Energiepakketten ENGIE

energiepakketten-engiePositieve energie. Energie die mooi is voor de wereld en voor u. Dat levert de nieuwe energieleverancier ENGIE. ENGIE vindt dat het tijd is voor positieve energie. Het gaat dus niet over wat niet meer mag, maar over wat er allemaal kan. Daarom maakt deze energieleverancier de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar. Meer weten over de diverse energiepakketten die dit energiebedrijf aanbiedt? U leest het hieronder.

 

Kies het energiepakket dat bij u past

Bij energieleverancier ENGIE kunt u kiezen uit drie voordelige energiepakketten, met vaste of variabele energietarieven. Kies nu voor ENGIE Helder 1 Jaar, ENGIE Helder 3 Jaar of voor ENGIE Open (Dit is het modelcontract van ENGIE). Bekijk hieronder in welke manier deze pakketten van elkaar verschillen.
 

ENGIE Helder 3 Jaar

ENGIE Helder 1 Jaar

ENGIE Open

Drie jaar geen prijsstijgingen.Een jaar geen prijsstijgingen.Altijd een actueel tarief.
Kosteloos opzegbaar.Vast energietarief!Flexibele contract.
Altijd groene stroom!Kortlopend energiecontract!Altijd flexibel.

 

Energiepakketten ENGIE vergelijken

Wilt u alle energiepakketten van ENGIE op prijs vergelijken? Dat kan met onze handige energievergelijker. Naast de energiepakketten van ENGIE vindt u ook de energiepakketten van alle bekende energieleveranciers in de vergelijker. Zo ziet u direct waar u het voordeligste uit bent!

 

 

 

ENGIE Helder 1 Jaar

Met ENGIE Helder 1 Jaar profiteert u één jaar lang van vaste lage energietarieven. Dit pakket biedt u dus 12 maanden lang zekerheid en een korte looptijd. Na dit jaar kunt u natuurlijk weer direct overstappen naar een ander voordelig energiepakket. Wel zo flexibel! Met die energiepakket van ENGIE bespaart u momenteel tot wel €410,00!

 

ENGIE Helder 3 Jaar

Met ENGIE Helder 3 Jaar van ENGIE profiteert u drie jaar lang van vaste lage energietarieven. Dit pakket biedt u dus extra zekerheid. Namelijk drie jaar lang dezelfde tarieven voor energie en gas. Dit energiepakket wordt door klanten het meeste gekozen. Na drie jaar kunt u uiteraard weer overstappen naar een andere voordelige aanbieding. Wanneer u nu kiest voor ENGIE Helder 3 Jaar dan profiteert u van een gemiddeld voordeel van €230,00 ten opzichte van vergelijkbare energiecontracten bij de grootste drie energieleveranciers in Nederland (o.b.v. een gemiddeld energieverbruik van 3.500 kWh en 1.175 m3). Daarnaast kunt u ook extra voordelig een Nest thermostaat ontvangen bij uw energiepakket.

 

ENGIE Open (Modelcontract)

Met het ENGIE Open modelcontract heeft u altijd een actueel tarief, u heeft namelijk variabele energietarieven. Stijgen de prijzen in de markt, dan betaalt u meer. Dalen de prijzen? Dan profiteert u mee! Dit contract heeft geen looptijd en is maandelijks opzegbaar. Dus als u niet tevreden bent zit u nergens aan vast. Wel zo flexibel!

 

Meer weten of overstappen naar ENGIE?

Overstappen is heel eenvoudig. Na het kiezen van een van de voordelige energiepakketten krijgt u namelijk uw eigen OverstapCoach toegewezen. Deze Coach zal u tijdens het hele proces ondersteunen met de overstap. Meer weten over alle energiepakketten of direct overstappen? Bekijk dan hier de website!

 

Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website | + berichten

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

Twitter

Inhoudsopgave