Ervaring Greenchoice


Greenchoice
4.6 op basis van 14 stemmen
Hebt u ervaring met energieleverancier Greenchoice? Deel hem dan ook op GoedkopeEnergieenGas.nl. Hiermee helpt u andere consumenten tijdens het overstappen van energieleverancier! Onder aan deze pagina leest u meer ervaringen van andere consumenten.
 

 

Over Greenchoice

ervaring-greenchoice-energieleverancier-groene-stroom-energie-gasSamen Nederland groener maken, dat is het motto van de groene energieleverancier Greenchoice! Groen is goed, en echte groene energie zeker! Duurzame energie die is opgewekt door middel van de zon, wind, waterkracht of biomassa. Greenchoice werkt aan 100% groene energie uit Nederland! Kies net als bijna 400.000 andere Nederladers voor écht groene energie! Help mee en zorg voor een schonere toekomst.
 

 

Greenchoice is de klantvriendelijkste energieleverancier van 2014Beoordeling energieleverancier Greenchoice

Greenchoice is een echt groene energieleverancier en verkozen tot klantvriendelijkste energieleverancier van 2014! En ook in 2017 wist het deze prijs binnen te halen! Dit betekent dat de service en kwaliteit van deze energieleverancier op een zeer hoog niveau ligt. En ook in 2016 kwam Greenchoice bij de Consuntenbond als beste uit de test. Een mooie prijs voor het leveren van goede service en een duurzaam product.

Consumenten die een ervaring hebben met Greenchoice kunnen deze ook eenvoudig op onze website achterlaten. Op deze manier kunnen zij andere consumenten helpen tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Aangezien deze energieleverancier pas sinds kort op onze website staat zijn er nog niet voldoende stemmen binnen voor een rapportcijfer. Later in dit jaar zullen wij dit wel doen. Heeft u zelf een ervaring en wilt u deze toevoegen? Dat kan onder aan deze pagina!

 

Ingezonden ervaringen met Greenchoice

Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met energieleverancier Greenchoice.

Greenchoice SKU UPC Model
Zeer slecht te spreken over Greenchoice, al 1,5 jaar bezig om een fout die bij Liander is gemaakt gecompenseerd te krijgen. Zelf kun je dit niet doen
Jan 14, 2019 by Anonymous
Naam: I. v/d Vijver • 
Woonplaats: Valkenburg • 
Titel: Dhr. 

Zeer slecht te spreken over Greenchoice, al 1,5 jaar bezig om een fout die bij Liander is gemaakt gecompenseerd te krijgen. Zelf kun je dit niet doen dat moet je leverancier doen maar Greenchoice geeft geen enkele medewerking. Al maanden zou ik terug gebeld worden maar doen dit niet. Als ik zelf bel sta je eerst een half uur in de wacht vervolgens krijg je of iemand aan de telefoon die er niets van snapt en je afpoeierd of gewoon de verbinding verbreekt. En als je iemand krijgt die je wel helpt dan zijn ze er nog mee bezig of persoon is niet aanwezig al maanden lang en dan krijg je een dag te horen dat ze je terug bellen maar ze bellen nooit. Erg erg slecht we zijn dan nu ook maar overgestapt na een ander!!!


Erg tevreden over Greenchoice. Goede service en ook écht groene stroom. Ik vind dat erg belangrijk, onze kinderen moeten toch ook nog van deze planee
Oct 17, 2017 by Anonymous
Naam: J. de Wit • 
Titel: Top leverancier 

Erg tevreden over Greenchoice. Goede service en ook écht groene stroom. Ik vind dat erg belangrijk, onze kinderen moeten toch ook nog van deze planeet kunnen genieten. Als ik met groene stroom van Greenchoice hier aan kan bij dragen; graag! Daarnaast nooit problemen gehad. Kortom: Top!


Prima bij levering.echter terug betalen van te veel betaalde kosten duurt bij Greenchoice 42 dagen dat kan beter !!
Oct 17, 2017 by Anonymous
Naam: Roode • 
Titel: Een minpuntje 

Prima bij levering.echter terug betalen van te veel betaalde kosten duurt bij Greenchoice 42 dagen dat kan beter !!


Tevreden met Greenchoice. Producten zijn redelijk voordelig en duurzaam. Overstap verliep goed en alle rekening en facturen zijn duidelijk en transpar
Sep 20, 2017 by Anonymous
Naam: Morrison • 
Titel: Beste keuze 

Tevreden met Greenchoice. Producten zijn redelijk voordelig en duurzaam. Overstap verliep goed en alle rekening en facturen zijn duidelijk en transparent. Volgend jaar kies ik weer voor een nieuwe energieproduct bij Greenchoice.


Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overg
Feb 11, 2017 by Anonymous
Naam: Bleker • 
Woonplaats: Ede • 
Titel: Toch weer terug.... 

Ruim 8 jaar lang vaste klant geweest bij Greenchoice, tot 2 jaar terug een geweldig cadeau gegeven werd door de concurrent. Helaas zijn we toen overgestapt en merken dat nu in de portemonnee! Bij greenchoice nooit hoeven bijbetalen, nu bij de concurrent wel. Wij komen terug!


Omdat ik graag duurzame keuze maak heb ik gekozen voor Greenchoice. Sinds mijn overstap heb ik nog niets te klagen en om deze reden zou ik deze levera
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: Joke • 
Woonplaats: Assen • 
Titel: Duurzame keuze 

Omdat ik graag duurzame keuze maak heb ik gekozen voor Greenchoice. Sinds mijn overstap heb ik nog niets te klagen en om deze reden zou ik deze leverancier dan ook aanraden. De tarieven voor stroom en gas zijn scherp, maar de energie is wel op een goede manier opgewekt. Eigenlijk zouden meer mensen voor duurzame energie moeten kiezen, anders krijgen onze kinderen een groot probleem.


overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: N. Bromet • 
Woonplaats: - • 
Titel: Ik beveel Greenchoice aan 

overgestapt zonder enig probleem, we hebben een zeeer scherpe deal en zijn geruisloos overgestapt. ik kan het iedereen aanbevelen!


Heb op 1 september besloten om over te stappen naar Greenchoice per 2 november. Greenchoice bleek de overstap op 2 december te hebben gezet. Gebeld na
Nov 18, 2015 by Anonymous
Naam: Marco • 
Titel: Aanrader 

Heb op 1 september besloten om over te stappen naar Greenchoice per 2 november. Greenchoice bleek de overstap op 2 december te hebben gezet. Gebeld naar Greenchoice en gelukkig kon de overstap weer op 2 november gezet worden.Verder was bij het vaststellen van het maandbedrag geen rekening gehouden met mijn zonnepanelen.Is na een belletje weer gecorrigeerd.


Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.
Feb 05, 2015 by Anonymous
Naam: V. Veen • 
Woonplaats: Uden • 
Titel: Top leverancier 

Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.


3.8 5.0 9 9 Zeer slecht te spreken over Greenchoice, al 1,5 jaar bezig om een fout die bij Liander is gemaakt gecompenseerd te krijgen. Zelf kun je dit niet doen dat moet je leverancier doen m Greenchoice

Ervaring Greenchoice toevoegen

Bent u klant bij Greenchoice? Of bent u voorheen klant bij Greenchoice geweest? Voeg dan ook uw ervaring toe! Klik op onderstaande button on vul ons formulier in. Na het inzenden van uw formulier zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen. Stuur ook uw review in en help andere consumenten tijdens het vergelijken van energieleveranciers!

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Required Field