Energieleverancier Qurrent lanceert Hackathon


Energieleverancier Qurrent lanceert Hackathon

Bij Qurrent houden ze niet zo van ouderwets brainstormen. En daarom kiest de energieleverancier er voor om een Hackathon te organiseren. Tijdens dit tweedaagse event zullen diverse teams het tegen elkaar opnemen om innovatieve concepten te bedenken voor de energiebranche. De Qurrent Hackathon zal dit jaar op 14 en 15 september gehouden worden.

 

Wat houdt een Hackathon in?

Tijdens dit tweedaagse event zal je samen met een team innovatieve concepten ontwikkelen voor de energiebranche. Maar het blijft niet alleen bij bedenken! Tijdens de Qurrent Hackathon zal jullie concept ook getest worden door een werkend prototype te ontwikkelen. Samen met onder andere developers, grafische en functionele ontwerpers en managers zal jij jullie prototype realiseren op het hoofdkantoor van Qurrent. Het belangrijkste doel van het event is om nieuwe baanbrekende ideeën te bedenken. Maar het beste team wint ook gewoon een leuke prijs. Namelijk een door Qurrent samengesteld opwekpakket.

 

Onderwerp Qurrent Hackathon

Qurrent wil af van fossiele brandstoffen en over naar duurzame energiebronnen zoals zon- en wind energie. In de toekomst zullen de prijzen van energie sterk afhangen van vraag en aanbod. Qurrent heeft het energiecontract van de toekomst al gelanceerd. Met het “slimme energiecontract” ontvang je als consument stroom prijzen per uur.

Met de Qurrent Hackathon gaan jullie op zoek naar slimme toepassingen van het “slimme energiecontract”. Is jouw toepassing duurzaam, financieel aantrekkelijk, handig of gewoon leuk? Dan is de kans groot dat Qurrent’s klanten jouw toepassing gaan gebruiken!

 

Meedoen?

Heb je wel oren naar dit tweedaagse event op 14 en 15 september? Geef je dan op via de website van Qurrent! Elke aanmelding moet van een motivatie voorzien worden om kans te maken op één van de plaatsen. In totaal is Qurrent op zoek naar 5 gevarieerde teams die de strijd met elkaar aan gaan. Dus, heb jij een frisse blik op zaken? Geef je dan nu op door een motivatie te versturen via deze website!

 

Programma

Tijdens de eerste dag zal er meer duidelijk gemaakt worden over de Hackathon. Daarnaast worden de teams gevormd en worden de eerste ideeën bedacht. Tijdens de tweede dag wordt het prototype ontwikkeld en beoordeelt. Daarnaast wordt de winnaar bekend gemaakt. Check voor het hele programma de website van Qurrent!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.