ENGIE Modelcontract

ENGIESinds enkele jaren is het mogelijk om bij elke energieleverancier een zogenaamd modelcontract af te sluiten. Dit modelcontract is speciaal opgesteld in opdracht van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Het doel van het modelcontract is om consumenten meer inzicht te geven in de prijsverschillen tussen energieleveranciers. Het energiecontract is namelijk heel eenvoudig te vergelijken aangezien het overal dezelfde voorwaarden heeft. Ook het ENGIE Modelcontract voldoet precies aan deze voorwaarden. De looptijd is flexibel en de tarieven voor stroom en gas zijn variabel. Dit houdt in dat u het ENGIE Modelcontract maandelijks kunt opzeggen. Daarnaast ontvangt u altijd energie tegen actuele tarieven. Benieuwd wat u gaat betalen met het ENGIE Modelcontract? Bereken het op de website van ENGIE!

 

Voordelen ENGIE Modelcontract

  • U hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Annuleren is dus altijd nog mogelijk.
  • Variabele tarieven. Dus altijd een eerlijk en actueel tarief.
  • ENGIE regelt uw complete overstap. Geen administratieve rompslomp!
  • U ontvangt altijd 100% groene stroom. Wel zo duurzaam!
  • Dit modelcontract is eenvoudig op prijs te vergelijken met andere leveranciers.
  • Het ENGIE Modelcontract is maandelijks opzegbaar. U hebt dus maximale vrijheid!

 

 

Overstappen naar ENGIE

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het ENGIE Modelcontract? Stap dan vandaag nog over! Aanmelden is eenvoudig en overstappen wordt u volledig uit handen genomen. Klik op deze link om naar de website van ENGIE te gaan. Klik vervolgens op de button ‘’Bereken uw energiekosten’’.

Doorloop vervolgens de stappen om uw maandbedrag te berekenen. Hierbij hebt u uw woon- en verbruiksgegevens nodig. Hebt u uw verbruik niet bij de hand? Dan kunt u uw verbruik ook schatten met de schattingstool. Tijdens het bereken proces kunt u tevens aangeven of u standaard groene energie of 100% Windenergie uit Nederland wilt afnemen. Hiervoor worden geen extra kosten berekent. Wel zo duurzaam!

Na het doorlopen van alle stappen ziet u precies wat u per maand gaat betalen met het ENGIE Modelcontract. Bent u hier tevreden over? Voer dan enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging via e-mail. Tevens gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Na het verlopen van uw bedenktijd zal ENGIE uw oude energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te regelen! Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Wat slechts enkele minuten kost. Wanneer alles geregeld is ontvangt u vanzelf bericht met de definitieve datum van overstap. Zo eenvoudig is het! Benieuwd wat u gaat betalen met het ENGIE Modelcontract? Bereken het op de website van ENGIE!

 

Energiepakketten ENGIE

Naast het modelcontract biedt ENGIE nog 2 voordelige energiepakketten. Met beide energiepakketten zet u uw energietarieven vast. Dit betekent dat de tarieven gedurende de hele looptijd niet stijgen of dalen. Momenteel is het mogelijk om uw tarieven voor 1 of 3 jaar vast te zetten. Zo hebt u extra zekerheid, en langere tijd geen omkijken naar uw energiezaken. Benieuwd welk energiepakket het voordeligste is? Vergelijk het op de website van ENGIE!

ENGIE Helder 3 Jaar

ENGIE Helder 1 Jaar

ENGIE Open

Drie jaar geen prijsstijgingen.Een jaar geen prijsstijgingen.Altijd een actueel tarief.
Kosteloos opzegbaar.Vast energietarief!Flexibele contract.
Altijd groene stroom!Kortlopend energiecontract!Altijd flexibel.

 

Altijd 100% groene stroom!

Kiest u graag voor echt duurzame energie? Ook dan zit u goed met het ENGIE Modelcontract. Bij ENGIE ontvangt u namelijk altijd 100% groene stroom! Deze energie wordt opgewekt door middel van waterkracht, windmolens en biomassa. En wanneer u wilt kunt u tijdens het aanmeldproces zelfs kiezen voor 100% duurzame windenergie van eigen bodem. Hier betaalt u niks extra’s voor. Waarom? ENGIE wilt als grootste energieproducent van Nederland zich hard maken voor een steeds duurzamere energieproductie.

 

ENGIE Modelcontract met 100% duurzame energie

 

Kies ook voor het ENGIE Modelcontract!

Er zijn veel redenen te bedenken waarom u zou moeten kiezen voor ENGIE. Naast duurzaamheid ontvangt de energieleverancier bijvoorbeeld ook erg goede klantbeoordelingen. ENGIE ontvangt momenteel gemiddeld een 8,6 van haar klanten. Dit cijfer is gebaseerd op meer dan 1370 beoordelingen. Niet voor niets raad van ook 97% van alle klanten ENGIE aan als energieleverancier! Kies ook voor ENGIE en stap vandaag nog over! Check de website en bereken uw persoonlijke aanbod!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave