Ervaring Greenchoice


[kkstarratings id="3976"]Hebt u ervaring met energieleverancier Greenchoice? Deel hem dan ook op GoedkopeEnergieenGas.nl. Hiermee helpt u andere consumenten tijdens het overstappen van energieleverancier! Onder aan deze pagina leest u meer ervaringen van andere consumenten.
 

 

Over Greenchoice

ervaring-greenchoice-energieleverancier-groene-stroom-energie-gasSamen Nederland groener maken, dat is het motto van de groene energieleverancier Greenchoice! Groen is goed, en echte groene energie zeker! Duurzame energie die is opgewekt door middel van de zon, wind, waterkracht of biomassa. Greenchoice werkt aan 100% groene energie uit Nederland! Kies net als bijna 400.000 andere Nederladers voor écht groene energie! Help mee en zorg voor een schonere toekomst.
 

 

Greenchoice is de klantvriendelijkste energieleverancier van 2014Beoordeling energieleverancier Greenchoice

Greenchoice is een echt groene energieleverancier en verkozen tot klantvriendelijkste energieleverancier van 2014! En ook in 2017 wist het deze prijs binnen te halen! Dit betekent dat de service en kwaliteit van deze energieleverancier op een zeer hoog niveau ligt. En ook in 2016 kwam Greenchoice bij de Consuntenbond als beste uit de test. Een mooie prijs voor het leveren van goede service en een duurzaam product.

Consumenten die een ervaring hebben met Greenchoice kunnen deze ook eenvoudig op onze website achterlaten. Op deze manier kunnen zij andere consumenten helpen tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Aangezien deze energieleverancier pas sinds kort op onze website staat zijn er nog niet voldoende stemmen binnen voor een rapportcijfer. Later in dit jaar zullen wij dit wel doen. Heeft u zelf een ervaring en wilt u deze toevoegen? Dat kan onder aan deze pagina!

 

Ingezonden ervaringen met Greenchoice

Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met energieleverancier Greenchoice.

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
door Nijenboer over Greenchoice

Wij hebben in mei 2019 telefonisch een aanbieding gekregen voor een contract van 1 jaar.

Wij hebben ook duidelijk gezegd dat wij elk jaar weer vergelijken en dan overstappen,vandaar ook de keuze voor 1 jaar.

Tot mijn verbazing blijkt dat er gewoon een contract voor 3 jaar is afgesloten,daar kwam ik later pas achter.

Ik wil graag kunnen overstappen zonder dat ik daar nou een boete voor zou moeten betalen.

door Mark & Yolanda over Greenchoice

We zijn bij Greenchoice al vanaf ( voor ) de eerste dag al ontevreden.

Met misleidende offerte / prijs indicatie hebben ze ons overgehaald.
Daarna konden we niet meer annuleren omdat het contract al was ingegaan. dag van ingaan gebeld en gemaild, was niets meer aan te doen. ondanks het maandbedrag 15% hoger was als de indicatie. .

Nu 1 jaar later, hebben ruim, 1000KWh en 400m3 meer vrbruikt dan 7 eerdere jaren. Zou kunnen maar we wilde dit uitgezocht hebben.
Ze zijn al 2 maanden aan het e-mailen met Greenchoice en ze hebben pas 1 x gereageerd op onze e-mails.

En telefonisch kan je zakelijk niets regelen, wordt steeds doorverwezen naar de e-mail, waar ze dan weer totaal niet op reageren.

We willen weg en wel zonder boete. Dat zou een redelijke oplossing zijn.

door J.V.H. over Greenchoice

Vriendelijke klantenservice, heldere en duidelijk brieven en heldere prijzen. En ook nog groen allemaal.

door Geverifieerde gebruiker over Greenchoice

Echt groene energie en tot nu toe altijd goed geholpen. Erg tevreden met Greenchoice.

Ervaring Greenchoice toevoegen

Bent u klant bij Greenchoice? Of bent u voorheen klant bij Greenchoice geweest? Voeg dan ook uw ervaring toe! Klik op onderstaande button on vul ons formulier in. Na het inzenden van uw formulier zullen wij uw ervaring controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen. Stuur ook uw review in en help andere consumenten tijdens het vergelijken van energieleveranciers!