Greenchoice beste energieleveranciers volgens Consumentenbond


Energieleverancier Greenchoice is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste energieleverancier van Nederland. Greenchoice kwam als beste uit de test op het gebied van klanttevredenheid, service en duurzaamheid. Hierdoor is Greenchoice de eerste energieleverancier die het predicaat ”Beste uit de test” mag voeren.

 

Krachtige combinatie van groene energie, prijs en service

overstappen-naar-greenchoiceJurjen Algra, woordvoerder van Greenchoice: “We zijn al sinds onze start in 2001 overtuigd van de krachtige combinatie van groene energie én een goede prijs én een uitstekende service. Dit onderzoek laat zien dat onze duurzame aanpak perfect aansluit op wat mensen willen. Wij maken groene keuzes makkelijk en we gaan nóg verder: we ondersteunen bij besparen, zelf stroom opwekken en investeren in duurzame projecten. Dankzij onze 200 enthousiaste en deskundige medewerkers zorgen wij ervoor dat klanttevredenheid én een duurzame bijdrage aan de wereld prima samengaan en elkaar zelfs versterken. We zijn ontzettend trots dat het onderzoek dat zo duidelijk onderstreept.”

 

Beste uit de test

De Consumentenbond vroeg aan ongeveer 4600 klanten naar hun tevredenheid over onder meer de prijs, klantvriendelijkheid, duidelijk van de website en juistheid van rekeningen en voorwaarden. De bereikbaarheid, kwaliteit van reacties en klantvriendelijkheid zijn voornamelijk beoordeeld met mysterklanten. Ook werd de duurzaamheid in kaart gebracht. Greenchoice laat op veel fronten de andere leveranciers een flink stuk achter zich. Consumentenbond zegt erover op de site: “Deze drie onderzoeken combineerden we tot een totaaloordeel: Greenchoice is de beste energieleverancier en verdient het predicaat ‘Beste uit de test’.”

 

Top 3 energieleveranciers

Greenchoice staat ruim op de eerste plek, met een gemiddelde 7,5. De top 3 werd verder aangevuld door energieleveranciers Eneco en UnitedConsumers. Beide ontvangen van de Consumentenbond een 6,7.

Ook klant worden bij Greenchoice? Bekijk dan hier alle energieproducten van Greenchoice.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.