Greenchoice opzeggen


Greenchoice opzeggenWilt u uw contract met Greenchoice opzeggen? Dat kan op twee verschillende manieren! Wilt u overstappen naar een andere stroom- en of gasleverancier? Dan zal deze zorgen dat uw contract met Greenchoice wordt beëindigd. In dit geval hoeft u zelf niets te doen. Wel zo eenvoudig! Wilt u helemaal geen energie meer ontvangen? Zorg dan dat u zelf tijdig uw contract opzegt. Dit kan door contact op te nemen met de klantenservice. Hoe u dat doet kunt u hieronder lezen.

 

Ik wil geen energie meer ontvangen

Wilt u Greenchoice opzeggen en helemaal geen energie meer ontvangen. Dat kan! Vaak is dit het geval bij het gaan samenwonen, emigreren of het overlijden van een persoon. In dit geval moet men zelf de energieleverancier inlichten en het contract opzeggen. Dit kan eenvoudig en snel door te bellen met de klantenservice van Greenchoice. De Greenchoice klantenservice is te bereiken op het nummer 010 478 23 26. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:30. (lokaal tarief). Het is tevens mogelijk om op zaterdag te bellen. Dit kan tussen 08:30 en 17:00. Geef tijdens dit telefoongesprek aan dat u uw contract met Greenchoice wilt opzeggen.

 

Overstappen naar een andere energieleverancier

Wilt u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan hoeft u niet zelf uw energiecontract op te zeggen. Dit doet namelijk uw nieuwe energieleverancier. Zorg er wel voor dat u tijdens het aanmelden aangeeft dat u overstapt vanaf Greenchoice. Dan zullen de energieleveranciers onderling zorgen dat uw energiecontract wordt beëindigd. Maak gebruik van onderstaande vergelijker om direct de beste aanbiedingen en acties te vergelijken.

 

Energiepakketten vergelijken

Wilt u Greenchoice opzeggen en direct overstappen? Check dan waar u het goedkoopste uit bent met onze energievergelijker! Voer hieronder uw woon- en verbruiksgegevens in en kijk direct welk energiepakket het voordeligste is. Daarnaast kunt u ook nog eens filteren op bijvoorbeeld de looptijd van het contract of de duurzaamheid van de geleverde energie.

 

Klantenservice Greenchoice

Wilt u direct zelf uw contract met Greenchoice opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan het snelste via telefoon. De gemiddelde wachttijd is namelijk maar 28 seconde. Bellen met de klantenservice kan eenvoudig en snel via 010 478 23 26. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:30. (lokaal tarief). Het is tevens mogelijk om op zaterdag te bellen. Dit kan tussen 08:30 en 17:00. Naast bellen kunt u uw opzegging ook per post verzenden. Maak dan gebruik van onderstaande gegevens.

Email: vragen@greenchoice.nl

Postadres
Kruisplein 15
3014 DB Rotterdam

 

Ik ga verhuizen

Gaat u verhuizen? Dan hoeft u uw energiecontract niet op te zeggen. Deze kan namelijk gewoon meeverhuizen. Zorgen wel dat u uw verhuizing tijdig doorgeeft. Vaak moet dit minimaal één week voor de definitieve sleuteloverdracht. Bij Greenchoice is het mogelijk om uw verhuizing online door te geven via de Mijn dossier omgeving. Wanneer u dit op tijd doorgeeft en uw meterstanden op tijd door geeft dan is de verhuizing zo geregeld.

Tip: Wanneer u gaat verhuizen is de kans groot dat uw verbruik gaat toenemen of afnemen. Dit kan bijvoorbeeld omdat het oppervlakte verschilt, het aantal bewoners verschilt of de mate van isolatie verandert. Om deze reden is het dan ook wel aan te raden om na uw verhuizing opnieuw energieleverancier te gelijken. Met een gewijzigd energieverbruik kunt u namelijk vaak bij een andere minder betalen.

 

Kosten Greenchoice opzeggen

Wanneer u uw energiecontract met Greenchoice voortijdig beëindigt dan krijgt u te maken met een opzegvergoeding. Dit is een vergoeding die Greenchoice aangezien u niet de hele looptijd uitdient zoals afgesproken. Bij Greenchoice betalen klanten die hun contract voortijdig openbreken de standaard opzegvergoeding. Dit betekent dat u een vergoeding betaalt van €50,00 per product wanneer uw contract nog korter dan 1,5 jaar zou lopen. Is deze periode langer? Dan kan de opzegvergoeding oplopen tot €125,00 per energieproduct.

Resterende looptijdMaximale kosten per product
0 - 18 maanden€50,00
18 - 24 maanden€75,00
24 - 30 maanden€100,00
Meer dan 2,5 jaar€125,00
Lees hier meer over de opzegvergoeding.

 

Waarom Greenchoice opzeggen?

Waarom wil u Greenchoice opzeggen? Wij zijn erg benieuwd! Bent u tevreden klant maar wilt u gewoon minder betalen? Of bent u ergens ontevreden over? Wij horen het graag van u! Laat ook een review achter en help andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe energieleverancier.

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 2 reviews
door J.V.H. over Greenchoice

Vriendelijke klantenservice, heldere en duidelijk brieven en heldere prijzen. En ook nog groen allemaal.