Ervaring Nederlandse Energie Maatschappij (NLE)


Heeft u ervaring met de service en kwaliteit van NLE? Voeg deze dan ook toe op deze pagina! Bent u op zoek naar reviews over de NLE? Ook deze vindt u hieronder.

 

Over NLE

ervaring-nederlandse-energie-maatschappijDe service en kwaliteit van De Nederlandse Energie Maatschappij is door de Consumentenbond beoordeeld met een 6,9. De energieleverancier is op dit moment de grootste onafhankelijke leveranciers van Nederland met bijna 750.000 energieaansluitingen. Sinds kort biedt de leverancier ook Anna aan, de slimme thermostaat. Een handige tool om energie te besparen en uw verwarming op afstand te bedienen. Overstappen naar deze leverancier is zo gepiept. Voer uw verbruik in op de website en vergelijk de voordeligste energiecontracten. Vind direct de beste prijs voor energie en stap binnen 3 minuten. Lees hieronder de ervaringen van andere consumenten die klant zijn of klant zijn geweest.

 

Ervaring De Nederlandse Energie Maatschappij

Consumenten die een ervaring hebben met De Nederlandse Energie Maatschappij kunnen deze eenvoudig achterlaten om andere consumenten te helpen met het vergelijken van energieleveranciers. Via ons ratingsysteem valt te zien dat de leverancier gemiddeld bijna een 4 uit 5 sterren scoort op basis van meer dan 70 stemmen. Hieronder kunt u tevens de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via Goedkope Energie en Gas.nl! Ook een ervaring achterlaten over deze energieleverancier? Dat kan via het bedrijfsprofiel van De Nederlandse Energie Maatschappij!

 

Ingezonden ervaringen met NLE

Hieronder vindt u beoordelingen van andere consumenten over de kwaliteit, service en prijs van de Nederlandse Energie Maatschappij.

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
door Robert Pravda over NLE

Volledig belazerd door dit bedrijf middels hun 'aanbieding' tot overstappen naar NLE op het moment dat ons contract bij de huidige leverancier bijna afliep. Ondanks het aangeven tijdens het telefoongesprek dat de wens is over te stappen nadat huidig contract afloopt blijken ze achteraf een 'optie' mail te hebben gestuurd met als eerste optie eerdere overstap en ingang wanneer er niet gereageerd wordt op de mail (mail in spambox) Nu een contractbreukboete aan de broek van 400 euro bij huidige leverancier. Ondanks dat de medewerkster aan de telefoon toegaf dat het hier idd niet een echt nette strategie betrof bleef ze bij het standpunt 'hier niets aan te kunnen doen'. Mijns inzien zijn de betaling van de contractbreukboete van hun kant en een andere wijze van mensen eerder naar zich toe 'lokken' twee stappen die het bedrijf, wze kunnen zetten. Na afloop van dit huidige contract gaan wij NOOIT meer zaken doen met dit bedrijf. Pure zelfverrijking en minachting van de consument. U bent gewaarschuwd!

door Geverifieerde gebruiker over NLE

Overgestapt van E.ON naar de NLE. Aanmelden was online snel gebeurd en ik werd in het vervolg goed op de hoogte gehouden. Weinig gemerkt van de overstap zelf, binnen enkele weken de eindafrekening van E.ON ontvangen en het voorschot van de Nederlandse Energie Maatschappij ontvangen. Sinds begin deze maand officieel overgestapt. Top!

door Geverifieerde gebruiker over NLE

Overstap is goed verlopen en de maandelijkse factuur is zoals in de voorberekeningen, verder is al de mogelijkheid geboden om gebruik te gaan maken van ANNA.

door Geverifieerde gebruiker over NLE

Overgestapt naar Nederlandse Energie Maatschappij ivm de voordelige actie, tot nu toe geen spijt van ...

door Geverifieerde gebruiker over NLE

Ben ik al jaren tevreden klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij.

Ervaring NLE toevoegen

Hebt u zelf ervaring met de dienstverlening van NLE? Voeg deze dan toe en help andere tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Druk nu op onderstaande button en vul het formulier in om uw beoordeling achter te laten. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.