Energieleverancier Pure Energie biedt hoogste terugleververgoeding

Energieleverancier Pure Energie biedt hoogste terugleververgoeding

Energieleverancier Pure Energie claimt dat het op dit moment de hoogste terugleververgoeding in Nederland biedt. Klanten van Pure Energie ontvangen momenteel een vergoeding van 12 eurocent per netto teruggeleverde kilowattuur stroom (exclusief btw). Met deze hoge vergoeding probeert de energieleverancier onder andere meer mensen over te halen om zonnepanelen te installeren.

Beste aanbod

Huishoudens die meer stroom produceren dan verbruiken, bijvoorbeeld door geïnstalleerde zonnepanelen, leveren deze opgewekte energie terug aan het energienet. Dit noemt men terugleveren of ook wel salderen. Voor de teruggeleverde energie ontvangen deze huishoudens een vergoeding gebaseerd op de huidige stroomprijs. Dit bedrag is niet bij elke energieleverancier hetzelfde, en daarom is het voor deze huishoudens slim om hierop letten tijdens het afsluiten van een energiecontract. Op dit moment ontvangen huishoudens het beste aanbod bij energieleverancier Pure Energie, een mooi voordeel voor duurzame huishoudens.

Groene keuzes belonen

‘’Groene keuzes moeten worden beloond’’, vindt Alfons Wispels, oprichter van energieleverancier Pure Energie. ‘’Daarom bieden wij vanaf nu de hoogste terugleververgoeding voor zonnestroom van Nederland. Met de nieuwe vergoeding willen we onze huidige én nieuwe klanten stimuleren zelf duurzame energie op te wekken. Dit draagt bij aan onze missie: het verduurzamen van Nederland’’.

Profiteer ook mee

Wekt u zelf ook meer stroom op dan u verbruikt? Dan is Pure Energie een duurzame, en voordelige keuze! Meer weten over Pure Energie? Bekijk dan de website van deze energieleverancier!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Energieleverancier Pure Energie biedt hoogste terugleververgoeding”

Inhoudsopgave