Essent Zakelijke Zomerdeal: Cashback tot wel €400

Deze zomer heeft Essent een geweldige deal voor uw zaak, namelijk Stroom & Gas van Essent Zakelijk met cashback tot wel €400. Deze meevaller kan u als bedrijf wel gebruiken toch? Aangezien afgelopen anderhalf jaar roerige tijden waren in verband met corona. En doordat u deze eenmalige korting het eerste jaar ontvangt, bent u het eerste jaar goedkoop uit, hoe fijn is dat?! Hoe hoog de korting wordt, dat hangt af van de looptijd van het contract dat u afsluit. Hoe langer u zakelijke klant blijft bij Essent, hoe hoger de korting is die u krijgt.

 

 

Momenteel onbeschikbaar

Vanwege onvoorzienen marktomstandigheden is Essent momenteel niet actief op zoek naar nieuwe klanten. Hierdoor kunnen wij momenteel geen aanbieidngen van Essent aanbieden. Raadpleeg onze zakelijke energievergelijker voor het beperkte aanbod dat momenteel wel af te sluiten is.

 

Voordelen van deze Essent Zakelijke Zomerdeal:

  • Energiezaken zijn altijd goed geregeld bij Essent.
  • Met deze zomerdeal extra voordeel, oplopend tot wel €400.
  • De overstap van uw huidige energieleverancier naar Essent Zakelijk wordt voor u geregeld, hiervoor hoeft u zelf niets te doen.
  • Uw tarieven staan gedurende de looptijd vast. Hierdoor krijgt u niet te maken met onverwachte prijsstijgingen.
  • Problemen of vragen rondom het afsluiten van deze zakelijke zomerdeal? Medewerkers van Essent helpen u graag.
  • Direct duidelijkheid. U weet meteen hoeveel u gaat betalen.

 

Ontvang tijdelijk cashback tot wel €400

Zowel ZZP’ers als Mkb’ers ontvangen deze zomer een cashback van tot wel €400 als zij een contract afsluiten bij Essent Zakelijk. Dit is een behoorlijke korting waardoor u het eerste jaar goedkoop uit bent met uw energierekening. Kunt u niet wachten en wilt u berekenen hoeveel u het eerste jaar kwijt bent? Dit is heel eenvoudig. Ga naar de website van Essent Zakelijk en bereken uw maandbedrag door uw energieverbruik in te voeren.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt via de website van Essent Zakelijk het contract afsluiten voor stroom en/of gas. De hoogte van de cashback is afhankelijk van uw verbruik en de looptijd van het contract dat u gaat afsluiten. Contract afgesloten? U krijgt de cashback een jaar na de start van uw contract automatisch op uw rekening teruggestort.

Met de calculatiemethode op de website van Essent Zakelijk, kunt u zelf berekenen wat de geschatte termijnbedrag gaat worden, ideaal toch?! Op deze manier kunt u meteen een goede inschatting maken van uw situatie. Als de aanvraag is ingediend, dan zorgt Essent ervoor dat uw contract bij uw huidige energieleverancier wordt opgezegd, hiervoor hoeft u zelf niets te doen.

 

Wanneer ontvangt u uw korting?

U ontvangt uw korting een jaar na de start van uw contract. Hiervoor hoeft u zelf niets te doen, dit bedrag wordt automatisch op uw rekening gestort.

 

Duurzame energie bij Essent Zakelijk

De stroom van Essent is standaard groen en komt uit verschillende windparken vanuit heel Europa. Op deze manier kan Essent goedkoop stroom aanbieden. Wilt u liever alleen windstroom ontvangen van Nederlandse bodem? Dit is geen probleem! Dan kunt u gebruik maken van DubbelGroen stroom.

Daarnaast kunt u bij Essent Zakelijk kiezen voor CO2-neutraal gas. U krijgt hierbij gewoon gas maar Essent compenseert de CO2 uitstoot door duurzame projecten te financieren. Dit zijn voornamelijk projecten in ontwikkelingslanden, waarbij de nadruk ligt op het voorkomen van C02 uitstoot. Op de website van Essent Zakelijk kunt u meer lezen over DubbelGroen stroom.

 

Samenvatting

Als u overstapt naar Essent Zakelijk, ontvangt u tot €400 cashback op uw energierekening. Dit is een geweldige deal voor elke zakelijke klant! Als u nog niet overgestapt bent, doet u dat nu snel want deze aanbieding geldt maar voor een beperkte tijd. Profiteer van de scherpe tarieven en de excellente service van Essent en stap vandaag nog over!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave