DELTA opzeggen

DELTA opzeggenWilt u uw contract met DELTA opzeggen? Doe dit dan op de voor u eenvoudigste manier! Wilt u helemaal geen energie meer ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice en geef aan dat u uw contract wilt opzeggen. Dit kunt u eenvoudig en snel doen door te bellen. Hebt u wel nog energie nodig maar wilt u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan kunt u uw contract met DELTA laten opzeggen door uw nieuwe energieleverancier. Wel zo eenvoudig, want dit scheelt u extra werk. Benieuwd welke stappen u het beste kunt nemen? Lees dan verder en kom alles te weten over het opzeggen van DELTA.

 

Ik heb geen energie meer nodig

Wilt u DELTA opzeggen omdat u helemaal geen energie meer nodig hebt? Dat kan! Vaak gebeurd dit in het geval van samenwonen, immigreren of een overlijden. Neem in dit geval contact op met de DELTA klantenservice. Dit kunt u het eenvoudigste doen door te bellen met 0118 – 22 55 00. Hiervoor betaalt u alleen uw gebruikelijk belkosten. Dit klantenservice nummer is op werkdagen te bereiken van 08:00 uur tot 21:00 uur. Hebt u in het weekend meer tijd om te bellen? Bel dan op zaterdagen van 13:00 uur tot 21:00 uur of op zondag van 09:00 uur tot 21:00 uur. Wilt u uw opzegging nogmaals per post doorgeven? Dan kunt u een brief sturen naar onderstaand adres.

Postadres;
Postbus 5048
4330 KA Middelburg

 

Ik wil graag overstappen naar een andere energieleverancier

Hebt u wel nog energie nodig? Maar wilt u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan hoeft u uw energiecontract met DELTA niet zelf op te zeggen. Waarom? Omdat uw nieuwe energieleverancier alle administratie afhandelt. Zo zegt het uw contract met DELTA op. Daarnaast zorgt het voor al het papierwerk en het ingaan van uw nieuwe aansluiting. Geef tijdens uw aanmelding aan dat u momenteel nog klant bent bij DELTA. Wanneer u dit doet dan zal uw nieuwe energieleverancier DELTA opzeggen na het verstrijken van uw bedenktijd. Uw wettelijke bedenktijd bedraagt 14 dagen. Benieuwd bij welke energieleverancier u momenteel het voordeligste uit bent? Voer dan uw verbruiksgegevens hieronder in en bereken het zelf!

 

Energiepakketten vergelijken

Energie van de DELTA met de markt vergelijken doet u door middel van onze energievergelijker. Voer nu uw energieverbruik in en check direct wat u bij de goedkoopste energieleveranciers gaat betalen. U kunt de selectie eventueel nog aanpassen met diverse filters om het helemaal naar uw smaak te maken.
 

 

Klantenservice DELTA

Wilt u uw DELTA opzeggen via de klantenservice? Of wilt u de status van uw opzegging controleren. Of hebt u een andere vraag? Neem dan contact op met de DELTA klantenservice. U kunt u vraag op dit moment op diverse manieren stellen. Zo kunt u onder andere uw vraag versturen via Twitter en Facebook. Ook kunt u uw vraag stellen op het Serviceforum. Via dit forum helpt DELTA, en helpen andere DELTA klanten, u met het oplossen van uw vraag. Naast deze opties kunt u ook een email versturen via het contactformulier op de website van DELTA. Hieronder vindt u nog diverse andere belangrijke contactmogelijkheden.
 
Telefoon; 0118 – 22 55 00
Bellen vanuit het buitenland; 31 118 – 22 55 00
 

Bezoekadres;
Poelendaelesingel 10
4335 JA  Middelburg

Postadres;
Postbus 5048
4330 KA Middelburg

 

Ik ga verhuizen

Gaat u verhuizen? Dan hoeft u DELTA niet perse op te zeggen. Een energiecontract is namelijk persoonsgebonden, en niet adres gebonden. Dit betekent dat uw energiecontract met DELTA gewoon kan meeverhuizen. Zorg wel dat u uw verhuizing tijdig doorgeeft. Dit kunt u online doen via ‘’MijnDELTA’’. Na het doorgeven van uw verhuizing zal DELTA alles in orde maken. Wanneer alles goed gaat kan de verwarming direct aan na de verhuizing.

Een verhuizing is overigens wel een mooi moment om te kijken of het niet goedkoper kan. Zo kan het al een tijd terug zijn dat u de markt vergeleken hebt. Daarnaast is de kans ook groot dat uw verbruik gaat veranderen. Een groter huis, of minder bewoners, kan namelijk een flink effect hebben op de energierekening. Om deze reden raden wij verhuizers aan altijd de markt opnieuw te vergelijken op basis van hun nieuwe verbruik.

 

Kosten DELTA opzeggen

Wilt u uw contract met DELTA opzeggen? Dit kost in principe geen geld. Hou er wel rekening mee dat DELTA een eventuele opzegvergoeding kan berekenen. Dit is een vergoeding die een energieleverancier kan rekenen als u uw contract voortijdig opzegt. Hebt u een contract met een vaste looptijd? En is nog niet de hele contractduur verlopen? Dan zal DELTA de vergoeding in rekening brengen. De maximale hoogte van deze vergoeding wordt door de ACM vastgelegd. Check hieronder hoe hoog deze vergoeding momenteel ligt.

Resterende looptijdMaximale kosten per product
0 - 18 maanden€50,00
18 - 24 maanden€75,00
24 - 30 maanden€100,00
Meer dan 2,5 jaar€125,00
Lees hier meer over de opzegvergoeding.

 

Waarom DELTA opzeggen?

Wilt u DELTA opzeggen? Laat ons dan weten waarom! Stuur uw ervaring met DELTA in het help andere tijdens het overstappen van energieleverancier. Daarnaast maakt u momenteel ook nog eens kans op een €100,- Bol.com cadeaubon. Meehelpen? Klik op deze link om uw review in te zenden.
 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave