Gratis Samsung Tablet bij Nuon (Galaxy Tab E 9.6)


Update: Momenteel heeft Nuon een nieuwe aanbieding inclusief gratis tablet. Stap nu over tijdens de Energiecadeau XL actie en profiteer van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1 4G WiFi 32GB ter waarde van €279,00. Deze aanbieding is geldig voor nieuwe klanten in combinatie met een driejarig energiecontract voor stroom en gas.

 

Helaas, het is niet meer mogelijk om een gratis Samsung Tablet bij Nuon te ontvangen. Gelukkig heeft Nuon diverse voordelige alternatieve aanbiedingen. Met deze aanbiedingen profiteert u bijvoorbeeld van een gratis cadeaubon of een welkomstkorting die oploopt tot maar liefst €200,00!

 

Alternatieve Nuon Acties

In onderstaande tabel vindt u alle alternatieve Nuon acties waarvan u momenteel kunt profiteren. Klik op de aanbiedingsomschrijving om meer over de actie te lezen. Kies voor ‘”Meer informatie’’ om de website van Nuon te bezoeken en uzelf eventueel aan te melden.

ActieType KlantLooptijdAanmelden
Nuon Powerdeal: €200,00 Korting + 5% Blijven Loont Korting!Nieuwe1 JaarMeer informatie
Gratis Galaxy Tab A 10.1 (4G)Nieuwe3 JaarMeer informatie
Gratis Bol.com Cadeaubon (€200,00)Nieuwe3 JaarMeer informatie
Gratis Xbox One S bij NuonNieuwe3 JaarMeer informatie
2 x Welkomstcadeau (€149,00)Nieuwe1 JaarMeer informatie
€155,00 Korting op Groene Stroom!Nieuwe1 JaarMeer informatie
Nuon Energiecadeau t.w.v. €149,95Nieuwe1 JaarMeer informatie
Gratis Philips Airfryer XXLNieuwe3 JaarMeer informatie
3 Maanden Gratis Stroom + Gratis ParasolNieuwe1 JaarMeer informatie
Nuon Energiecadeau XLOndernemers3 JaarMeer informatie
Nuon Exclusief SpaarprogrammaBestaanden.v.t.Meer informatie
Nuon Blijven LoontBestaanden.v.t.Meer informatie
Gratis Alternate Cadeaubon (€150,00) + 5% Blijven Loont Korting!Nieuwe1 JaarVerlopen
3 Maanden Gratis Stroom!Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis €140,00 Weekendjeweg.nl Cadeau Card bij Nuon!Nieuwe1 JaarVerlopen
Nuon Web Only Deal met €100,00 Korting!Nieuwe1 JaarVerlopen
Gratis Playstation 4 Slim 500 GBNieuwe1 JaarGeen voorraad

 

Geen Gratis Samsung Tablet meer bij Nuon

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om een gratis tablet bij Nuon te ontvangen. Hierbij gaat het om een gratis Samsung Tab E 9.6 ter waarde van €199,00. Deze tablet ontvangt u in combinatie met het duurzame energiepakket met groene stroom uit Nederland. Deze energie is lekker groen en wordt opgewekt door middel van wind, water en zon. Daarnaast ontvangt u ook nog een aardgas dat CO2-gecompenseerd is. En wanneer u wilt kunt u ook nog eens profiteren van een persoonlijke energiescan. Tijdens deze scan krijgt u nog meer tips om energie te besparen! Zet ook uw tarieven de komende drie jaar vast en profiteer ook van een gratis Samsung tablet bij Nuon! Meer weten of direct aanmelden? Check dan de Nuon website!

Let op: Deze aanbieding is net als vorige keer slechts beperkt en tijdelijk geldig! Wees er daarom op tijd bij! OP=OP

Voordelen Tablet Actie Nuon

  • Ontvang 100% groene stroom uit Nederland en CO2-gecompenseerd aardgas.
  • Nuon regelt uw complete overstap. Dus geen administratieve rompslomp.
  • Inclusief een gratis energiescan die door klanten wordt beoordeeld met een 9,4.
  • Profiteer ook van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 t.w.v. €199,00.
  • Komende drie jaar zekerheid over uw energiezaken.
  • Nuon vergoedt uw eventuele overstapboete tot €125,00 per product.

 

Gratis Galaxy Tab E 9.6 bij Nuon

Tijdelijk ontvangt u een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 bij Nuon. Een stijlvolle tablet van Samsung met een winkelwaarde van €199,00. Met uw gratis tablet hebt u altijd toegang tot uw email en favoriete apps. En aangezien de tablet lichtgewicht is neemt u hem overal mee naar toe. De Galaxy Tab E 9.6 heeft standaard 8GB opslaggeheugen wat uit te breiden is door middel van een micro SD-kaart. En gebruik u uw tablet ook graag zakelijk? Maak dan gebruik van de hanige Multi Window functie. Op deze manier kunt u eenvoudig multitasken en switchen tussen twee verschillende apps. Meer weten? Bekijk hieronder nog enkele belangrijke specificaties. Ook profiteren van een gratis tablet bij Nuon? Meldt u dan vandaag nog aan! Bekijk hier de actiepagina op de website van Nuon!

 

Gratis Samsung Galaxy Tab E bij Nuon

 

Inclusief Nuon Energiescan

Momenteel ontvangt u niet alleen een gratis tablet bij Nuon. Maar u profiteert ook van een gratis Energiescan. Dit is niet verplicht, maar kan voor veel mensen voordelig uitpakken. Tijdens dit persoonlijke energieadvies ontvangt u namelijk tips om minder energie te verbruiken. Wat goed is voor het milieu en uw portemonnee. Dit persoonlijke adviesgesprek kan vanuit uw eigen huis plaatsvinden via uw smartphone, laptop of nieuwe tablet. Tijdens dit gesprek wandelt u door uw eigen woning en krijgt de adviseur een goed beeld van uw woonomgeving. Op basis hiervan kan de adviseur tips geven die echt bij uw situatie aansluiten. Nog een van de voordelen van Nuon!

 

Gratis Samsung Tablet bij Nuon (Galaxy Tab E 9.6)

 

Overstappen naar Nuon

Wilt u ook profiteren van een gratis tablet bij Nuon? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit is heel eenvoudig en in minuten geregeld. Klik op deze link om naar de website van Nuon te gaan. Check hier eventueel nog even de voorwaarden van de actie om er zeker van te zijn dat u goed geïnformeerd bent. Ga vervolgens verder en bereken uw maandprijs. Dit kunt u doen door uw woon- en verbruiksgegevens in te voeren. Weet u uw verbruiksgegevens niet? Dan biedt Nuon een uitgebreide module om uw energieverbruik te schatten. Wanneer u dit doet ziet u direct uw geschatte maandbedrag waardoor u een goed beeld van de kosten heeft. Wanneer u  hier tevreden mee bent kunt u verder gaan met uw aanvraag.

Op de volgende pagina ontvangt u uw persoonlijke overzicht inclusief nogmaals de kosten. Wanneer alles klopt kunt u verder gaan met bestellen. Voer op de laatste pagina nog enkele persoonlijke gegevens in en uw betaalgegevens. Wanneer u het hele formulier hebt ingevuld kunt u uw aanvraag versturen. U krijgt vervolgens direct een bevestiging via email en uw bedenktijd gaat in. Nuon zal uw aanvraag ook nog eens per post bevestigen.

Na uw 14 dagen bedenktijd zal Nuon uw oude energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Wat slecht minuten werk is. Zo eenvoudig is het! Direct aanmelden of uw maantarief schatten? Check dan de website van Nuon!

Gratis Tablet bij Nuon!

 

Specificaties Gratis Samsung Tablet

Wanneer u nu kiest voor groene stroom van Nuon dan profiteert u van een gratis tablet. Met deze handige en compacte tablet hebt u altijd uw apps, email en camera bij de hand. De Galaxy Tab E 9.6 heeft een mooi 9,6 inch scherm waardoor foto en video goed te bekijken zijn via de tablet. Daarnaast is de tablet uitgerust met Wi-Fi, GPS en Bluetooth 4.0. Check hieronder alle belangrijke specificaties van deze gratis tablet.

Kleur: Zwart
Formaat: 24,2mm x 15,0mm x 0,9mm
Capaciteit accu: 5000 mAh
Scherm: 9,6 inch
Camera voorkant: 2 Megapixel
Camera achterkant: 5 Megapixel
Besturingssysteem: Android 4.4 KitKaT
Kloksnelheid: 1.5 GHz
Werkgeheugen : 1,5 GB
Opslaggeheugen: 8 GB
SD-kaart: Ja / Micro SD
Overig: Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS

 

Duurzame keuze

Maakt u graag een duurzame keuze op het gebied van energie? Dan is deze actie van Nuon echt wat voor u! U ontvang namelijk niet alleen een Samsung Tablet cadeau. Maar u ontvangt ook 100% groene stroom uit Nederland. Deze stroom is opgewekt door middel van duurzame energiebronnen als water, wind en zon. Lekker duurzaam dus! En naast duurzame stroom van eigen bodem ontvangt u ook CO2-gecompenseerd aardgas. Een duurzaam alternatief voor grijze aardgas waarvan de uitstoot niet gecompenseerd wordt.

Naast de levering van duurzame energie helpt Nuon u ook graag met het besparen van energie. Waardoor uw woning nog duurzamer wordt! Dit doet het onder andere door het aanbieden van een gratis energiescan. Tijdens dit persoonlijke gesprek via smartphone, tablet of laptop ontvangt u handige tips om nog meer energie te besparen. Nog een van de vele voordelen van Nuon! Meer weten? Check dan de website van Nuon!

 

Voorwaarden Gratis Tablet bij Nuon

Nuon
4.2 op basis van 322 stemmen
Wanneer u nu kiest voor een gratis tablet bij Nuon dan gaat u akkoord met diverse actie voorwaarden. Deze voorwaarden zijn opgesteld zodat klanten geen misbruik kunnen maken van de aangeboden actie door Nuon. Hierdoor moet u er onder andere rekening mee houden dat;

  • U standaard betaalt door middel van een automatisch incasso.
  • U een deel van de tablet terug betaalt wanneer u uw contract binnen de komende drie jaar opzegt. Hierbij wordt gerekend met een winkelwaarde van €199,00.
  • Nuon uw huidige contract opzegt wanneer deze niet in de komende twee maanden afloopt. Wanneer deze wel in de komende twee maanden afloopt dan wacht Nuon tot uw huidige energiecontract verlopen is. In alle gevallen ontvangt u gewoon uw gratis Samsung tablet en gratis energiescan.
  • Uw energietarieven de komende drie jaar vaststaan. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen. Heffingen vanuit de overheid of netbeheerkosten kunnen mogelijk wel stijgen. Hier heeft Nuon namelijk geen invloed op.

Check voor meer informatie en alle voorwaarden de website van Nuon!

 

Overige Nuon Acties (Overzicht)

Naast deze aanbieding met een gratis Samsung Tab E 9.6 heeft Nuon momenteel nog diverse andere aantrekkelijke acties. Met deze acties kunt u profiteren van bijvoorbeeld een hoge korting, een weekendje weg of een cadeaubon. Benieuwd waar u allemaal uit kunt kiezen? Check in onderstaande tabel alle Nuon Acties waarvan u op dit moment kunt profiteren. Meer weten? Klik dan op een van de acties. Afsluiten of direct uw maandtarief berekenen? Klik dan op ‘’Meer informatie’’.

GoedkopeEnergieenGas.nl
Scheepmakerstraat 42 AlkmaarNH1825BP Nederland 
 • 0612345678

Reageer op dit artikel

  Volgen  
Abonneren op