Ervaring Essent


Hebt u een ervaring met energieleverancier Essent? Voeg hem dan toe op GoedkopeEnergieenGas.nl en help andere consumenten met het overstappen van energieleverancier! Benieuwd wat andere van Essent vinden? Bekijk alle beoordelingen aan de onderkant van deze pagina.
 

 

Over Essent

ervaring-energieleverancier-essentDe service en kwaliteit van energieleverancier Essent is door de Consumentenbond beoordeeld met een 6,8. Essent is een groot energiebedrijf dat gas, energie, warmte en andere energiediensten levert. Dit doet het aan Nederlandse en Belgische consumenten, maar ook aan (grote) bedrijven. Het grootste gedeelte van de energie die Essent levert produceren zij zelf. Essent is onderdeel van het grote Duitse RWE en is binnen Nederland de grootste producent van groene energie.
 

 

Ervaringen met Essent

Essent
3.9 op basis van 198 stemmen
Consumenten die een ervaring hebben met energieleverancier Essent kunnen deze eenvoudig achterlaten om andere consumenten te helpen tijdens het vergelijken van energieleveranciers. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat Essent gemiddeld een ruime 7,9 scoort op basis van meer dan 80 stemmen. Dit is een van de betere beoordelingen kijkend naar alle energieleveranciers die op onze website vermeld zijn.

Naast deze beoordeling ontvangt Essent ook een 8,2 op basis van meer dan 9.000 beoordelingen op de website van Klantenvertellen.nl! En mooi cijfer dat aantoont dat de service en kwaliteit prima op orde is. Hieronder kunt u tevens de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via GoedkopeEnergieenGas.nl! Ook een ervaring met energieleverancier Essent achterlaten? Dat kan onder aan deze pagina!

 

Ingezonden ervaringen met Essent

Hieronder vindt u de ervaringen van andere consumenten met service en kwaliteit van Essent!

Essent SKU UPC Model
Als trouwe klant van Essent, voel ik mij steeds meer gebruikt om overstappers wél kortingen te kunnen voorschotelen en mij als loyale klant de rekeni
Jan 12, 2017 by Anonymous
Naam: Romyn • 
Titel: Principes 

Als trouwe klant van Essent, voel ik mij steeds meer gebruikt om overstappers wél kortingen te kunnen voorschotelen en mij als loyale klant de rekening daarvan te presenteren. Het is voor nu een principezaak geworden. Want zelfs na het informeren over mijn korting kwamen we uit op wederom een duurdere jaarrekening met € 75,- (welkoms)korting. Dus weer duurder uit bij Essent. Dank u wel voor uw loyale steun hoor ik ze zeggen...
Administratief gezien klopte het elke maand wel en je kunt je maandbedrag eenvoudig aanpassen. Het is dus eigenlijk wachten op de jaarrekening, die transparant is, maar door de vele info en het gemis van sommige berekeningen juist moeilijker is geworden...


Overgestapt naar Essent en heb gekozen voor 180 euro korting. Mooie aanbieding en hierdoor een stuk goedkoper uit dan bij EON.Het overstappen was
Jun 30, 2016 by Anonymous
Naam: S. • 
Woonplaats: Middelburg • 
Titel: Schagen 

Overgestapt naar Essent en heb gekozen voor 180 euro korting. Mooie aanbieding en hierdoor een stuk goedkoper uit dan bij EON.

Het overstappen was snel geregeld, hier hoefde ik namelijk bijna niet voor te doen. Daarnaast werd ik ook nog eens goed op de hoogte gehouden via de email. Naast de korting ben ik sowieso goedkoper uit, waardoor ik al snel 30 euro per maand bespaar. Ik ben erg tevreden met Essent.


Essent bood mij 2 vrijblijvende offertes aan. Na het ontvangst van de offertes en het openen van de mails beweert Essent, dat ik akkoord ging met de o
Feb 04, 2016 by Anonymous
Naam: Michael • 
Woonplaats: Amsterdam • 
Titel: Misleidende verkoopmethoden 

Essent bood mij 2 vrijblijvende offertes aan. Na het ontvangst van de offertes en het openen van de mails beweert Essent, dat ik akkoord ging met de offertes en niet binnen de door hun gestelde termijn heb afgezegd. Per contract moet ik nu €125 opzegvergoeding betalen. Essent heeft agressieve verkoopmethoden en is niet klant-vriendelijk. Er zijn meer van dit soort cases op internet te vinden over Essent. Ik voel mij misleid en Essent blijft bij hun standpunt, dat zij in hun recht staan.


Onlangs een vlekkeloze overstap gemaakt naar deze energieleverancier. Overstap was zoals beloofd heel eenvoudig en ontvang een cadeaubon voor de media
Nov 19, 2015 by Anonymous
Naam: F. V.K. • 
Woonplaats: Bergen • 
Titel: Voordelig 

Onlangs een vlekkeloze overstap gemaakt naar deze energieleverancier. Overstap was zoals beloofd heel eenvoudig en ontvang een cadeaubon voor de mediamarkt. Vorige week een nieuwe tv gekocht voor mijn zoontje. Top!


Sinds een half jaar klant en tot nu toe geen problemen mee gehad. Hiervoor zat ik bij de Nuon. Toen ik ging verhuizen heb ik veel gedoe gehad met Nuon
Nov 18, 2014 by Anonymous
Naam: Nadia • 
Woonplaats: Amsterdam • 
Titel: Beter dan vorige 

Sinds een half jaar klant en tot nu toe geen problemen mee gehad. Hiervoor zat ik bij de Nuon. Toen ik ging verhuizen heb ik veel gedoe gehad met Nuon. Al met al vond ik de klantenservice niet vriendelijk en weinig begripvol.


Hallo, Ik ben al ruim 20 jaar klant en ik stoor mij behoorlijk aan alle cadeaus voor nieuwe klanten. Ik verwacht van essent ook een tv of tablet voo
Sep 24, 2014 by Anonymous
Naam: Rene Bartelen • 
Woonplaats: Oud Gastel • 
Titel: Dhr 

Hallo,
Ik ben al ruim 20 jaar klant en ik stoor mij behoorlijk aan alle cadeaus voor nieuwe klanten. Ik verwacht van essent ook een tv of tablet voor zijn trouwe klanten.
Het is belachelijk dat ik moet overstappen naar een andere leverancier om ook eens een voordeel of een cadeau te krijgen van essent

Response: Beste Rene. Dat is inderdaad jammer. Wij kunnen je alleen aanraden om ook over te stappen.


Na wat vergelijken uitgekomen bij Essent.
Aug 14, 2014 by Anonymous
Naam: W.F. • 
Titel: Oke 

Na wat vergelijken uitgekomen bij Essent.


Ik ben overgestapt naar Essent, omdat ik op de kleintjes wil letten en toch ook netjes te woord gestaan wil worden. Daarmee bedoel ik niet pleasend, m
Aug 12, 2014 by Anonymous
Naam: A.A.K. • 
Titel: Goede communicatie 

Ik ben overgestapt naar Essent, omdat ik op de kleintjes wil letten en toch ook netjes te woord gestaan wil worden. Daarmee bedoel ik niet pleasend, maar beleefd en terzake kundig. Bij Eneco had ik dat gevoel niet meer en ze zijn te duur voor vaste klanten. Hoe dat zich bij Essent ontwikkelt zal nog moeten blijken. Tot zover ben ik netjes behandeld.


3.0 5.0 8 8 Als trouwe klant van Essent, voel ik mij steeds meer gebruikt om overstappers wél kortingen te kunnen voorschotelen en mij als loyale klant de rekening daarvan te presenteren. Het Essent

Ervaring Essent toevoegen

Bent u klant bij Essent? Of voorheen klant geweest bij Essent? Laat dan ook uw ervaring achter en help andere consumenten tijdens het overstappen. Klik op onderstaande button en stuur uw review in door de velden in te vullen. Na het inzenden zullen wij uw ervaring met Essent controleren en zo spoedig mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.

Voeg een beoordeling toe.


Submit your review
* Verplicht veld

GoedkopeEnergieenGas.nl
Scheepmakerstraat 42 AlkmaarNH1825BP Nederland 
 • 0612345678