Weekdeal: Gratis Weber houtskoolbarbecue t.w.v. €239 bij Vattenfall

Helaas, deze actie met de gratis Weber houtskoolbarbecue is verlopen. Gelukkig zijn er nog veel andere aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Momenteel ontvangt u tot wel €250,00 welkomstkorting bij diverse energieleveranciers. Daarnaast kunt u profiteren van diverse leuke cadeaus zoals tablets, slimme thermostaten en cadeaubonnen. Check onderstaande tabel voor de meest populaire acties van dit moment!

Laat het zomerse weer maar komen en stap deze week over naar Vattenfall want u krijgt alleen deze week een Weber houtskool barbecue t.w.v. €239 cadeau! Wacht niet te lang met overstappen want deze aanbieding geldt slechts een week!

Weber houtskoolbarbecue

Als u een contract van 1 jaar afsluit bij Vattenfall dan krijgt u de klassieke Weber houtskool barbecue t.w.v. 239 cadeau! De Weber houtskool barbecue is een klassieker die wereldwijd geliefd is. Dankzij het klassieke ontwerp en de handige functies, zoals een handig reinigingssysteem en schuine dekselhaak, hoef je je nergens anders druk om te maken dan dat heerlijke stuk vlees op de barbecue. Ga naar de website van Vattenfall en sluit nu de weekdeal af!

Het ontwerp van deze barbecue stamt al uit 1952 en is amper aangepast omdat het een ideaal ontwerp is. Het ontwerp is bestand tegen jaren aan hoge hitte en is ontzettend makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het ventilatierooster is roestbestendig en de ingebouwde dekselthermometer is ideaal om de temperatuur in de gaten te houden. Veel gemakken voor u dus zodat u zich niet hoeft te stressen en kunt genieten van het eten en het zomerse weer.

Hoe u de Weber houtskoolbarbecue cadeau ontvangt? Verstuur hier uw aanvraag voor stroom en gas en binnen een week nadat Vattenfall uw derde termijnbedrag heeft ontvangen, ontvangt u de barbecue cadeau!

 

Voordelen van deze weekdeal:

  • U krijgt een Weber houtskoolbarbeque t.w.v. €239 cadeau.
  • Het contract is voor de duur van 1 jaar voor met een vaste prijs.
  • U krijgt 100% groene stroom en 10% groene gas, aangevuld met aardgas.

 

Vattenfall weekdeal

U krijgt de Weber houtskoolbarbecue t.w.v. €239 cadeau (alleen deze week!) als u een contract afsluit voor 1 jaar bij Vattenfall. Het gaat hierbij het contract Groen uit Nederland Vast en Vasteprijs MixGroen Gas tot 1 jaar. Verstuur de aanvraag en Vattenfall regelt verder alles voor u.

 

Weekdeal: Weber houtskoolbarbecue t.w.v. €239 cadeau

Wat is MixGroen gas en Groen uit Nederland?

MixGroen gas bestaat uit 10% groene gas en 90% aardgas. Bij groen gas komt er wat meer kijken dan bij aardgas. Aardgas komt gewoon uit de grond. Groen gas wordt daarentegen gemaakt van natuurlijk afval, zoals mest, slib en gft-afval. De afvalstromen die worden gebruikt voor het maken van groen gas voldoen aan strenge duurzaamheidseisen die worden gesteld.

Groen uit Nederland is groene stroom dat uit Nederland komt. Deze stroom wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen zoals wind, water en zon. Met het stroometiket ziet u precies waar uw stroom vandaan komt en wat de gevolgen zijn voor het milieu. Ga naar de website van Vattenfall en lees daar meer over het stroometiket.

 

Goed om te weten:

  • De periode van het jaarbedrag in uw prijsoverzicht en de periode van uw jaarafrekening kunnen verschillend zijn. Houd hier rekening mee als u een vergelijking maakt met de jaarafrekening.
  • De variabele leveringskosten en vaste leveringskosten zet je van stroom en gas vast. Heffingen zoals van de overheid btw en netbeheerkosten kunt u niet vastzetten. Deze kosten worden door de overheid en netbeheerder bepaald.
  • Deze weekdeal geldt alleen voor nieuwe klanten.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *