Zelfstroom Zonnepanelen


[wptab name=’Over’]Zelfstroom helpt particuliere met het zelf opwekken van stroom door gebruik van zonnepanelen! Zelfstroom toont hiermee aan dat duurzaam en zelfvoorzienend wonen heel eenvoudig is, goedkoop is, en ook flexibel kan zijn. In samenwerking met Zelfstroom zonnepanelen bespaart u tot wel 65% op uw huidige energierekening. Produceer nu zelf voordelige, en duurzame, energie met zonnepanelen en ontvang de resterende benodigde groene energie tegen kostprijs teruggeleverd! Meldt uzelf nu aan en profiteer van extra veel voordeel. Meer weten over Zelfstroom zonnepanelen? Bekijk dan hier de website! Benieuwd wat u kunt besparen? Bereken het op de website![/wptab]

[wptab name=’Gegevens’]

Bedrijfsgegevens

Naam: Zelfstroom
Actief in: Nederland.
Markt: Particulier.

Adres: Veemarktkade 8
5222AE ‘s-Hertogenbosch

Vergunninghouder Elektriciteit: Ja.
Vergunninghouder Gas: Ja.
Lid geschillencommissie: Ja.

[/wptab]

[wptab name=’Betaling en Termijnen’]

Betalingsgegevens

Acceptgiro: –
Automatisch incasso: Ja. (Mogelijk)
Kosten 1e herinnering: €0,-
Kosten 1e herinnering: Onbekend.

Voorschotsgegevens

Omdat je zelf stroom opwekt met je zonnestroom systeem is het deel stroom via het net veel kleiner. Hierdoor zal je totale maandelijkse voorschot bij Zelfstroom dus lager zijn dan je nu gewend bent.

[/wptab]

[wptab name=’Overige’]

Overige

Duurzaamheid: Zeer duurzaam.
Eenvoudig zonnepanelen huren of kopen.
De beste kwaliteit designpanelen.

Downloads

Algemene voorwaarden huur.
Algemene voorwaarden koop.

[/wptab]

[end_wptabset]

 

Waarom Zelfstroom?

zelfstroom-zonnepanelen-energieleverancierOok met zonnepanelen heeft u een ‘gewone’ energieleverancier nodig. Want uw huishouden verbruikt altijd energie, maar de zon schijnt niet altijd. Als u als klant van Zelfstroom met uw zonnepanelen meer produceert dan verbruikt, dan ontvangt u deze energie later kosteloos terug geleverd wanneer de zon even niet schijnt. Tevens betaalt u geen verborgen kosten of een hoog maandelijks vastrecht. Dat maakt Zelfstroom anders dan andere energieleveranciers. Kies nu ook voor de kracht van de zon en bespaar flink op uw energierekening!

 

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

De zon is de beste en meest duurzame bron van energie. En deze schijnt elke dag gratis! Wanneer u zonnepanelen laat monteren dan wekken die elke dag weer duurzame groene energie op. Hiermee bespaart u een hoop op uw energierekening, en u werkt mee aan een duurzamere wereld. Van de zonnepanelen van Zelfstroom heeft u veel profijt want deze gaan zeker 30 jaar mee! Daarnaast profiteert u van 10 jaar opbrengst garantie en 10 jaar garantie op het zonnestroom systeem. Dit komt omdat de designpanelen gemaakt zijn van onderdelen van de beste kwaliteit. Uiteraard wordt het complete systeem vakkundig geïnstalleerd op uw dak! Doe nu de bespaarscan via de website van Zelfstroom en bekijk wat u kunt besparen!

 

Zonnepanelen huren of kopen bij Zelfstroom

Bij Zelfstroom kunt u zelf kiezen, u kunt zonnepanelen huren of kopen. Wanneer u ervoor kiest om zelf energie op te wekken met zonnepanelen dan belonen zij u met extra voordeel door uw eigen groene energie na verloop van tijd tegen kostprijs terug te leveren! Zelfstroom is heel gemakkelijk, goedkoop en groen! Wanneer u meer verbruikt dan produceert dan krijgt u energie geleverd door energieleverancier Greenfoot Energy. Zelfstroom regelt uw reguliere energieaansluiting én uw eigen geproduceerde zonne-energie, heel eenvoudig alles in één hand! Lees hier meer over de huur of aanschaf van zonnepanelen!

Voordelen

 
Voordelen Zelfstroom Voordelige tarieven.Voordelen Zelfstroom A-kwaliteit zonnepanelen!
Voordelen Zelfstroom Zelf stroom opwekken.Voordelen Zelfstroom Bespaar tot 65%.
Voordelen Zelfstroom Altijd 100% duurzaam!Voordelen Zelfstroom Huur of Koop. U kiest!
Voordelen Zelfstroom 10 jaar product- en opbrengstgarantie!Voordelen Zelfstroom Alles inbegrepen.

One-Stop-Energieshop

Op dit moment verkoopt en verhuurt Zelfstroom zonnepanelen op een voordelige basis. En daarnaast levert het stroom en gas tegen inkoopprijzen. Maar Zelfstroom doet veel meer! Het heeft namelijk als focus om de One-Stop-Energieshop van Nederland te worden. Zo levert, en installeert, het bedrijf sinds maart 2015 ook laadpalen en laadpasjes. En in de toekomst zal het bedrijf zich met nog meer (duurzame) energiezaken gaan bijhouden. Hierbij ligt de focus altijd op het verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen.

 

Overstappen naar Zelfstroom

Overstappen naar Zelfstroom is zeer eenvoudig. Doe eerst de bespaarscan op de website, hiermee krijgt u meteen een indicatie van uw besparing met zonnepanelen. Wanneer deze besparing interessant genoeg is kunt u eenvoudig online een offerte op maat aanvragen. Deze offerte ontvangt u binnen 2 werkdagen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunt u uw overkomst definitief maken en online valideren met een kleine iDeal aanbetaling. Na de bevestiging zal er contact met u worden opgenomen om een moment te plannen waarop de zonnepanelen bij u thuis gemonteerd kunnen worden. Gemiddeld worden de zonnepanelen binnen 4 weken gemonteerd! Zo eenvoudig is het. Meer weten, een bespaarscan maken of een offerte aanvragen? Bekijk dan hier de website!

 

Energiepakketen Zelfstroom Zonnepanelen

Bij Zelfstroom heeft u de keuze uit 4 voordelige energiepakketen. Huur, Alles-in-1 Huur, Koop of Alles-in-1 Koop. Hierdoor is er altijd een passend energiepakket voor uw woning/huishouden! Bespaar ook tot 65% op uw energiekosten en kies voor een schonere toekomst! Bekijk hier de website van Zelfstroom en bepaal welk pakket het beste bij uw situatie past.

zonnepanelen-zelfstroom-energie

 

Ervaring met Zelfstroom

Bekijk hieronder ervaringen en beoordelingen van andere consumenten. Zelf een beoordeling toevoegen? Klik dan op onderstaande button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zelfstroom
Average rating:  
 3 reviews
 by Geverifieerde gebruiker

De service vooraf en tijdens installatie was erg goed. Alles volgens afspraak, blij met de service dat aanvullende energie tegen kostprijs geleverd wordt.

 by Geverifieerde gebruiker

Ze kijken echt wat het beste is voor de mijn situatie. Super!

 by Geverifieerde gebruiker

Nog niet naar overgestapt maar ben het wel van plan.

 

Andere energieleveranciers

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan eens een kijkje bij een van de volgende energieleveranciers;
Budget Energie, DealDirectEnergiedirect.nlENGIEEON,
EssentGreenchoiceHVC KringloopEnergie,
Nederlandse Energie MaatschappijNuonOxxio,
Pure EnergieQurrentVandebron en UnitedConsumers.

 

Energieprijzen vergelijken

Direct de voordeligste energiepakketten vergelijken? Maak dan gebruik van onze energievergelijkingsmodule! Met onze vergelijker ziet u direct welke energieleveranciers het goedkoopste zijn voor uw persoonlijke energieverbruik. Meer weten of direct vergelijken? Ga dan naar onze energievergelijker!