Honeywell Chronotherm Touch Thermostaat

Dit is momenteel een van de beste beoordeelde slimme thermostaten binnen de markt; de Honeywell Chronotherm Touch! De Honeywell Chromotherm Touch thermostaat is een slimme klokthermostaat die samenwerkt met alle cv-ketels. De thermostaat is geheel instelbaar en werkt niet via een app. Aangezien de thermostaat zelflerend is wordt uw woning altijd voldoende verwarmt op de momenten dat u er bent. De verwarming slaat bijvoorbeeld aan wanneer u uit werk thuis komt, en gaat uit op het tijdstip dat u normaal gesproken naar bed gaat. Hierdoor hebt u niet alleen geen omkijken meer naar uw thermostaat, u bespaart nog energie ook! De Honeywell Chronotherm Touch thermostaat is qua design redelijk eenvoudig maar is wel eenvoudig te bedienen via het touchscreen. Dankzij deze thermostaat is het mogelijk kom een 7-daags weekprogramma op te stellen met tot wel 6 perioden per dag.

Direct bestellen? Check dan de website van Coolblue!

 

Honeywell Chronotherm Touch Thermostaat

 

”Inderdaad gemakkelijk te monteren en in te stellen. Voldoende mogelijkheden. Scherm duidelijk en scherp. Goed af te lezen.” door J de Bruin.

 

Voordelen Honeywell Chronotherm Touch Thermostaat

  • Stel uw eigen weekprogramma in met tot wel 6 perioden per dag.
  • Handig verlicht touchscreen met actuele informatie en details.
  • Zorgt dat de gewenste temperatuur al is bereikt op het moment dat u wilt.
  • Slimme aansturing houdt rekening met eventuele weersomstandigheden.
  • Deze slimme en zelflerende klokthermostaat optimaliseert uw verbruik.
  • Eenvoudig aan te sluiten en eenvoudig te bedienen.
  • Handige vakantiefunctie voorkomt onnodige verwarmingskosten.
  • De Honeywell Chronotherm Touch thermostaat werkt samen met alle soorten cv-ketels.

 

Specificaties

De Honeywell Chronotherm Touch is een slimme en zelflerende klokthermostaat. De thermostaat is geheel instelbaar en kan enkel handmatig bediend worden (geen app). Deze thermostaat is eenvoudig in gebruik en compatibel met alle soorten cv-ketels. Daarnaast is deze Honeywell thermostaat uit je gebruiken in combinatie met stadsverwarming. De Chronotherm Touch ondersteunt overigens geen OpenTherm, IFTTT en heeft geen Wifi. Wanneer u deze thermostaat besteld via Coolblue dan hebt u altijd 5 jaar Carry-in-garantie. Meer weten? Check hier de brochure van Honeywell!

 

Functionaliteiten

Met de Honeywell Chronotherm Touch thermostaat stelt u eenvoudig uw eigen verwarmingsrooster in. Uw instellingen kunt u doen op basis van een 7-daags weekprogramma met tot wel 6 perioden per dag. De temperatuur kunt u instellen per halve graag met een minimum van 0 graden en een maximum van 35 graden. De thermostaat is zelflerend en houdt zelf rekening met zomer- en wintertijd. De Chronotherm Touch is overigens ook te gebruiken in combinatie met stadsverwarming en vloerverwarming.
 

 

Chronotherm Touch Modulation

De standaard Chronotherm Touch biedt geen ondersteuning voor OpenTherm. En daarom is sinds kort de Chronotherm Touch Modulation verkrijgbaar. Deze slimme thermostaat van Honeywell is wel compatibel met alle OpenTherm toestellen. Hierdoor heeft u nog meer functionaliteiten en geen batterijen nodig.

 

Wat andere zeggen over de Honeywell Chromotherm Touch thermostaat

De Honeywell Chronotherm Touch thermostaat wordt op de website van Coolblue beoordeelt met een 8,7 uit 10. Deze score is gebaseerd op meer dan 80 reviews. Wat vooral blijkt uit de reviews is dat de slimme thermostaat handig te bedienen is. De Honeywell Chronotherm is snel te programmeren en eenvoudig aan te sluiten. Daarnaast vinden veel mensen het handig dat de thermostaat relatief klein is en er gewoon goed uit ziet.

Naast deze voordelen worden er door sommige mensen ook nadelen aangegeven. Zo kan het onhandig zijn dat de thermostaat met een drukknop werkt in plaats van een draaischijf. Daarnaast moet er geboord worden. Ook zou het kunnen zijn de dat backlightverlichting te vroeg uitvalt, waardoor de temperatuur nog niet goed afgelezen kan zijn.

”Eenmaal ingesteld dan hoef je er verder niet meer naar om te kijken. De ingestelde temperatuur wordt constant gehouden.” door R.J. Bos.

 

Waarom bestellen via Coolblue?

Coolblue is verkozen tot de beste webwinkel van 2017! En niet voor niets. Klanten geven Coolblue een 9,3 uit 10! Waarom? Diverse redenen. Zo is de klantenservice tot 23:59 geopend. Daarnaast ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en kunt u 30 retourneren. En wanneer u vandaag besteld, kunt u het product vaak morgen al verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit kan bij een van de meer dan 2600 ophaalpunten in heel Nederland!
 

 

”Jammer dat de eerste defect was, de tweede liep meteen aan. Overigens uitstekende service van Coolblue.” door Frank.

Reviews Honeywell Chronotherm Touch

Gebruikt u zelf ook de Honeywell Chronotherm Touch thermostaat? Laat ook een reactie achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe slimme meter.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave