Energiepakketten Eneco

Energiepakketten EnecoOp zoek naar een betrouwbare en duurzame energieleverancier? Dan bent u bij Eneco aan het juiste adres. Eneco is dé duurzame energiereus van Nederland. Momenteel levert Eneco energie aan meer dan 2 miljoen huishoudens in Nederland. Daarnaast bedient het ook nog eens ruim 40.000 grootzakelijke klanten. En Eneco is net alleen in Nederland acties, maar ook in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en België. Kies ook voor de betrouwbaarheid van een internationale speler maar ontvang toch 100% groene stroom. Niet voor niets ontvangt Eneco een 7,9 in het jaarlijkse duurzaamheidsonderzoek van onder andere de Greenpeace en Natuur & Milieu. Benieuwd u welke voordelige energiepakketten u momenteel kunt kiezen? Lees dan hieronder verder!

 

Kies uw eigen looptijd bij Eneco!

Bij Eneco heeft u de keuze uit diverse voordelige energiepakketten. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een van deze energiepakketten in combinatie met een eventuele welkomstaanbieding. Wanneer u nu kiest voor Eneco dan kunt u uw tarieven vastzetten voor 1, 3 of 4 jaar. Tijdens de gehele looptijd van uw contract betaalt u dan hetzelfde voor stroom en gas. Bij het eenjarige energiepakket kunt u momenteel profiteren van €175,00 korting. Kiest u voor het drie- of vierjarige energiepakket? Dan ontvangt u de slimme thermostaat Toon voor €99,00 of helemaal gratis. Inclusief installatie door een deskundige monteur. Vergelijk de energiepakketten in onderstaande tabel.

1 Jaar Vast

3 Jaar Vast

4 Jaar Vast

12 maanden zekerheid.36 maanden zekerheid.48 maanden zekerheid.
Vaste lage tarieven.Vaste lage tarieven.Vaste lage tarieven.
Nu €175,00 Korting!Toon voor €99,00.Ontvang Toon Gratis!

 

Eneco 1 Jaar Vast Energiepakket

Wanneer u graag kiest voor een kortlopend energiepakket dan kunt u momenteel kiezen voor Eneco 1 Jaar Vast. Met die energiepakket profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen. Daarnaast profiteert u momenteel ook nog eens van €175,00 korting. En wanneer het energiecontract van 12 maanden is verlopen kunt u gewoon weer overstappen naar een andere voordelige deal. Benieuwd wat u gaat betalen met Eneco 1 Jaar Vast? Check dan de website van Eneco!

Tijdelijk Online Aanbod; Ontvang €175 Korting bij Eneco

 

Eneco 3 Jaar Vast Energiepakket

Liever meer zekerheid en grip op uw energiekosten? Kies dan voor Eneco 3 Jaar Vast! Met dit energiepakket van Eneco profiteert u 36 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Tijdens deze hele looptijd hebt u geen last van prijsstijgingen binnen de markt. Hierdoor hebt u dus extra veel zekerheid over uw energiekosten. Daarnaast kunt u momenteel ook nog een profiteren van een extra voordelige slimme thermostaat. U ontvangt Toon namelijk voor slechts €99,00. Inclusief gratis installatie! Meer weten? Check dan de website van Eneco!

 

Eneco 4 Jaar Vast Energiepakket

Voor klanten die graag helemaal geen omkijken willen hebben naar hun energiezaken heeft Eneco het 4 Jaar Vast energiepakket. Met dit pakket staan uw tarieven voor 48 maanden vast. Hierdoor betaalt u gedurende deze hele periode hetzelfde voor energie. Dalen de tarieven? Helaas, dan bent u wat duurder uit. Stijgen de tarieven? Dan blijft u op hetzelfde lage tarief. Wanneer u momenteel kiest voor Eneco 4 Jaar Vast dan ontvangt u tevens Toon helemaal gratis. Uw Toon thermostaat, ter waarde van €300,00, wordt tevens gratis geïnstalleerd. Benieuwd naar alle voordelen? Ga dan naar de website van Eneco!

 

Duurzaamheid Energiepakketten Eneco

Als klant van Eneco profiteert u altijd van 100% groene stroom. Deze stroom, Eneco Ecostroom, wordt voornamelijk opgewekt door middel van de wind. Daarnaast wordt een klein deel van de stroom opgewekt door middel van zonne-energie. Beide energiebronnen zijn duurzaam en belasten het milieu niet. Er komt namelijk geen CO2 vrij tijdens het opwekken van energie met deze krachtbronnen!

Ondanks dat deze stroom al heel duurzaam is kunt u bij Eneco ook kiezen voor lokale duurzame stroom. Deze windstroom, Eneco HollandseWind, is 100% groene en is afkomstig van Nederlandse windmolens. Lekker duurzaam dus. Benieuwd waar u duurzame energie vandaan komt? Vraag dan naar het stroometiket. Hierop kunt u terugvinden waar en hoe uw duurzame stroom is opgewekt.

Is dit u nog niet duurzaam genoeg? Dan kunt u ook nog eens kiezen voor duurzaam EcoGas. Wanneer u hiervoor kiest dan ontvangt u gas dat CO2-gecompenseerd is. Dit houdt in dat een deel van de kosten geïnvesteerd worden in maatregelen die CO2 uitstoot tegengaan. Hierbij kan het gaan om duurzame energieprojecten of het planten van bomen. Lees op de website van Eneco meer over EcoGas en CO2-compensatie.

 

Overstappen naar Eneco

Wilt u ook overstappen naar een van de voordelige energiepakketten van Eneco? Meldt u dan vandaag nog aan! Klik op de link om naar de website van Eneco te gaan. Check hier het aanbod en voer uw woon- en verbruiksgegevens in om uw maandtarief te berekenen. Tevreden? Klik dan verder om verder te gaan met uw aanmelding. Geef vervolgens aan of u nog gebruik wilt maken van het Toon aanbod en kies eventueel voor extra ketelonderhoud. Wanneer u uw keuze hebt gemaakt kunt u verder gaan met uw aanmelding. Voer op de laatste pagina enkele persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden. Stuur deze in wanneer alles gereed is.

Na het insturen van uw aanmelding ontvangt u automatisch een bevestiging. Wanneer u deze hebt ontvangen gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen uw bedenktijd kunt u altijd nog kosteloos annuleren. Wanneer u bedenktijd verlopen is zal Eneco uw huidige energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Meer weten? Check dan de website van Eneco!

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave