Energiepakketten EON

energiepakketten-eonBij energieleverancier EON kunt u momenteel kiezen uit 3 voordelige energiepakketten. Maar wat u ook kiest. Bij EON ontvangt u altijd 100% duurzame energie. Daarnaast is overstappen heel eenvoudig met de handige EON overstapservice. Meer weten over de diverse energiepakketten? Of direct prijzen vergelijken? Lees dan hieronder verder! Direct afsluiten of meer lezen? Ga dan naar de website van EON!

 

Kies het energiepakket dat bij uw wensen past

Bij EON kunt u momenteel kiezen voor een energiepakket met vaste of variabele tarieven. Kiest u voor vaste tarieven? Dan betaalt u 12 of 36 maanden lang hetzelfde tarief. Kiest u voor variabele tarieven? Dan heeft u altijd een actueel tarief. Daarnaast hebt u altijd de vrijheid om over te stappen naar een andere energieleverancier. Vergelijk hieronder de verschillende energiepakketten!

E.ON Energie 1 Jaar

E.ON Energie 3 Jaar

Flexibel

2 maanden gratis stroom!6 maanden gratis stroom!Altijd een actueel tarief.
Geen last van prijsstijgingen.Geen last van prijsstijgingen.Altijd opzegbaar!
12 maanden vaste tarieven!100% Groene Stroom!Lekker flexibel.

 

EON Energie 1 Jaar Vast

Wanneer u kiest voor E.ON Energie 1 jaar dan ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen een extra scherp tarief. Daarnaast profiteert u ook nog eens van 100% duurzame stroom en een korte looptijd. Zo bent u dus flexibel, maar heeft u wel zekerheid over uw energietarieven. Wel zo handig en vaak nog erg voordelig ook!

 

EON Energie 3 Jaar Vast

Bent u het liefst niet zo vaak bezig met uw energiezaken? Kies dan voor E.ON Energie 3 jaar. Met die energiepakket ontvangt u drie jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus extra veel zekerheid. Hiernaast profiteert u ook van 100% duurzame stroom en de handige EON overstapservice.  Een verstandige en duurzame keuze dus!

 

EON Flexibel

Bent u liever flexibel? Kies dan voor het energiepakket Flexibel. Dit energiepakket is maandelijks opzegbaar. Wel zo flexibel! Daarnaast profiteert u van variabele tarieven. U hebt dus altijd een actueel tarief! Ook met dit pakket profiteert u van duurzame energie en de handige overstapservice. Benieuwd naar alle voordelen? Ga dan naar de website van EON!

 

Energiepakketten EON vergelijken

Welk energiepakket voor u het goedkoopste is, is afhankelijk van uw energieverbruik. Zeker zijn van de beste deal? Bereken dan uw maandbedrag met onze handige energievergelijker! Met onderstaande tool vergelijkt u tarieven van EON, maar ook van andere bekende energieleveranciers.

 

 

Energie expert | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter