Essent Zakelijk lanceert ‘Energie die geen energie kost’


210-euro-welkomstkorting-essentGisteren lanceerde energieleverancier Essent haar nieuwe zakelijke reclamecampagne ‘Energie die geen energie kost’. Met deze reclamecampagne gericht op de zakelijk markt maakt Essent het MKB duidelijk dat ondernemers altijd een beroep kunnen doen op Team Zakelijk. Zo kunnen ondernemers altijd terecht bij de energiespecialisten van Essent Zakelijk om lastige energievraagstukken uit handen te nemen en op te lossen.

 

Toegang tot speciaal team

In tegenstelling tot wat gangbaar is in de zakelijke markt, biedt Essent haar zakelijke klanten toegang tot een speciaal team van specialisten dat hen volledig ontzorgt op al hun energievraagstukken. Of het nu gaat om het proactief aanbieden van scherpe energie aanbiedingen, of het leveren van energiebesparende adviezen en oplossingen. De specialisten van Essent werken nauw samen om vanuit actuele kennis en inzichten de zakelijke klant te bedienen en ontlasten.

 

‘Energie die geen energie kost’

Wouter van Rhoon, directeur Essent Zakelijk: “Wij hebben een heldere ambitie. We willen namelijk energie leveren die de klant geen energie kost. Want dat is wat onze klant belangrijk vindt. We hebben goed naar onze klanten geluisterd en hen gevraagd naar wat zij zoeken in een zakelijke energieleverancier. Daaruit kwamen drie uitgangspunten naar voren: het kunnen bouwen van een relatie met hun energieleverancier, een hoog service niveau en prijszekerheid. Essent Zakelijk gaat die behoefte voor hen invullen met al haar medewerkers: Team Zakelijk.”


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.