Ervaringen DealDirect


Hebt u ervaring met de service of producten van DealDirect? Voeg hem dan toe op GoedkopeEnergieenGas.nl en helpt andere consumenten bij het vergelijken van energieproducten. Bent u benieuwd wat andere over DealDirect zeggen? Lees hieronder de ervaringen met DealDirect van andere consumenten die overgestapt zijn via deze website. Klik op een van onderstaande buttons om naar de juiste sectie gaan!

 

Wie is DealDirect?

ervaring-dealdirect-energie-telefonieVia de website van DealDirect vindt u de beste acties en aanbiedingen voor mobiele telefonie en energie. De acties voor telefonie zijn in samenwerking met de provider Vodafone. De aanbiedingen voor energie zijn momenteel in samenwerking met energieleveranciers Essent en EnergieDirect. Op de website staan diverse aantrekkelijke aanbiedingen die u exclusief afsluit via DealDirect. Daarnaast zijn alle aanbieden slechts tijdelijk af te sluiten. Wanneer de timer op 00:00 staat is de Deal namelijk verlopen! Via de website van DealDirect kunt u vaak profiteren van een gratis welkomstcadeau of lagere maandelijkse tarieven voor energie of telefonie. Hebt u zelf een ervaring met de service, klantvriendelijkheid of kwaliteit? Voeg hem dan toe en help andere consumenten!

 

Ervaring met DealDirect toevoegen

[kkstarratings id="2304"]Consumenten die een ervaring hebben met een energieleverancier kunnen deze eenvoudig achterlaten op onze website om andere consumenten te helpen met het vergelijken van aanbieders. Door middel van ons ratingsysteem valt te zien dat DealDirect een ruime 8,5 scoort op basis van meer dan 40 stemmen. Hiermee ontvangen ze één van de hoogste scores op onze website. Naast de beoordelingen op onze website wordt DealDirect op de onafhankelijke website Opiness beoordeelt met een gemiddelde 7,7. Dit gemiddeld cijfers is tot stand gekomen door 11 ingezonden reviews. Uit de reviews blijkt dat DealDirect vooral op Prijs/Kwaliteit en Gebruiksgemak erg goed scoort.

DealDirect is QShops PartnerNaast deze goede reviews beschikt DealDirect ook over een Qshops keurmerk. Als onafhankelijke organisatie certificeert Stichting Qshops keurmerk bedrijven die op afstand verkopen. Op basis hiervan kunnen wij dus stellen dat DealDirect veilig, vertrouwd en voordelig is! Benieuwd wat andere over deze website zeggen? Hieronder kunt u de beoordelingen lezen van consumenten die deze hebben ingestuurd via onze website! Ook een ervaring of beoordeling achterlaten? Dat kan onder aan deze pagina!

 

Ingezonden ervaringen met DealDirect

Bekijk hieronder alle beoordelingen die andere consumenten achterlieten op onze website! Heeft u zelf ook ervaring met deze partij? Laat hem dan ook achter en help andere consumenten tijdens het oriënteren op het gebied van energie of telecom!

 

Review toevoegen
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Zelf een review toevoegen.

Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
door Geverifieerde gebruiker over DealDirect

Niks te klagen tot nu toe. Fingers crossed.

door Geverifieerde gebruiker over DealDirect

Na aanmelding ontvingen wij duidelijke informatie over het gekozen pakket energie. Dealdirect was goed bereikbaar voor informatie.

door Geverifieerde gebruiker over DealDirect

Binnen enkele minuten overgestapt naar Dealdirect! Handige en overzichtelijke website.

door Geverifieerde gebruiker over DealDirect

Eenvoudig overgestapt en een gratis tablet ontvangen, top!

Ervaring DealDirect toevoegen

Hebt u zelf ervaring met de producten, service of totale dienstverlening van Qurrent? Laat deze dan ook achter op onze website. Of het nu gaat om een energieproduct, of een telecomproduct, wij zijn blij met elke ervaring! Daarnaast helpt u ook andere consumenten tijdens het zoeken naar een nieuwe energieleverancier of telecomprovider. Na het inzenden zullen wij uw ervaring controleren en zo snel mogelijk online zetten. Wilt u later uw ervaring nog wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op om dit te regelen.