Lenovo laptop bij Oxxio InControl


Helaas, deze aanbieding is niet meer geldig. Waarom? Oxxio heeft er voor gekozen om een andere weg in te slaan. Geen dure gadgets als een Lenovo Laptop meer, maar gewoon de laagste prijs! Met deze nieuwe propositie richt Oxxio zich op de hedendaagse bewuste consument die goed op zijn portemonnee let. En om dit te vieren, biedt energieleverancier Oxxio direct een scherpe korting! Wanneer u nu overstapt naar Oxxio 1 Jaar Vast dan profiteert u namelijk van €175,00 extra korting! Benieuwd hoe het werkt? Of direct uw maandlasten berekenen? Ga dan naar de website van Oxxio!

Ontvang nu €175,00 korting bij Oxxio 1 Jaar Vast

 

 

 

Onderstaande Lenovo Aanbieding is helaas niet meer geldig

gratis-laptop-oxxio-incontrolBij Oxxio InControl kunt u al jaren profiteren van een gratis tablet, maar wist u ook dat u een gratis Lenovo laptop of gratis iPhone kunt ontvangen? Met Oxxio InControl heeft u controle over uw energiekosten en bespaard u tot wel €365 per jaar! Bij de gratis laptop ontvangt u tevens ook nog eens 12 energiebesparende producten om uw energieverbruik nog verder te verminderen. Meer weten? Bekijk hier de website van Oxxio!

 

Gratis Lenovo laptop bij Oxxio

Ontvang nu een gratis Lenovo Flex 2 laptop bij Oxxio! De Lenovo Flex 2 is uitgerust met Windows 8.1 en heeft een beeldscherm van 14 inch. Verder heeft de laptop 500GB opslagcapaciteit, 6GB werkgeheugen en is hij uitgerust met Wi-Fi. De Lenovo Flex 2 is snel door het gebruik van een 4e Generatie Intel i3-4030 processor. De laptop wordt geleverd in samenwerking met Paradigit. Ook toe aan een nieuwe laptop? Profiteer dan van deze unieke actie van Oxxio! Lees meer op de website!

 

Details Oxxio InControl met Lenovo laptop

  • Overeenkomst voor stroom én gas!
  • Vaste looptijd van 36 maanden.
  • Vastrecht varieert per product en premium.
  • Vast (super laag) leveringstarief.
  • Inclusief de InControl box.
  • Met gratis Lenovo Flex 2 laptop!

 

Waarom Oxxio InControl?

In het duister tasten. Dat is  niet prettig. Helemaal als het gaat om uw op één na grootste kostenposten per jaar: uw energierekening. Waar gaat het aan op? Zou het niet wat minder kunnen? Elk jaar blijft het weer een gok wat de eindafrekening is en of u bij moet betalen. Hoog tijd om je licht te laten schijnen over uw energieverbruik en energiekosten. Bij Oxxio InControl ontvang je altijd de InControl box en kun je profiteren van een gratis device. Met de 12 energiebesparende producten en de Energiemonitor (App) krijg je eenvoudig grip op energiekosten. Profiteer nu van meer controle op uw maandelijkse rekening en bespaar tot wel €365 besparen op de jaarlijkse energierekening.

 

Overstappen naar Oxxio

Oxxio
4.2 op basis van 250 stemmen
Overstappen naar energieleverancier Oxxio is heel eenvoudig. Na uw online aanmelding gaan 14 dagen bedenktijd in (wettelijk verplicht), daarna wordt de overstap in gang gezet. Oxxio zal uw oude energiecontract opzeggen en zorgen voor uw nieuwe aansluiting. Uiteraard wordt u continue op de hoogte gehouden van de status van de overstap. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Ook profiteren van deze gratis laptop of een van de andere devices? Bekijk dan hier de website van Oxxio!

Oxxio InControl met Lenevo Flex 2 laptop

GoedkopeEnergieenGas.nl
Scheepmakerstraat 42 AlkmaarNH1825BP Nederland 
 • 0612345678

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Volgen  
Nieuwste Oudste Populair
Abonneren op
Marco Bolders

Goed aanbieding inderdaad, ik ben vorig jaar nog overgestapt naar een andere provider maar met deze actie ga ik weer terug denk ik!

Joyce vd K.

Mooie aanbieding van Oxxio, kan binnenkort weer overstappen en kies weer voor deze leverancier!