Tijdelijk €150,00 Korting bij Qurrent 3 Jaar Vast

Onlangs maakte Qurrent belangrijk nieuws bekend, ze bundelen namelijk hun krachten met energieleverancier Greenchoice. Door de krachten van beide duurzame energiebedrijven te bundelen verwachten de energieleveranciers nog meer Nederlanders te kunnen overtuigen van het belang van duurzame energie. Iets wat erg belangrijk is voor de energietransitie in Nederland. Vanwege deze bundeling van krachten is het niet meer mogelijk om te profiteren van €150,00 korting bij Qurrent. Ondanks dit bent u bij Greenchoice nog erg voordelig uit door de vaste lage tarieven die men aanbiedt. Benieuwd naar het complete verhaal en het nieuwe duurzame aanbod? Check hier dan de website van Greenchoice!

 

Greenchoice en Qurrent bundelen krachten

Energieleveranciers Qurrent en Greenchoice hebben onlangs hun krachten gebundeld. Het idee hierachter is om samen nog sterker te staan in de strijd om Nederland te verduurzamen. Met de bundeling van Qurrent en Greenchoice is de grootste speler binnen de duurzame energiemarkt ontstaan. Met een totaal van meer dan 500.000 klanten en honderden lokale energieprojecten is Greenchoice nu hét adres voor duurzame energielevering. Kiest u ook graag voor echt duurzaam? Bereken dan uw maandtarief via de website van Greenchoice!

 

Voortbestaan Qurrent

Per begin 2019 zal het merk Qurrent niet actief meer gepromoot worden. Daarnaast zullen klanten die een energieproduct afsluiten via de Qurrent website automatisch klant worden bij Greenchoice. In de marketingstrategie zal hierbij minder gefocust worden op de duurzaamheid van de energie, maar meer op de kwalitatieve klantenservice van Greenchoice.

 

Huidige klanten Qurrent

Mensen die momenteel een contract hebben bij Qurrent blijven hier voorlopig nog klant, maar de kans is groot dat alle klanten op termijn overgeheveld worden naar Greenchoice. Wanneer dit gebeurd dan zal het complete merk Qurrent waarschijnlijk komen te vervallen. Klanten die overgenomen worden door Greenchoice kunnen hierbij kiezen om een nieuw product te kiezen of over te stappen naar een andere energieleverancier.

 

Verkoop Qurrent

Enkele maanden terug werd bekend dat Greenchoice 100% van de aandelen van Qurrent overkoopt van Stichting Doen. Stichting Doen is de eigenaar van Qurrent en onderdeel van de Goede Doelen Loterij. Hiermee zal Qurrent volledig eigendom worden van Greenchoice, wat zelf weer voor 70% eigendom is van Energie Concurrent BV en Eneco (30%). Wat Greenchoice voor alle aandelen van Qurrent heeft betaald is niet bekend gemaakt.

 

”Stichting Doen is trots op de vernieuwende impuls die Qurrent heeft gegeven aan de energietransitie, door de combinatie van levering van groene energie, energiebesparing en eigen opwek. De pioniersfase is afgerond en wij zijn blij dat door de krachtenbundeling met Greenchoice sneller en meer Nederlanders bereikt kunnen worden.” aldus Anneke Sipkens, algemeen directeur van Doen.

 

Schaalvergroting

Door de aankoop van Qurrent heeft Greenchoice momenteel ongeveer 520.000 klanten. Met deze extra klanten hoopt het bedrijf te kunnen profiteren van schaalvergroting en een hogere efficiëntie. Deze voordelen moeten vervolgens ingezet worden extra slagkracht en bereik te kunnen realiseren. Naast de duizenden klanten neemt Greenchoice overigens ook méér dan honderd lokale energieprojecten en energie coöperaties over van Qurrent.

 

Waarom Greenchoice (Qurrent)?

Sinds de oprichting in 2001 is Greenchoice al hét adres voor uitsluitend groene stroom en CO2-gecompenseerd aardgas. Hiermee is Greenchoice al jaren lang een van de duurzaamste keuzes binnen de energiemarkt. Naast het leveren van groene stroom helpt Greenchoice ook andere met het opwekken van duurzame energie. Daarnaast behoren ook energiebesparende diensten en producten tot het totaalpakket van Greenchoice. Met deze range aan diensten en producten hoopt Greenchoice een steeds grotere bijdrage te kunnen leveren aan de lokale energientransitie in Nederland. Kies ook voor Greenchoice en profiteer van scherpe tarieven, 100% groene stroom uit Nederland en een handige overstapservice!

 

Aanbieding Qurrent niet meer verkrijgbaar

Wanneer u nu kiest voor knalgroene energie van Qurrent dan kunt u profiteren van €150,00 extra korting. Een flinke welkomstkorting speciaal voor nieuwe klanten. Naast deze eenmalig korting profiteert u tevens van stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Hierdoor hebt u tijdens de looptijd van uw contract geen last van eventuele prijsstijgingen. Naast voordelig is Qurrent ook nog eens erg duurzaam. Zo is Qurrent verkozen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland en ontvangt het een 10 in het jaarlijks duurzaamheidsonderzoek van Greenpeace. En overstappen? Dat neemt Qurrent u volledig uit handen. Wel zo prettig! Meer weten of direct profiteren? Bekijk dan de website van Qurrent!

 

Voordelen

  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Ontvang 100% groene energie. Lekker duurzaam dus.
  • Prima klantenservice. Qurrent wordt beoordeelt met een 8,3 (Nov 2016).
  • Qurrent regelt uw complete overstap. Geen administratieve rompslomp.
  • Uw tarieven staan voor de komende 3 jaar vast. Geen prijsstijgingen!
  • Nu met gratis Energiemonitor. Extra inzicht in uw energieverbruik.
  • Extra voordelig. Profiteer tijdelijk van €150,00 extra welkomstkorting.

 

Overstappen naar Qurrent

Ook profiteren van €150,00 korting bij Qurrent? Meldt u dan vandaag nog aan want Op = Op. Het werkt heel eenvoudig. Klik op deze link om naar de Qurrent website te gaan. Voer uw energieverbruik in (of schat het) om uw voordeel te berekenen. Vul vervolgens uw postcode en huisnummer in om de juiste tarieven op te halen. Klik daarna op ‘’Bereken voordeel’’.

Qurrent berekent vervolgens uw persoonlijke aanbod en toont deze direct daarna. Tevreden? Ga dan door met uw aanmelding door te klikken op ”Stap nu over”. Vul op de volgende pagina enkele persoonlijke gegevens in om verder te gaan met uw aanmelding. Na het invoeren van uw leverings- en betaalgegevens kunt u uw aanmelding bij Qurrent afronden. Na het inzenden van uw aanmelding gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Qurrent uw oude energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Kies ook voor de duurzaamste energie van Nederland en €150,00 korting bij Qurrent. Klik hier om te beginnen met uw aanmelding!

 

Tijdelijk €150,00 Korting bij Qurrent

 

Nu €150,00 Korting bij Qurrent 3 Jaar Vast

Wanneer u nu kiest voor Qurrent 3 Jaar Prijs Zeker dan profiteert u tijdelijk van €150,00 extra korting. Een flinke korting die niet op elk moment geldig is. Over het algemeen ontvangt u bij Qurrent vaak tussen de €50,00 en €100,00 korting bij een 1 of 3 Jaar Vast energiepakket. Maar op dit moment loopt de korting bij 3 Jaar Vast dus op tot maar liefst €150,00 . Daarnaast ontvangt u altijd 100% groene stroom afkomstig van Nederlandse windmolens en het geleverde gas is CO2 gecompenseerd. Naast een voordelig is Qurrent dus ook nog eens een duurzame keuze. Kies ook voor groen en profiteer van €150,00 extra korting bij Qurrent! Klik hier om naar de website van Qurrent te gaan!

Tip: Alleen stroom nodig? Geen probleem! Dan ontvangt u alsnog een korting van €75,00. Wel zo eerlijk!

 

Kies ook voor 100% duurzaam

Wanneer u nu kiest voor Qurrent dan kiest u net als 120.000 andere voor 100% duurzaam. Bij Qurrent ontvangt u namelijk 100% groene energie en CO2-gecompenseerd aardgas. Hiermee is Qurrent een zeer duurzame keuze. Niet voor niets werd de energieleverancier voor de 4e keer op rij verkozen tot de duurzaamste energieleverancier van Nederland. Kies ook voor een duurzamere toekomst en ontvang ook nog eens €150,00 korting bij Qurrent. Meer weten over deze tijdelijke actie? Check dan de website van Qurrent!

 

Alternatieve Acties

Niet alleen Qurrent heeft op dit moment scherpe energie aanbiedingen lopen. In onderstaande tabel vindt u de populairste energie aanbiedingen van dit moment. Met deze aanbiedingen profiteert u van extra korting, een gratis cadeaubon of bijvoorbeeld een gratis gadget. Welk welkomstcadeau spreekt u aan? Klik op de link om meer te lezen. Kies voor ‘’Meer informatie’’ onder het kopje ‘’Aanmelden’’ om de aanbiedingen op de website van de energieleverancier te bekijken.

#AanbiederActieLooptijdTariefLink
1.Frank EnergieEnergie tegen inkoopprijs Altijd opzegbaarDynamischBereken tarief
2.NextEnergyEnergie tegen inkoopprijsAltijd opzegbaarDynamischBereken tarief
3.United ConsumersTot €150,00 Korting1 JaarVaste prijsBereken tarief
4.Budget EnergieTarieven onder het prijsplafond!MaandelijksVariabelAanbieding openen
5.Coolblue Energie Tot €50,00 Cadeau1 JaarVaste prijsAanbieding openen
6.NLE€250,00 Korting1 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
7.Pure Energie€70,00 Extra Windvoordeel1 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
8.ENGIE€250,00 Korting bij ENGIE1 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
9.VandebronBol.com Cadeaubon (€300,00)3 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar
10.Vattenfall€300,00 Korting3 JaarVaste prijsMomenteel niet beschikbaar

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *