HVC KringloopEnergie opzeggen

HVC KringloopEnergie opzeggenBent u klant bij HVC KringloopEnergie? En wilt u uw contract opzeggen? Dat kan op twee eenvoudige manieren. Gaat u overstappen naar een ander energieleverancier? Dan zal die uw contract met HVC KringloopEnergie opzeggen. Wilt u helemaal geen energie meer ontvangen? Zorg dan dat u zelf uw contract tijdig opzegt. Opzeggen kan door contact op te nemen met de klantenservice van KringloopEnergie. Lees hieronder waar u onder andere rekening moet houden tijdens het opzeggen van uw energiecontract.

 

Ik wil geen energie meer ontvangen

Wilt u zelf helemaal geen energie meer ontvangen? Zeg dan zelf uw energiecontract op via de klantenservice. Dit kunt u doen door uw opzeggingsbrief te sturen naar HVC KringloopEnergie, Postbus 9199, 1800 GD Alkmaar. U kunt er ook voor kiezen op uw opzeggingsbrief te mailen naar klantenservice@kringloopenergie.nl. Check voor meer informatie de website van HVC KringloopEnergie of kijk naar de opzegvoorwaarden in uw contract. Zegt u uw contract voortijdig op? Houd dan rekening met een eventuele opzegvergoeding!

 

Ik wil overstappen naar een andere energieleverancier

Wilt u wel nog energie ontvangen? Maar dan van een andere energieleverancier? Dan hoeft u niet zelf uw contract met HVC op te zeggen. Uw nieuwe energieleverancier zal er namelijk voor zorgend at uw contract met HVC wordt opgezegd. Zorg er wel voor dat u tijdens het aanmelden aangeeft dat u momenteel nog klant bent bij HVC. Wanneer u dit doet dan zal uw nieuwe leverancier uw contract opzeggen na het verstrijken van uw 14 dagen bedenktijd. Gebruik onderstaande vergelijker om direct een voordelige nieuwe leverancier te vinden!

 

Kies uw nieuwe energieleverancier

Wilt u uw contract met HVC KringloopEnergie opzeggen en direct overstappen naar een andere energieleverancier? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Voer direct uw verbruik in en check welke energieleverancier het voordeligste is. Sluit het contract af via de website van de desbetreffende aanbieder en geef aan dat u momenteel klant bent bij HVC. Wanneer u dit doet dan zal uw contract met HVC automatisch worden opgezegd.

 

 

Ik ga verhuizen, moet ik dan opzeggen?

Wanneer u gaat verhuizen dan verhuist uw energiecontract gewoon met u mee. U hoeft uw energiecontract dus niet op te zeggen. Het is wel belangrijk dat u uw verhuizing tijdig doorgeeft. Dit kunt u vaak online doen of via de klantenservice. Over het algemeen is het aan te raden om dit minimaal 2 weken voor de sleuteloverdracht te doen.

Een verhuizing is overigens wel een goed moment oom weer eens te kijken of u nog goed zit. Zeker aangezien de kans groot is dat uw verbruik gaat veranderen. Uw nieuwe woning, de mate van isolatie en het aantal bewoners kan namelijk een groot effect hebben op uw energierekening. Maak gebruik van onze vergelijker en check direct of u kunt besparen bij een andere energieleverancier.

 

Opzegvergoedingen

Wanneer u uw contract voortijdig opzegt dan kunt u te maken krijgen met een opzegvergoeding. Dit is een vergoeding die uw energieleverancier rekent omdat u uw contract voortijdig ontbind. Hoe hoog deze vergoeding is, is afhankelijk van het aantal producten en de resterende looptijd. Daarnaast moet de ACM de opzegvergoeding goedkeuren, er zit namelijk een maximum aan. Check in onderstaande hoe hoog de opzegvergoeding van HVC maximaal mag bedragen.

Resterende looptijdMaximale kosten per product
0 - 18 maanden€50,00
18 - 24 maanden€75,00
24 - 30 maanden€100,00
Meer dan 2,5 jaar€125,00
Lees hier meer over de opzegvergoeding.
koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave