Gemeente Delft, Qurrent en Sungevity starten samenwerking


energie-opslaan-in-zonnepanelen

In het kader van Delft Solar City starten de Gemeente Delft, Energieleverancier Qurrent en zonnepanelen-aanbieder Sungevity een unieke samenwerking. Een nieuw duurzaam initiatief voor alle Delftenaren die de overstap willen maken naar zonne-energie. Delft Solar City heeft als doel heeft alle geschikte daken te voorzien van zonnepanelen. Het project loopt tot 30 november 2015.

Meer dan 20% Delftse daken geschikt voor zonnepanelen

Sungevity heeft met speciale software berekend dat ongeveer 23% van de Delftse daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Al deze huizen krijgen onder andere een ontwerp op maat, een luchtfoto en een berekening van de mogelijke opbrengsten.

Richard Klatten, directeur van Qurrent en mede-initiatiefnemer van Delft Solar City: “Met zoveel geschikte zonnedaken kunnen Delftenaren niet alleen zelf profiteren van de zon en een lagere energierekening, maar ook bijdragen aan een energieneutraal Delft. Met deze actie van Sungevity in samenwerking met Qurrent laten we alle geschikte huishoudens zien wat zonnestroom voor hen kan betekenen.”

Delftenaren die gebruik maken van het Delft Solar City aanbod van Sungevity krijgen € 20,- korting per zonnepaneel.


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.