Oxxio opzeggen

Oxxio opzeggenBent u momenteel klant bij Oxxio? En wilt u uw contract opzeggen? Dat is eenvoudig geregeld. Stapt u over naar een andere energieleverancier? Dan regelt uw nieuwe energieleverancier de opzegging. Wilt u helemaal geen energie meer ontvangen? Zorg dan dat u zelf uw energiecontract met Oxxio opzegt. Hoe u dit het eenvoudigste kunt aanpakken? Dat leggen wij hieronder voor bij situaties uit. Bij beide situatie’s is het overigens belangrijk dat u kijkt naar de einddatum van uw contract. Dit kan namelijk bepalen of u te maken krijgt met een opzegvergoeding of niet.

 

Zelf Oxxio opzeggen

Wilt u geen stroom en gas meer ontvangen? Dat kan. Dit is vaak in het geval van een overlijden, het emigreren of het gaan samenwonen. In dit geval moet u zelf Oxxio opzeggen. Dit kunt u het snelste doen door te bellen met de Oxxio klantenservice. De klantenservice is dagelijks te bereiken op het nummer 088 – 98 55 999. Dit nummer is gratis dus u betaalt alleen uw gebruikelijke belkosten. Op werkdagen kunt u bellen tussen 09:00 en 18:00. Stuurt u liever een bericht? Dat kan ook. Vul online het e-mailformulier in en geef direct aan dat u wilt opzeggen.

 

Check de einddatum van uw contract

Wilt u Oxxio opzeggen? Dan is het wel belangrijk om te kijken naar de einddatum van uw energiecontract. Wanneer u uw contract met een vaste looptijd voortijdig opzegt kunt u namelijk te maken krijgen met een opzegvergoeding. Dit is een vergoeding die Oxxio rekent omdat u uw contract voortijdig ontbind. Is uw contract al verlopen? Of heeft u een flexibel energiecontract? Dan kunt u uw contract gewoon maandelijks opzeggen zonder opzegvergoeding. Benieuwd hoe hoog de opzegvergoeding maximaal mag zijn? Check dan onderstaande tabel!

Resterende looptijdMaximale kosten per product
0 - 18 maanden€50,00
18 - 24 maanden€75,00
24 - 30 maanden€100,00
Meer dan 2,5 jaar€125,00
Lees hier meer over de opzegvergoeding.

 

Overstappen naar een andere energieleverancier

Wilt u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan hoeft u uw contract met Oxxio niet op te zeggen. Dit regelt namelijk uw nieuwe energieleverancier. Hoe het werkt? Kies uw nieuwe energieleverancier en meldt u aan door het online formulier in te vullen. Geef hierbij aan dat u momenteel klant bij Oxxio bent. Wanneer u dit doet dan zal uw nieuwe aanbieder het contract met Oxxio opzeggen. Dit doet het uiteraard pas na uw 14 dagen bedenktijd. Daarnaast is het ook mogelijk dat beide energieleveranciers rekening houden met de resterende looptijd van uw energiecontract.

 

Kies uw nieuwe energieleverancier

Wilt u Oxxio opzeggen en overstappen? Zoek dan direct een nieuw energieleverancier. Voer hieronder uw verbruik en check direct het aanbod. De goedkoopste energieleverancier komt direct bovenaan en u kunt zich direct online aanmelden. Stap ook over en laat uw contract met Oxxio opzeggen. Dan heeft u hier zelf geen zorgen om! Bijkomend voordeel is dat veel consumenten ook nog eens flink kunnen besparen door over te stappen.

 

 

Klantenservice Oxxio

Wilt u Oxxio opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens. Door te bellen heeft u altijd direct contact. Op e-mails wordt altijd binnen 3 dagen gereageerd. Via Social media gereageerd Oxxio over het algemeen ook erg snel.

Bel naar 088 – 98 55 999
(Kosten; uw normale belkosten)
Bereikbaar op: werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Email: klantenservice@oxxio.nl
Social media; Stuur een bericht op Facebook of richt uw tweet aan @Oxxio voor direct contact.

Wilt u uw opzegging per post versturen? Stuur hem dan naar het volgende adres;

Oxxio Nederland bv
Postbus 100
3000 AC Rotterdam

 

Oxxio annuleren

Heeft u een contract met Oxxio gesloten maar wilt u toch nog annuleren? Dat kan altijd nog binnen 14 dagen. Annuleren is kosteloos en kan via de klantenservice. Hoe eerder u uw contract annuleert, hoe beter. Dus neem direct contact op en annuleer uw overstap naar Oxxio.

 

Waarom Oxxio opzeggen?

Heeft u een klacht over Oxxio? Of bent u positief maar hebt u geen energie meer nodig? Wij horen het graag. Geef ook uw mening over Oxxio en help andere consumenten tijdens het kiezen van een nieuwe energieleverancier. Positief of negatief. Alle reviews worden toegelaten! Op deze manier krijgt iedereen een beter beeld van de kwaliteit en dienstverlening van een energieleverancier. Laat uw mening over Oxxio achter op deze pagina!

 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave