Ervaring Nederlandse Energie Maatschappij (NLE)


Heeft u ervaring met de service en kwaliteit van NLE? Voeg deze dan ook toe op deze pagina! Bent u op zoek naar reviews over de NLE? Ook deze vindt u hieronder.

 

Over NLE

ervaring-nederlandse-energie-maatschappijDe service en kwaliteit van De Nederlandse Energie Maatschappij is door de Consumentenbond beoordeeld met een 6,9. De energieleverancier is op dit moment de grootste onafhankelijke leveranciers van Nederland met bijna 750.000 energieaansluitingen. Sinds kort biedt de leverancier ook Anna aan, de slimme thermostaat. Een handige tool om energie te besparen en uw verwarming op afstand te bedienen. Overstappen naar deze leverancier is zo gepiept. Voer uw verbruik in op de website en vergelijk de voordeligste energiecontracten. Vind direct de beste prijs voor energie en stap binnen 3 minuten. Lees hieronder de ervaringen van andere consumenten die klant zijn of klant zijn geweest.

 

Ervaring De Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij
4 op basis van 148 stemmen
Consumenten die een ervaring hebben met De Nederlandse Energie Maatschappij kunnen deze eenvoudig achterlaten om andere consumenten te helpen met het vergelijken van energieleveranciers. Via ons ratingsysteem valt te zien dat de leverancier gemiddeld bijna een 4 uit 5 sterren scoort op basis van meer dan 70 stemmen. Hieronder kunt u tevens de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via Goedkope Energie en Gas.nl! Ook een ervaring achterlaten over deze energieleverancier? Dat kan via het bedrijfsprofiel van De Nederlandse Energie Maatschappij!

 

Ingezonden ervaringen met NLE

Hieronder vindt u beoordelingen van andere consumenten over de kwaliteit, service en prijs van de Nederlandse Energie Maatschappij.

Nederlandse Energie Maatschappij SKU UPC Model
Ondanks slechte verhalen van andere toch gekozen voor de NLE. En zonder spijt. Ben twee jaar klant geweest en nu weer overgestapt naar Essent. Niet va
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Bas • 
Woonplaats: Heiloo • 
Titel: Aanrader 

Ondanks slechte verhalen van andere toch gekozen voor de NLE. En zonder spijt. Ben twee jaar klant geweest en nu weer overgestapt naar Essent. Niet vanwege de NLE, maar om weer te profiteren van een mooie korting. Vind de service en aanbiedingen van deze leverancier erg goed en kan dan ook niet klagen. Op zoek naar een goede leverancier? Kies dan voor de NLE!


Op aanraden van een bekende gekozen voor de NLE. Tijdens het afsluiten gekozen voor een energiecontract met een mooie korting, dus dat was al een plus
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: John • 
Woonplaats: Maastricht • 
Titel: Mooie korting 

Op aanraden van een bekende gekozen voor de NLE. Tijdens het afsluiten gekozen voor een energiecontract met een mooie korting, dus dat was al een plus. Naast de korting was ook het overstappen heel snel regelt, dus daar kan ik ook niet over klagen. Al met al een goede ervaring met de Nederlandse Energie Maatschappij.


Overgestapt van E.ON naar de NLE. Aanmelden was online snel gebeurd en ik werd in het vervolg goed op de hoogte gehouden. Weinig gemerkt van de overst
Apr 19, 2015 by Anonymous
Naam: Koen V • 
Woonplaats: Alkmaar • 
Titel: Eenvoudig 

Overgestapt van E.ON naar de NLE. Aanmelden was online snel gebeurd en ik werd in het vervolg goed op de hoogte gehouden. Weinig gemerkt van de overstap zelf, binnen enkele weken de eindafrekening van E.ON ontvangen en het voorschot van de Nederlandse Energie Maatschappij ontvangen. Sinds begin deze maand officieel overgestapt. Top!


Overstap is goed verlopen en de maandelijkse factuur is zoals in de voorberekeningen, verder is al de mogelijkheid geboden om gebruik te gaan maken va
Nov 18, 2014 by Anonymous
Naam: H. • 
Woonplaats: Zeeland • 
Titel: Aanrader 

Overstap is goed verlopen en de maandelijkse factuur is zoals in de voorberekeningen, verder is al de mogelijkheid geboden om gebruik te gaan maken van ANNA.


Overgestapt naar Nederlandse Energie Maatschappij ivm de voordelige actie, tot nu toe geen spijt van ...
Oct 21, 2014 by Anonymous
Naam: Sjanna • 
Woonplaats: Oudorp • 
Titel: Mooie actie 

Overgestapt naar Nederlandse Energie Maatschappij ivm de voordelige actie, tot nu toe geen spijt van ...


Ben ik al jaren tevreden klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij.
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: L. Balk • 
Titel: Prima, al jarenlang tevreden klant 

Ben ik al jaren tevreden klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij.


4.2 5.0 6 6 Ondanks slechte verhalen van andere toch gekozen voor de NLE. En zonder spijt. Ben twee jaar klant geweest en nu weer overgestapt naar Essent. Niet vanwege de NLE, maar om weer te Nederlandse Energie Maatschappij

Ervaring NLE toevoegen

Hebt u zelf ervaring met de dienstverlening van NLE? Voeg deze dan toe en help andere tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Druk nu op onderstaande button en vul het formulier in om uw beoordeling achter te laten. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Verplicht veld

GoedkopeEnergieenGas.nl
Scheepmakerstraat 42 AlkmaarNH1825BP Nederland 
 • 0612345678