Qurrent opzeggen

Qurrent opzeggenBent u op dit moment klant bij Qurrent? Maar wilt u uw energiecontract opzeggen? Doe dit dan op de voor u eenvoudigste manier. Wat voor het makkelijkste is hangt voor een groot deel af van uw situatie. Wilt u Qurrent opzeggen en overstappen? Dan kunt u uw nieuwe energieleverancier Qurrent laten opzeggen. Hebt u in de toekomst helemaal geen energieleverancier nodig? Dan moet u Qurrent zelf opzeggen. Neem hiervoor contact op met de Qurrent klantenservice. Check hieronder hoe u op de eenvoudigste manier uw contract met Qurrent kunt opzeggen.

 

Geen energieleverancier meer nodig

Hebt u geen energieleverancier meer nodig? Dan moet u zelf uw energieleverancier opzeggen. Dit komt regelmatig voor in bijvoorbeeld het geval van emigreren of gaan samenwonen. Wanneer u uw opzegging wilt doorgeven kunt u dit doen via email, post of telefoon. Bellen kan naar 088 777 1200 en mailen kan via het contactformulier. Wanneer uw energiecontract nog niet is verlopen is het mogelijk dat u een opzegvergoeding moet betalen met een maximum van €125,00 per product. Vaak ontvangt u na uw opzegging een bevestiging en een eindnota binnen 6 tot 8 weken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de Qurrent klantenservice.

 

Overstappen van energieleverancier

Wilt u gaan overstappen naar een andere energieleverancier? Dan hoeft u uw contract met Qurrent niet zelf op te zeggen. Na uw aanmelding regelt uw nieuwe energieleverancier dit namelijk. Wel zo prettig. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. De overige zaken worden allemaal geregeld door uw huidige en nieuwe energieleverancier. Bij het afwikkelen van alle zaken wordt vaak ook gekeken naar de afloopdatum van uw huidige energiecontract. Hierdoor kan het zijn dat u pas na enkele maanden definitief overstapt. Dit voorkomt een hoop administratieve rompslomp en een eventuele overstapboete.

 

Kies uw nieuwe energieleverancier

Wilt u Qurrent opzeggen en direct overstappen? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Hiermee vergelijkt u direct de beste deals. Daarnaast zorgen alle energieleveranciers in onze vergelijker ervoor dat u contract met Qurrent wordt opgezegd. Hierdoor hebt u geen zorgen, maar profiteert u wel van een goedkopere deal. Benieuwd welke energieleverancier het goedkoopste is? Voer dan uw energieverbruik en woongegevens in en vergelijk de markt!

 

 

Klantenservice

Wilt u Qurrent zelf opzeggen via de klantenservice? Neem dan contact op via de email, telefoon of post. Het eenvoudigste is om uw opzegging via het contactformulier op de website van Qurrent te versturen. Daarnaast kunt u ook bellen met de klantenservice. Bel hiervoor naar 088 777 1200. Overige contactgegevens vindt u hieronder.

Post- en bezoekadres

Qurrent
Willem Fenengastraat 17
1096 BL Amsterdam

Overige gegevens

Qurrent Nederland BV
KvK 24433409
BTW NL8194.40.206.B01

 

Ik ga verhuizen

Bent u klant bij Qurrent? En gaat u verhuizen? Dan hoeft u uw energiecontract niet op te zeggen. Wilt u ook gewoon weer energie ontvangen op uw nieuwe adres? Geef dan uw verhuizing tijdig door via de website van Qurrent. Wanneer u dit op tijd regelt dan zal uw energiecontract gewoon meeverhuizen naar uw nieuwe adres.  Het enige wat u hoeft te doen is de verhuizing op tijd doorgeven en uw meterstanden doorgeven. Als u dit doet dan verhuist uw energiepakket gewoon met u mee.

Tip: Wanneer u gaat verhuizen is de kans groot dat uw verbruik gaat toenemen of afnemen. Dit kan bijvoorbeeld omdat het oppervlakte verschilt, het aantal bewoners verschilt of de mate van isolatie verandert. Om deze reden is het dan ook wel aan te raden om na uw verhuizing opnieuw energieleverancier te gelijken. Met een gewijzigd energieverbruik kunt u namelijk vaak bij een andere minder betalen.

 

Kosten Qurrent opzeggen

Wilt u uw energiecontract met Qurrent opzeggen? Hier zijn in principe geen kosten aan verbonden. Waar u wel rekening mee moet houden is een eventuele opzegvergoeding. Dit is een vergoeding die een energieleverancier kan rekenen als u uw contract voortijdig opzegt. Hebt u een contract met een vaste looptijd? En is nog niet de hele contractduur verlopen? Dan zal Qurrent de vergoeding in rekening brengen. De maximale hoogte van deze vergoeding wordt door de ACM vastgelegd. Check hieronder hoe hoog deze vergoeding momenteel ligt.

Resterende looptijdMaximale kosten per product
0 - 18 maanden€50,00
18 - 24 maanden€75,00
24 - 30 maanden€100,00
Meer dan 2,5 jaar€125,00
Lees hier meer over de opzegvergoeding.

Let op; deze kosten zijn geldig per energiecontract. Heeft u bijvoorbeeld een contract met stroom en gas dat u wil opzeggen? En loopt het contract nog 2 jaar? Dan betaalt u 2 x €100,00 = een totaal van €200,00.

 

Waarom Qurrent opzeggen?

Waarom wil u Qurrent opzeggen? Wij zijn erg benieuwd! Bent u tevreden klant maar wilt u gewoon minder betalen? Of bent u ergens ontevreden over? Wij horen het graag van u! Laat ook een review achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe energieleverancier.

 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter