Ervaringen Qurrent


Hebt u ervaring met Qurrent? Voeg deze dan ook toe aan onze website! Benieuwd wat andere over Qurrent zeggen? Neem dan een kijkje tussen alle ingezonden ervaringen. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!
 

 

Wie is Qurrent?

Ervaringen met QurrentEnergieleverancier Qurrent is het snel groeiende energiebedrijf van Nederland en verkozen tot één van de groenste energieleveranciers van Nederland. Bij deze energieleverancier kunt u terecht voor echt groene windenergie uit ons eigen kikkerland. Daarnaast kunt u bij Qurrent ook kiezen voor duurzaam klimaat-gecompenseerd aardgas. Wel zo vriendelijk voor ons milieu!

Naast duurzaam is Qurrent ook voordelig. Zo koopt u energie in tegen inkoopprijzen! Hierdoor maakt Qurrent helemaal geen winst op uw energieverbruik, wat weer bijdraagt aan het duurzame imago van deze energieleverancier! Door deze lage prijzen zijn overigens de vastrechtkosten wel hoger dan gebruikelijk, maar dit heeft u waarschijnlijk snel terugverdiend. Lees hieronder de ervaringen van andere consumenten die klant van Qurrent zijn, of klant bij Qurrent zijn geweest. Heeft u zelf een ervaring? Voeg hem dan toe en help andere consumenten tijdens het kiezen van een nieuw energiebedrijf! Meer weten over alle voordelen? Bekijk hier de website van Qurrent!

 

Beoordelingen Qurrent

Ervaringen duurzaamheid QurrentQurrent krijgt mooie cijfers van haar klanten. Uit ruim 2500 online beoordelingen komt een gemiddeld cijfer van een 7,8.  Hierbij krijgt vooral het overstapproces en duurzaamheid en erg goede beoordeling.

Naast deze beoordelingen is Qurrent ook al drie keer verkozen door de Consumentenbond tot duurzaamste energieleverancier. Uit de reviewmodule op onze website blijkt dat Qurrent een ruime 9 scoort onder klanten. Hierdoor behoren ze tot een van de beste op onze website. Ook in de geschreven beoordelingen ontvangt Qurrent veel complimenten. Het enige waar sommige klanten over klagen is prijs. Of Qurrent voordelig is hangt voornamelijk van uw verbruik af. Het is dus zaak dat u vooraf goed vergelijkt.

Benieuwd wat mensen zoal over energieleverancier Qurrent zeggen? Hieronder kunt u de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via onze website! Ook een review, ervaring of beoordeling achterlaten? Ook dat kan via onze website. Vul dan het beoordelingsformulier onder aan deze pagina in!

 

''Op de onafhankelijke beoordelingssite Klantenvertellen, raadt 91% van de klanten Qurrent aan!''
 

Ingezonden ervaringen met Qurrent

Benieuwd wat andere over deze energieleverancier zeggen? Check hieronder de ervaringen van diverse andere consumenten!
 

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 6 reviews
door Geverifieerde gebruiker over Qurrent

Makkelijk overstappen en goede service maar dat alles heeft wel een prijskaartje, zie mijn voorgaande...

Hi Somai,

Wij plaatsen alle reacties, ook negatieve. Jammer dat jij een slechte ervaring hebt met de prijzen van Qurrent. Dat het vastrecht hoger ligt klopt, hierdoor zou je wel kunnen profiteren van lagere energietarieven. Misschien dat het voor jouw verbruik gewoon niet voordelig is, dat kan.

Veel succes met het vinden van een andere energieleverancier,

Met vriendelijke groet,

Koen
Goedkope Energie en Gas.nl

door Geverifieerde gebruiker over Qurrent

Let op mensen, Qurrent is niet zo goedkoop als dat het lijkt. Ik spreek uit ervaring, ik ben juli 2014...

door Geverifieerde gebruiker over Qurrent

Ik ben zeer tevreden over Qurrent Energie! De service is erg goed te noemen. De overstap was snel voor...

Goed om te horen. Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

door Geverifieerde gebruiker over Qurrent

Tot nu toe alles probleemloos verlopen en scherpe tarieven. (nu 1 maand klant)

door Geverifieerde gebruiker over Qurrent

Overstappen ging eenvoudig, geen klachten. En extra korting is altijd mooi meegenomen. Ben zeker goedkoper...

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Ervaring Qurrent toevoegen

Hebt u zelf ervaring met de dienstverlening van Qurrent? Voeg deze dan toe en help andere tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Druk nu op onderstaande button en vul het formulier in om uw beoordeling achter te laten. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.