Energiepakketten Nederlandse Energie Maatschappij

Wanneer u wilt overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij dan heeft u de keuze uit diverse energiepakketten. Variërend van een beetje groen, tot 100% groene Nederlandse windenergie. De Nederlandse Energie Maatschappij is namelijk eerlijk over energie, en laat u kiezen wat u belangrijk vindt. Naast duurzaamheid kunt u bij de NLE ook uw eigen korting kiezen. Wanneer u nu kiest voor de Nederlandse Energie Maatschappij dan profiteert u van de zogenaamde Kom erbij Bonus. Een bonus die kan oplopen tot wel €200,00!

 

Profiteer van de “Kom erbij Bonus”

Wat u ook kiest, op de website van de Nederlandse Energie Maatschappij krijgt u altijd hetzelfde aanbod als op de bekende vergelijkingswebsites. U ontvangt dus altijd energie tegen dezelfde lage prijs. Daarnaast profiteert u ook van de Kom erbij Bonus. Een eenmalige korting voor nieuwe klanten die kan oplopen tot wel €200,00.

 

Kies uw energiepakket bij de NLE

Kies ook voor de NLE en profiteer van de unieke kom erbij bonus! Stap nu over na 1 Jaar Vast, 3 Jaar Vast of 5 Jaar Vast en profiteer mee! Op dit moment ontvangt u €110,00 tot wel €200,00 korting! Daarnaast ontvangt u altijd stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Check hieronder de energiepakketten van dit moment.

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

5 Jaar Vast

Vaste lage prijs.Vaste lage prijs.Vaste lage prijs.
Nu €110,00 Korting!Nu €125,00 Korting!Nu €210,00 Korting!
Kort energiecontract.Meer zekerheid.Extra veel zekerheid.

 

Energiepakket NLE 1 Jaar Vast

Met het 1 Jaar Vast energiepakket van de Nederlandse Energie Maatschappij profiteert u één jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. U kunt hierbij kiezen voor een beetje groen, iets groener of een echt groene stroom. Wanneer u dit energiepakket afsluit ontvangt u momenteel een Kom erbij Bonus van €110,00!

 

Energiepakket NLE 3 Jaar Vast

Met het 3 Jaar Vast energiepakket van de Nederlandse Energie Maatschappij profiteert u drie jaar lang van vaste tarieven voor stroom en gas. U hoeft zich dus niet druk te maken om nare prijsstijgingen. Ook met dit energiepakket kunt u kiezen voor een beetje groen, iets groener of een echt groene stroom. De energie is dus zo groen als u zelf wilt. Wanneer u dit energiepakket afsluit via de website van de NLE dan ontvangt u een Kom erbij Bonus van €125,00! Stap nu over en profiteer mee!

 

Energiepakket NLE 5 Jaar Vast

Met het 5 Jaar Vast energiepakket van de Nederlandse Energie Maatschappij profiteert u vijf jaar lang van vaste lage energietarieven. Hierdoor profiteert u van extra zekerheid, u betaalt namelijk vijf jaar lang hetzelfde. Ook bij dit energiepakket kunt u kiezen voor een beetje groen, iets groener of een echt groene stroom. Wanneer u dit energiepakket nu afsluit ontvangt u een Kom erbij Bonus van €150,00! Dus extra veel zekerheid, en een mooie korting!

 

Alle energiepakketten online vergelijken

U kunt alle energiepakketten eenvoudig via de website van de Nederlandse Energie Maatschappij vergelijken. De NLE-prijzen zijn namelijk overal gelijk. Profiteer ook van een eenmalige Kom erbij Bonus oplopend tot wel €200,00!

Bekijk hier de website van de Nederlandse Energie Maatschappij!

 

Energie expert | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Mobiele versie afsluiten