Energiepakketten DELTA

DELTAWanneer u nu overstapt naar DELTA dan kunt u profiteren van twee voordelige energiepakketten. Afhankelijk van uw keuze ontvangt u een scherpe welkomstkorting en een korte of langere looptijd. Momenteel kan de korting bij DELTA oplopen tot maar liefst €150,00! Kies ook voor DELTA en profiteer van 100% groene stroom en vaste voordelige tarieven. Daarnaast regelt DELTA uw overstap. Met de speciale DELTA overstapservice hoeft u zelf bijna niets te regelen. Ook kiezen voor voordeel en duurzaamheid? Check dan direct wat u gaat betalen met de energiepakketten van DELTA! Hoe? Klik op deze link en bereken het zelf op de website van DELTA!

 

Kies uw energiepakket bij DELTA

Wilt u overstappen naar DELTA? En profiteren van een mooie korting? Dan kunt u momenteel kiezen uit twee voordelige energiepakketten. Kies nu voor DELTA 1 Jaar Vast en profiteer van €75,00 extra korting. Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Liever langer geen omkijken naar uw energiezaken? Kies dan voor DELTA 3 Jaar Vast en ontvang €150,00 welkomstkorting. Daarnaast hebt u drie jaar lang zekerheid over uw energietarieven. Benieuwd wat u met welk energiepakket gaat betalen? Klik dan op ‘’Bekijken’’.

DELTA 1 Jaar Vast

DELTA 3 Jaar Vast

Extra zekerheid (12 maanden)Extra zekerheid (36 maanden)
€75,00 Korting€150,00 Korting
100% Groen100% Groen

 

DELTA 1 Jaar Vast

Met het energiepakket DELTA 1 Jaar Vast ontvangt u nu €75,00 korting. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Deze tarieven staan vast zolang uw energiecontract loopt. U hebt dus 12 maanden lang geen last van prijsveranderingen. Wel zo prettig! Wanneer u nu kiest voor dit energiepakket dan profiteert u tevens van 100% groene energie. Lekker duurzaam! En overstappen? Dat neemt DELTA u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van DELTA!

 

DELTA 3 Jaar Vast

Liever voor een langere periode geen omkijken naar uw energiezaken? Kies dan voor DELTA 3 Jaar Vast! Met dit energiepakket ontvangt u drie jaar lang stroom en gas tegen scherpe tarieven. Deze tarieven staan vast en wijzigen niet gedurende uw looptijd. Hierdoor hebt u geen omkijken meer naar uw energiezaken. Naast deze scherpe tarieven ontvangt u ook nog eens 100% groene stroom en €150,00 korting. Lekker voordelig dus! Ook met dit energiepakket regelt DELTA uw overstap. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Ga dan naar de website van DELTA.

Energiepakketten DELTA - Nu tot €150,00 Welkomstkorting!

 

DELTA Variabel

Bent u liever flexibel en vrij om te gaan wanneer u wilt? Kies dan voor DELTA variabel. Dit energiepakket kunt u namelijk maandelijks opzeggen. Daarnaast ontvangt u stroom en gas tegen actuele energietarieven. Deze kunnen dus om de tijd stijgen of dalen. Wel zo eerlijk! Ook met dit energiepakket profiteert u van 100% groene stroom en de handige DELTA overstapservice. Met dit energiecontract ontvangt u geen aantrekkelijke korting. Om deze reden zal u met dit energiepakket duurder uit zijn dan met de andere energiepakketten.

 

Energiepakketten DELTA vergelijken

Direct energiepakketten van DELTA vergelijken op basis van prijs en voorwaarden? Maak dan gebruik van onze energievergelijker! Voer hieronder uw stroom- en gasverbruik in en check direct wat u bij de goedkoopste energieleverancier per maand gaat betalen. Maak gebruik de filter om bijvoorbeeld enkele energiepakketten van DELTA te tonen. Tevreden met het aanbod? Klik dan op ‘’Aanvragen’’ en stap direct over!
 

 

Over DELTA

DELTA biedt oplossingen aan consumenten en bedrijven om het leven comfortabeler te maken. Het bedrijf ontstond in 1991 na een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). DELTA is vooral populair in Zeeland aangezien het hier een lange historie heeft sinds 1991. Ondanks dit verkeerd DELTA al tijden in een lastige positie en is het niet erg winstgevend. Ondanks dit staat DELTA nog volop op de kaart in Zeeland en biedt het momenteel Duurzame Energie, Internet, TV en Telefonie. Ook profiteren van een duurzaam aanbod en €150,00 Korting? Kies dan vandaag nog voor DELTA!

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave