Ervaring Essent


Hebt u een ervaring met energieleverancier Essent? Voeg hem dan toe op GoedkopeEnergieenGas.nl en help andere consumenten met het overstappen van energieleverancier! Benieuwd wat andere van Essent vinden? Bekijk alle beoordelingen aan de onderkant van deze pagina.
 

 

Over Essent

ervaring-energieleverancier-essentDe service en kwaliteit van energieleverancier Essent is door de Consumentenbond beoordeeld met een 6,8. Essent is een groot energiebedrijf dat gas, energie, warmte en andere energiediensten levert. Dit doet het aan Nederlandse en Belgische consumenten, maar ook aan (grote) bedrijven. Het grootste gedeelte van de energie die Essent levert produceren zij zelf. Essent is onderdeel van het grote Duitse RWE en is binnen Nederland de grootste producent van groene energie.
 

 

Ervaringen met Essent

[kkstarratings id="1545"]Consumenten die een ervaring hebben met energieleverancier Essent kunnen deze eenvoudig achterlaten om andere consumenten te helpen tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat Essent gemiddeld een ruime 7,9 scoort op basis van meer dan 80 stemmen. Dit is een van de betere beoordelingen kijkend naar alle energieleveranciers die op onze website vermeld zijn.

Naast deze beoordeling ontvangt Essent ook een 8,2 op basis van meer dan 9.000 beoordelingen op de website van Klantenvertellen.nl! En mooi cijfer dat aantoont dat de service en kwaliteit prima op orde is. Hieronder kunt u tevens de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via GoedkopeEnergieenGas.nl! Ook een ervaring met energieleverancier Essent achterlaten? Dat kan onder aan deze pagina!

 

Ingezonden ervaringen met Essent

Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met service en kwaliteit van Essent!

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
door Geverifieerde gebruiker over Essent

Sinds een half jaar klant en tot nu toe geen problemen mee gehad. Hiervoor zat ik bij de Nuon. Toen ik ging verhuizen heb ik veel gedoe gehad met Nuon. Al met al vond ik de klantenservice niet vriendelijk en weinig begripvol.

door Geverifieerde gebruiker over Essent

Hallo,
Ik ben al ruim 20 jaar klant en ik stoor mij behoorlijk aan alle cadeaus voor nieuwe klanten. Ik verwacht van essent ook een tv of tablet voor zijn trouwe klanten.
Het is belachelijk dat ik moet overstappen naar een andere leverancier om ook eens een voordeel of een cadeau te krijgen van essent

Beste Rene. Dat is inderdaad jammer. Wij kunnen je alleen aanraden om ook over te stappen.

door Geverifieerde gebruiker over Essent

Na wat vergelijken uitgekomen bij Essent.

door Geverifieerde gebruiker over Essent

Ik ben overgestapt naar Essent, omdat ik op de kleintjes wil letten en toch ook netjes te woord gestaan wil worden. Daarmee bedoel ik niet pleasend, maar beleefd en terzake kundig. Bij Eneco had ik dat gevoel niet meer en ze zijn te duur voor vaste klanten. Hoe dat zich bij Essent ontwikkelt zal nog moeten blijken. Tot zover ben ik netjes behandeld.

Ervaring Essent toevoegen

Bent u klant bij Essent? Of voorheen klant geweest bij Essent? Laat dan ook uw ervaring achter en help andere consumenten tijdens het overstappen. Klik op onderstaande button en stuur uw review in door de velden in te vullen. Na het inzenden zullen wij uw ervaring met Essent controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.