niet erg vriendelijk geholpen

 • Patricia12

  Ondanks dat ik snap dat diverse mensen klachten hebben of sceptisch zijn ben ik erg tevreden. Onder de streep komt het er op neer dat je profiteert van alle KPN voordelen, maar dan een stuk goedkoper. Met een abonnement bij Ziggo of KPN ben je al snel €55,00 tot €70,00 per maand kwijt, wat heel veel geld is. Om deze reden denk ik dat het aanbod van NLE erg interessant is. Vanaf €42,50 heb je een compleet alles-in-1 pakket. Daarnaast heb ik niks te klagen. Internet is stabiel en het KPN kastje werkt snel en goed. Daarnaast is het zenderaanbod erg compleet. De combideal met energie is ook een leuke optie maar ik ben voorlopig nog gebonden aan Nuon. Wellicht dit ik dit later ook nog wel overzet naar NLE. Wat mij betreft is NLE Alles-in-1 echt een aanrader.

 • JoshuaE

  Was lange tijd klant bij Ziggo. Helaas veel problemen gehad. Zo viel het internet vaak weg. Steeds voor een paar seconde waardoor dingen vastliepen. Daarnaast viel het signaal op het kastje vaak weg, waardoor hij moest resetten. Nu sinds enkele maanden klant bij NLE. Wat een verademing. Internet stabiel en altijd snel. Daarnaast is het tvkastje snel en zeer begrijpelijk. En ben nog goedkoper uit ook. Top!