Tot €260,00 Korting bij Welkom Energie 1 Jaar Vast

Welkom Energie is failliet.

26 oktober jongstleden heeft Welkom Energie het verzoek tot het intrekken van de vergunningen ingediend bij de Autoriteit Consument en Markt. Dit betekent dat Welkom Energie vanaf 1 november geen stroom en gas meer kan leveren aan zijn klanten. Per 1 november neemt Eneco alle klanten van Welkom Energie over. Inmiddels is duidelijk dat Welkom Energie failliet is verklaard.

De reden dat de vergunningen zijn ingetrokken is omdat Welkom Energie niet meer kon garanderen dat zij genoeg stroom en gas hadden om te kunnen leveren aan zijn klanten in de winter. De overname van Eneco zorgt ervoor dat deze klanten zich niet druk hoeven te maken of zij wel stroom en gas geleverd krijgen want Eneco kan hierin voorzien. Op de website van Welkom Energie vindt u alle vragen en antwoorden omtrent dit onderwerp.

Veel gestelde vragen
Op de website van Welkom Energie wordt vermeld dat zij de hoeveelheid telefoontjes niet aankunnen en dat er daarom een veelgestelde vragen (FAQ) pagina is opgezet. Hier worden de meest gevraagde vragen weergegeven met antwoorden. Voor meer informatie hierover kunt u op de website van Welkom Energie terecht.

 

 

Welkom Energie

 

 

Sinds kort hebben wij een nieuwe scherpe deal in onze energievergelijker. Wanneer u nu overstapt naar Welkom Energie 1 Jaar Vast dan ontvangt u tot €260,00 korting. Naast deze forse korting profiteert u standaard van groene stroom en CO2-gecompenseerd aardgas. U maakt een duurzame keuze dus! En uw overstap? Die neemt Welkom Energie u volledig uit handen. Dit bespaart u tijd, en een hoop gedoe. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Maak dan hieronder gebruik van onze energievergelijker. Hiermee checkt u binnen enkele klikken hoe voordelig u uit bent. Tevreden met het aanbod? Dat kunt u uw aanmelding eenvoudig en snel via onze energievergelijker versturen.

 

Voordelen

  • Vaste lage tarieven voor stroom en gas. Geen last van eventuele prijsstijgingen tijdens de looptijd van uw contract.
  • Welkom Energie regelt uw overstap van A tot Z. Geen administratieve rompslomp!
  • Geen keuzestress voor of tijdens uw aanmelding. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Ontvang tijdelijk €220,00 korting bij Welkom Energie. Hierdoor bent u extra voordelig uit.
  • Bereken zelf uw maandbedrag en meldt u aan via onze energievergelijker.

 

Hoe hoger uw verbruik, hoe hoger de korting!

Bij Welkom Energie ontvangt u korting op basis van uw energieverbruik. Hoe meer energie u jaarlijks verbruikt, hoe hoger de korting wordt. Hierdoor worden uw energielasten behoorlijk gedrukt. Wel zo prettig. Momenteel ontvangt u bij een gemiddeld energieverbruik €220,00 korting. Een flinke korting waardoor u het eerste jaar lekker voordelig uit bent. Verbruikt u maar weinig energie? Dan betaalt u minder maar ontvangt u vaak ook een iets lager korting. Verbruikt u juist veel stroom en gas? Dan kan de korting oplopen tot wel €260,00. Op deze manier probeert Welkom Energie een eerlijk korting te bieden die in verhouding staat met uw jaarlijkse energiekosten. Benieuwd hoeveel korting u nu ontvangt? Bereken het zelf met onze energievergelijker!

 

Wat ga ik betalen met Welkom Energie 1 Jaar Vast?

Iedereen is natuurlijk Welkom. Maar het is wel verstandig om eerst te bekijken hoeveel u per maand gaat betalen. Wanneer u dit wil berekenen kunt u uw woon- en verbruiksgegevens in onze vergelijker invoeren. Op basis van deze gegevens kan onze vergelijker uw voorschot berekenen. Wanneer u uw verbruik niet bij de hand heeft kunt u deze ook schatten op basis van de samenstelling van uw huishouden. Na het invoeren van uw gegevens ziet u direct bij welke energieleveranciers u het voordeligste uit bent. Momenteel is Welkom Energie erg scherp geprijsd, en daarom staat deze waarschijnlijk in de Top 3. Daarnaast is Welkom Energie ook nog eens duurzaam. Waardoor het in veel gevallen een zeer goede keuze is.

 

 

Tijdelijk €260,00 Korting bij Welkom Energie!

Welkom Energie is een relatief nieuwe speler binnen de energiemarkt. Om deze reden is de naam nog niet echt bekend. Hier wil het bedrijf graag wat aan doen en daarom biedt het momenteel een forse korting. Door deze korting van €260,00 is Welkom Energie vaak de goedkoopste energieleverancier voor vergelijkers die gebruik maken van onze energievergelijker. Op deze manier wil het bedrijf snel klanten aantrekken, en een plek verdienen in de Nederlandse energiemarkt. Welkom Energie is een nieuw initiatief van een groep investeerders. De energieleverancier is geen onderdeel van één van de bestaande energiereuzen in Nederland (Essent, Nuon en Eneco).

 

Overstappen naar Welkom Energie

Wilt u ook overstappen naar Welkom Energie en profiteren van €260,00 korting? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit is heel eenvoudig en kost u slechts enkele minuten. Voer als eerst uw gegevens in bij onze energievergelijker en check wat u per maand gaat betalen. Tevreden met het aanbod? Klik dan op ‘’Aanvragen’’.

Voer vervolgens het aanmeldformulier in. Deze gegevens zijn nodig om uw aanmelding te verwerken. Controleer na het invullen nogmaals het formulier en klik op ‘’Aanvraag afronden’’ om deze in te sturen. Het verzenden ontvangt u vanzelf een bevestiging via e-mail. Vanaf het moment van het ontvangen van de bevestiging gaat uw bedenktijd in.

Wanneer uw bedenktijd is versteken zal Welkom Energie uw eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Wel zal u waarschijnlijk eenmalig uw meterstanden door moeten geven. Nadat alles afgerond is ontvangt u vanzelf bericht met de definitieve overstapdatum. Vanaf deze datum zal uw contract bij Welkom Energie in gaan.

 

Duurzame keuze

Maakt u graag een duurzame keuze? Dan zit u bij Welkom Energie goed! Bij Welkom Energie ontvangt u namelijk standaard 100% groene energie. Het grootste deel van deze energie wordt opgewekt door middel van windmolens in Europa. Naast deze duurzaam opgewekte stroom biedt Welkom Energie ook duurzaam gas. Door het kiezen voor CO2-gecompenseerd aardgas van Welkom Energie maakt u een groene keuze. De uitstoot die ontstaat door uw gasverbruik wordt namelijk gecompenseerd door te investeren in duurzame energieprojecten in derde wereld landen.

 

€260,00 Korting bij Welkom Energie 1 Jaar Vast

 

Sociaal verantwoord

Naast voordelig en duurzaam is Welkom Energie ook sociaal. Zo ligt in de visie van Welkom vast dat het bedrijf is gericht op het creëren van sociale verbindingen. Om deze reden sponsort het dan ook activiteiten en projecten die dit bevorderen. Daarnaast biedt Welkom Energie nu ook gratis energie aan 5 gezinnen. Kent u een gezin dat de afgelopen tijd veel tegenslagen heeft gehad? Dan kunt u deze aanmelden bij Welkom Energie. Hierna maakt het gezin kans op een duwtje in de rug door het ontvangen van gratis energie (exclusief heffingen en belastingen). U kunt een gezin aanmelden door een brief te versturen naar onderstaand adres.

Welkom Energie
PJ Oudweg 4
1314 CH Almere

 

Alternatieve keuze

Heeft u liever langere tijd geen omkijken naar uw energiezaken? Dan kunt u ook kiezen voor een driejarig energiecontract bij Welkom Energie. Ook dit energiecontract kunt u vinden in onze energievergelijker. Met dit energiecontract profiteert u drie jaar lang van dezelfde lage tarieven voor stroom en gas. U hebt extra zekerheid dus! Daarnaast ontvangt u ook nog eens een korting die honderd euro hoger ligt, niet €260,00 maar zelfs €360,00 dus. Benieuwd wat u met dit contract per maand gaat betalen? Check dan onze vergelijker en bereken het direct!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave