Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon bij Qurrent


Onlangs maakte Qurrent belangrijk nieuws bekend, ze bundelen namelijk hun krachten met energieleverancier Greenchoice. Door de krachten van beide duurzame energiebedrijven te bundelen verwachten de energieleveranciers nog meer Nederlanders te kunnen overtuigen van het belang van duurzame energie. Iets wat erg belangrijk is voor de energietransitie in Nederland. Benieuwd naar het complete verhaal en het nieuwe duurzame aanbod? Check hier dan de website van Greenchoice!

 

Aanbieding Qurrent niet meer verkrijgbaar

Qurrent heeft als hoofdsponsor van Feyenoord weer een leuke nieuwe actie. Eerder kon u al het nieuwe Feyenoord Shirt bij Qurrent ontvangen. En nu kunt u profiteren van een gratis Feyenoord Fanshop cadeaubon ter waarde van €200,00. Een leuk welkomstcadeau waarmee u zelf leuke Feyenoord merchandise kunt bestellen. Naast deze Feyenoord Fanshop cadeaubon profiteert u ook nog eens van de groenste energie volgens de Consumentenbond. En overstappen? Dat neemt Qurrent u volledig uit handen. Meer weten? Check dan de website van Qurrent!
 

 

Voordelen

  • Lekker duurzaam. Kies voor de duurzaamste energie volgens de Consumentenbond.
  • Ontvang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Geen last van eventuele prijsstijgingen.
  • Geen administratieve rompslomp. Qurrent regelt uw overstap van A tot Z.
  • Uw tarieven staan de komende drie jaar vast. Geen last van prijsstijgingen.
  • Profiteer van een gratis Feyenoord Fanshop cadeaubon t.w.v. €200,00.

 

Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon

Update: Momenteel is deze actie alleen nog geldig in combinatie met een driejarig energiepakket. Voor deze aanbieding heeft Qurrent de waarde van de cadeaubon verhoogd naar maar liefst €200,00. Meer weten? Ga dan naar de website van Qurrent!

 

Wanneer u nu kiest voor 1 Jaar Vast van Qurrent dan ontvangt u een gratis Feyenoord Fanshop cadeaubon ter waarde van €50,00. En kiest u voor Qurrent 3 Jaar Vast? Dan profiteert u zelfs van een cadeaubon ter waarde van €150,00. Wilt u alleen stroom afnemen? Ook dan kunt u profiteren van deze leuke aanbieding. In dit geval ontvangt u een cadeaubon t.w.v. €25,00 bij 1 Jaar Vast en een cadeaubon t.w.v. €75,00 bij Qurrent 3 Jaar Vast. Binnen 30 dagen ontvangt u uw Feyenoord Fanshop cadeaubon. Deze is alleen online te gebruiken en dient in één keer besteed te worden. Meer weten of direct profiteren? Ga dan naar de website van Qurrent!

 

Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon bij Qurrent

 

Overstappen naar Qurrent

Wilt u ook profiteren van een gratis Feyenoord Fanshop cadeaubon bij Qurrent? Meldt u dan vandaag nog aan! Dit kost slechts enkele minuten en Qurrent regelt uw overstap. Het werkt als volgt. Klik op deze link om naar de Qurrent website te gaan. Voer hier uw stroom- en gas verbruik in (of schat het) en check wat u maandtarief wordt. Tevreden? Ga dan verder door op bestellen te klikken.

Voer op de volgende pagina enkele persoonlijke gegevens in en ga verder. Bevestig het leveringsadres, uw betaalgegevens en check uw uiteindelijke bestelling. Wanneer alles klopt kunt u uw aanmelding versturen. Na uw aanmelding ontvangt u vanzelf een bevestiging via email. Vanaf dit moment zal tevens uw bedenktijd in gaan. Binnen uw 14 dagen bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren.

Na uw bedenktijd zal Qurrent uw huidige energiecontract opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier namelijk een eindnota maken. Wanneer alles geregeld is ontvangt u vanzelf bericht over de startdatum van de levering door Qurrent. Meer weten? Check dan de website van Qurrent!

 

Over Qurrent

Energieleverancier Qurrent is al drie jaar op rij verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland. Zo kreeg het bedrijf van onder andere de Consumentenbond en Greenpeace een 10 voor duurzaamheid. Naast duurzaam is Qurrent ook nog eens voordelig. Qurrent is namelijk 100% dochter van Stichting Doen en daarom streeft het niet naar winst. Daarom ontvangt u ook stroom en gas tegen de inkoopprijs. Qurrent verdiend dus niks aan uw verbruik! Overstappen is overigens heel eenvoudig met de Overstapservice. Meer weten over alle voordelen van Qurrent? Check dan de website van Qurrent!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.