Frank Energie Modelcontract

Frank Energie is een relatief nieuwe energieleverancier. ondanks dat zij nieuw zijn, bieden zij ook een modelcontract aan, net zoals alle andere energieleveranciers in Nederland. Wilt u weten wat een modelcontract is en wat dit contract inhoudt bij Frank Energie? In dit blog artikel zullen wij dit beschrijven voor u.

 

Waarom een modelcontract?

Bij de energieleveranciers die al langer bestaan, is het al jaren mogelijk om een modelcontract af te sluiten. Frank Energie is een nieuwe energieleverancier en ook zij bieden een modelcontract aan. Een modelcontract is in het leven geroepen speciaal op verzoek van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De reden van het bestaan van een modelcontract is dat ACM het vergelijken van energieleveranciers makkelijk wilt maken voor de consument en daarom is het modelcontract in het leven geroepen. Wilt u meer weten over het modelcontract van Frank Energie? Ga dan naar deze pagina en bereken vandaag nog wat u gaat betalen!

 

Voorwaarden van het modelcontract bij Frank Energie

Net als alle andere energieleveranciers, biedt ook Frank Energie een modelcontract aan. De tarieven in dit contract wijzigen in principe 2 keer in het jaar, in januari en in juli. Mochten de prijzen tussentijds nog een keer wijzigen, dan krijgt u hier persoonlijk bericht over.

Andere voorwaarden die voor u van belang zijn als u een modelcontract bij Frank Energie afsluit:

  • Het contract loopt voor onbepaalde tijd.
  • U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, de overeenkomst te annuleren.
  • Opzeggen kan kosteloos. De opzegtermijn bij Frank Energie is dertig kalenderdagen.

 

 

Frank Energie modelcontract

 

 

Voordelen van Frank Energie

Frank Energie is een nieuwe energieleverancier die op een andere manier werkt ten opzichte van andere energieleveranciers. De voordelen van Frank Energie op een rij:

  • De laagste kosten voor uw energie. Bij Frank Energie betaald u namelijk de inkoopprijs voor uw stroom & gas.
  • Groene stroom uit Nederland.
  • Transparant en inzicht in uw verbruik.
  • Geen boete als u uw contract opzegt.

Enthousiast geworden? Bezoek de website van Frank Energie voor meer informatie!

De laagste kosten voor uw stroom & gas

Frank Energie levert u stroom & gas tegen de inkoopprijs, zonder dat zij er een winstmarge bij optellen. Daartegenover vragen zij aan u, als consument, om efficiënt om te gaan met uw stroom en gas, dit is beter voor uw energierekening en voor het klimaat. Zo geeft Frank Energie u regelmatig bespaartips zoals bijvoorbeeld uw energieverbruik te verschuiven naar momenten wanneer u het minste betaald. Wist u bijvoorbeeld dat wanneer het hard waait of als de zon veel schijnt, er een energieoverschot is en dat dit de prijs drukt? Hierdoor is het goed om tijdens dagen waarop het hard waait of de zon veel schijnt, meer energie te gebruiken dan momenten waarop de zon minder schijnt.

 

Transparant en inzicht in uw verbruik

Bij Frank Energie zit u nergens aan vast. U kunt per maand uw contract opzeggen en overstappen naar een andere energieleverancier zonder dat u een boete krijgt. De reden hiervoor is dat zij zoveel vertrouwen hebben in uw aanbod, dat zij niet bang zijn om snel klanten kwijt te raken.

Door het gebruik van de Frank App krijgt u inzicht in uw verbruik en de tarieven. Daarnaast ziet u per uur wat de kosten zijn van stroom en gas, zodat u hierop kunt inspelen. Zijn de kosten voor bijvoorbeeld stroom op een ochtend zo laag? Dan kunt u dan het beste een wasje draaien.

 

 

 

De Frank app

Als u een contract afsluit bij Frank Energie, dan is het handig als u de Frank app installeert. Hierin krijgt u alle informatie over uw energieverbruik te zien.

Als u de app opent, ziet u meteen een overzicht van hoe u ervoor staat in de betreffende maand. Daarnaast wordt per uur getoond wat de prijzen voor stroom en gas zijn. Naast uw verbruik kunt u ook bij al uw facturen, deze worden in de app bewaard voor u.

Tenslotte krijgt u slimme seintjes in de Frank app. Hierdoor weet u precies wanneer het voordelig voor u is om een was te draaien of wanneer u dus niet een was moet draaien. Als u hier dagelijks rekening mee houdt, dan kan dit u euro’s per maand schelen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave