Greenchoice Modelcontract

GreenchoiceSinds enkele tijd is het mogelijk om bij elke energieleverancier een modelcontract af te sluiten. Dit energiecontract is speciaal ontwikkelt in opdracht van de Autoriteit Consument & Markt. Het doel van dit energiecontract is om energieleveranciers beter vergelijkbaar te maken op basis van prijs. Dit energiecontract heeft namelijk overal precies dezelfde voorwaarde. Wanneer u kiest voor een modelcontract dan ontvangt u altijd energie tegen variabele tarieven. Dit betekent dat u altijd een actueel en eerlijk tarief betaalt. Daarnaast heeft het modelcontract een flexibele looptijd. Het Greenchoice Modelcontract is dus maandelijks opzegbaar. Benieuwd wat u met het modelcontract gaat betalen? Bereken het op de website van Greenchoice!

 

Voordelen Greenchoice Modelcontract

  • Opnieuw ‘’Beste uit de Test’’ volgens de Consumentenbond!
  • Regel zelf uw energiezaken via Mijn Dossier of de Greenchoice App.
  • Werk mee aan een schonere wereld met 100% groene stroom.
  • Energie tegen variabele tarieven. U betaalt dus altijd een eerlijk tarief.
  • Flexibele looptijd. U hebt dus alle vrijheid.
  • Ontvang ook bosgecompenseerd gas. Extra duurzaam dus!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd. Dus geen keuzestress.
  • Greenchoice regelt uw hele overstap. Van A tot Z!

 

Overstappen naar Greenchoice

Wilt u ook overstappen en kiezen voor het Greenchoice Modelcontract? Ga dan nu naar de website van Greenchoice en regel uw overstap! Aanmelden is erg eenvoudig en Greenchoice regelt uw overstap van A tot Z. Klik op deze link om naar de website van Greenchoice te gaan. Kies vervolgens met hoeveel personen u in huis woont en bereken uw groene energietarief. U kunt op de volgende pagina eventueel ook uw precieze stroom- en gasverbruik invoeren voor een betere schatting. Kies vervolgens of u wilt kiezen voor Groen uit Nederland, Wind uit Nederland of Biomassa uit Nederland. Elke energiepakket is 100% duurzaam maar net op een andere manier opgewekt.

Hebt u uw keuze gemaakt? Kies dan bij looptijd voor variabel. Op deze manier kiest u voor het Greenchoice Modelcontract. Na het maken van uw keuze ziet u direct wat u per maand gaat betalen. Tevreden met het aanbod? Ga dan door en klik op de button ‘’Aanmelden’’. Voer op de volgende pagina enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Tijdens dit proces kunt u tevens aangeven waar u nu klant bent. Greenchoice zal dan zorgen dat uw contract wordt opgezegd.

Klopt alles? Stuur dan uw aanmelding via de website in! U ontvangt vervolgens direct een bevestiging en uw bedenktijd gaat in. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog annuleren. Na uw bedenktijd zal Greenchoice uw oude energieleverancier opzeggen en al het papierwerk regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Benieuwd wat u gaat betalen? Check dan de website van Greenchoice!

 

Energiepakketten Greenchoice

Momenteel biedt Greenchoice naast het Modelcontract nog twee andere energiepakketten. U kunt momenteel kiezen voor een eenjarig energiepakket met vaste tarieven. U hebt dan geen last van prijsstijgingen. Daarnaast hebt u een vaste looptijd van 12 maanden. Naast dit pakket kunt u ook kiezen voor het driejarige energiepakket. Zo bent u 36 maande verzekerd van dezelfde vaste lage tarieven voor stroom en gas. En welke looptijd u ook kiest; maandelijks, 1 jaar vast of 3 jaar vast. U hebt altijd de keuze uit Groen uit Nederland, Wind uit Nederland of Biomassa uit Nederland. Uw energie is dus altijd 100% duurzaam en verkregen uit een gewenste bron. Benieuwd wat u gaat betalen voor 100% duurzame energie? Check dan de website van Greenchoice!

Wind uit Nederland

Groen Voorop (NL)

Biomassa uit Nederland

Kies uw eigen looptijd.Kies uw eigen looptijd.Kies uw eigen looptijd.
100% Wind + duurzaam gas.Combinatie + duurzaam gas.100% Biomassa + duurzaam gas.
Handige overstapservice!Handige overstapservice!Handige overstapservice!

 

Opnieuw verkozen tot beste uit de test

Greenchoice is dit jaar opnieuw verkozen tot beste uit de test volgens de Consumentenbond. Binnen dit onderzoek werden 14 energieleveranciers vergeleken op basis van service, klanttevredenheid en duurzaamheid. En net al in 2015, ging Greenchoice dit jaar naar huis met de prijs! In 2016 scoorde Greenchoice een zeer nette 8,4 in de test. Dit was zelfs nog iets hoger dan het jaar ervoor! Dus. Wilt u ook kiezen voor goed service, duurzame energie en scherpe prijzen? Stap dan vandaag nog over naar het Greenchoice Modelcontract!

 

Kies ook voor het Greenchoice Modelcontract!

Hebt u ook graag alle vrijheid? En betaalt u het liefst een eerlijke prijs voor stroom en gas? Stap dan vandaag nog over naar het Greenchoice Modelcontract! Kies voor duurzame energie uit zon, wind, water en biomassa en help mee aan een schonere wereld. Via Greenchoice is het zelfs mogelijk om te investeren in uw eigen duurzame energie. Dit kan bijvoorbeeld door mede-eigenaar te worden van een windmolen. Of door zonnepanelen op uw woning te plaatsen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ga dan de website van Greenchoice!

Greenchoice Modelcontract | Duurzame energie, dichtbij opgewekt!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave