Goedkope energieleveranciers


Een goedkope energieleverancier, wie wil dat nou niet? Toch zijn er nog veel Nederlanders die te veel betalen voor energie. Dit komt omdat zij al jaren klant zijn bij dezelfde energieleverancier. Deze energieleverancier biedt geen voordelige tarieven meer en ook geen hoge welkomstkortingen. En daarom betalen zij al snel enkele honderden euro’s per jaar teveel! Hoort u ook bij deze groep? Kom dan in actie! Stap eens over en bespaar ook flink op uw energiekosten! Met een gemiddeld overstap bespaard u al snel rond de €200,00! Een mooie besparing voor slechts enkele minuten werk.

 

Top 5 Goedkoopste Energieleveranciers 2017

In onderstaande tabel vindt u de goedkoopste energieleveranciers van dit moment. Hierbij is gekeken naar de jaarlijkse kosten bij een gemiddeld energieverbruik. Dit energieverbruik bedraagt momenteel 2.910 kWh per jaar en 1.410 m3 gas per jaar. De getoonde korting is reeds in de getoonde jaarprijs verwerkt. Benieuwd welke energieleverancier voor uw verbruik het voordeligste is? Gebruik dan onze energievergelijker!

EnergieleverancierKortingLooptijdDuurzaamheidKostenInformatie
Essent€185,001 Jaar100% (Europa)€1581,63Gebruik vergelijker
Nuon€160,001 JaarNiet duurzaam€1650,48Gebruik vergelijker
Vandebron€270,001 Jaar100% (uit NL)€1656,68Gebruik vergelijker
Oxxio€220,001 Jaar100% (Europa)€1663,61Gebruik vergelijker
Fenor€0,003 JaarNiet duurzaam€1687,73Gebruik vergelijker

 

Ervaringen goedkope energieleverancier

Een goedkope energieleverancier? Levert die wel kwaliteit? Ja! Aangezien stroom en gas overal hetzelfde is veranderd er eigenlijk niets. De administratie gaat alleen via een ander bedrijf. En als dit bedrijf zijn processen slimmer heeft geregeld, of minder dure sponsoring aangaat, dan kan dit een stuk goedkoper. Goedkoop heeft dus niks met duurkoop te maken. Het is gewoon slim om te kiezen voor een goedkopere energieleverancier. Niet voor niets ontvangen alle energieleverancier een positief rapportcijfer in het jaarlijkse onderzoek van de Consumentenbond. Tuurlijk gaat er wel is iets fout, maar dat gebeurd overal. Als het maar weer goed opgelost wordt!

Hebt u ervaring met een van de bekende energieleverancier? Laat dan ook een review op onze website achter. Hiermee helpt u andere consumenten tijdens een overstap.

 

Wat is een goedkope energieleverancier?

Welke energieleverancier voor u goedkoop is hangt volledig van uw verbruik af. Aangezien de energierekening bestaat uit een deel vaste kosten, en een deel variabele kosten, heeft uw energieverbruik invloed op welke energieleverancier het voordeligste is. Om deze reden raden wij consumenten aan om te vergelijken met een vergelijkingstool. Deze tools vergelijken precies de variabele en de vaste kosten. Waardoor er een duidelijk beeld komt van de voordeligste keuze. Daarnaast ziet u direct wat u per maand kunt besparen! Voer ook eens uw verbruik in en bekijk wat u kunt besparen!


 

Overstappen van energieleverancier

Goedkope energieleveranciers
4.2 op basis van 19 stemmen
Overstappen is tegenwoordig heel eenvoudig. Uw nieuwe energieleverancier regelt namelijk alles! U hoeft zich enkel aan te melden en alles wordt geregeld. Uw oude energieleverancier wordt opgezegd en uw nieuw contract wordt compleet gemaakt. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Kom ook in actie en stap ook over naar een goedkope energieleverancier!

 

Kies voor een goedkope energieleverancier

Groene energie is soms nog wel iets duurder dan grijze energie, maar ook niet altijd!

 

Duurzaamheid energieleveranciers

Wilt u het liefst kiezen voor een energieleverancier die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Kijk dan eens naar onderstaande tabel. In onderstaande tabel ziet u direct wat de voorlopers, wat de middenmoot en wat de hekkensluiters zijn op het gebied van duurzaamheid. Deze scores kunt u in gedachte houden tijdens het maken van een keuze!

Koplopers

Middenmoot

Hekkensluiters

Pure EnergieENGIENuon
WindunieEONAtoomstroom
Huismerk EnergieEnergiedirect.nlEssent
QurrentBudget Energie
GreenchoiceAnode Energie
HVC EnergieOxxio
EnecoNLE
Kas EnergieRobin Energie
InnovaMain Energie