UnitedConsumers opzeggen

UnitedConsumers opzeggenBent u momenteel klant bij UnitedConsumers? En wilt u uw energiecontract opzeggen? Doe dit dan op de voor u eenvoudigste manier! Wanneer u helemaal geen energie meer wilt ontvangen dan kunt u dit zelf doen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Wilt u wel nog energie ontvangen? Maar dan van een andere energieleverancier? Meldt u daar dan gewoon aan. Uw nieuwe energieleverancier zal er dan voor zorgen dat uw oude contract met UnitedConsumers wordt opgezegd. Zo eenvoudig kan het zijn!

 

Ik heb geen energieleverancier meer nodig

In sommige gevallen is het mogelijk dat u geen energieleverancier meer nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld bij een overlijden, het gaan samenwonen of het emigreren. Zeg in dit geval zelf uw energiecontract op. U kunt UnitedConsumers opzeggen door even te bellen met de klantenservice. De klantenservice is te bereiken via het nummer 040 235 05 60. Dit kan op werkdagen van 08:00 tot 21:00. Op zaterdagen is de klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Hier zijn geen kosten aan verbonden (allen uw lokale tarief). Geef tijdens het telefoongesprek aan dat u wilt opzeggen en het contract wilt ontbinden. De klantenservice zal u dan verder helpen.

 

Ik wil overstappen

Wilt u UnitedConsumers opzeggen en overstappen naar een andere energieleverancier? Vergelijk dan energieleverancier met onze handige tool hieronder. Waarom? Nou na uw aanmelding zorgt uw nieuwe energieleverancier voor dat uw contract met UnitedConsumers wordt opgezegd. Wel zo eenvoudig! Voer direct uw woon- en verbruiksgegevens in om direct de voordeligste keuze te vinden. Geef vervolgens tijdens het aanmelden aan dat u momenteel nog klant bij UnitedConsumers. Na uw bedenktijd zal uw nieuwe energieleverancier uw contract opzeggen. Zelf hoeft u alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Hiermee kan uw oude energieleverancier namelijk een eindnota maken. Wanneer de overstap definitief geregeld is ontvangt u vanzelf een melding. Daarnaast ontvangt u na enkele weken de eindafrekening. Hierop ziet u of u nog geld terug krijgt, of dat u nog geld bij moet betalen.

 

Kies uw nieuwe energieleverancier!

Als u UnitedConsumers wil opzeggen en direct wil overstappen dan kunt u met onderstaande vergelijker energiepakketten vergelijken. Zo weet u zeker dat u een energiepakket vindt dat goed bij uw voorkeuren past. Voer uw woon- en verbruiksgegevens in voor de beste vergelijking. Een geschikt energiepakket gevonden? Klik dan op de button ‘’Bekijken’’ en sluit het pakket via de website van de energieleverancier af!

 

 

Opzegvergoeding

Wanneer u uw contract opzegt voordat deze verlopen is dan krijgt u te maken met een opzegvergoeding. Dit is een vergoeding die de energieleverancier rekent omdat u uw contract voortijdig beëindigd. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van de resterende looptijd van het contract. Daarnaast maakt het ook uit of u alleen gas, alleen stroom of gas en stroom afneemt. In onderstaande tabel ziet u hoe hoog de maximale opzegvergoeding mag bedragen. Deze vergoeding zijn vastgesteld en goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt.

Resterende looptijdMaximale kosten per product
0 - 18 maanden€50,00
18 - 24 maanden€75,00
24 - 30 maanden€100,00
Meer dan 2,5 jaar€125,00
Lees hier meer over de opzegvergoeding.

 

Klantenservice

Wanneer u uw contract wilt opzeggen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dit kan uiteraard op verschillende manieren. Bekijk hieronder de belangrijkste contactinformatie. Bellen kan doordeweeks van 08:00 tot 21:00 en op zaterdagen van 09:00 tot 17:00. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd mailen of een brief versturen.

Email: U kunt uw bericht ook verzenden richting energie@unitedconsumers.nl
Telefoon: 040 – 235 05 60
Postadres: UnitedConsumers Luchthavenweg 20 5657 EB Eindhoven

 

Annuleren

Hebt u zich onlangs aangemeld bij UnitedConsumers? Maar wilt u uw aanmelding annuleren. Dat is altijd mogelijk binnen 14 dagen. Dit is namelijk de wettelijke bedenktijd die door de overheid is vastgesteld. Dus heeft u ergens anders een beter aanbod gevonden? Of hebt u gewoon spijt? Neem dan contact op met de klantenservice en annuleer uw aanmelding. Binnen uw bedenktijd zijn hier geen kosten aan verbonden. U hoeft zelf geen reden op te geven!

Waarom UnitedConsumers opzeggen?

Wilt u uw contract met UnitedConsumers opzeggen? Dan zijn wij benieuwd waarom! Bent u niet tevreden? Bent u ergens anders goedkoper uit? Of was u tevreden maar hebt u gewoon geen energie meer nodig. Laat het ons, en andere consumenten, weten door een review achter te laten. Hiermee helpt u andere tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Laat uw review achter op deze pagina!

 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave