Nuon Energiedak zorgt voor flinke bespaarmogelijkheden


nuon-topdeal-goedkope-energieTijdens een periode waar klimaatverandering hoog op agenda staat, en de klimaattop bezig is in Parijs, introduceert energieleverancier Nuon een nieuwe oplossing voor het klimaatprobleem. Door middel van een het speciale Nuon Energiedak, dat met isolatie en zonnepanelen energiebesparing en -productie combineert, moet het klimaatprobleem verminderd/opgelost worden. Op basis van uitgebreid onderzoek naar de behoeften van eigen klanten is het nieuwe Nuon Energiedak gebouwd rond drie belangrijke pijlers: gemakkelijk, financieel aantrekkelijk en design. Energieleverancier Nuon start dit proefproject in de gemeente Wijchen - de eerste locatie waar het Nuon Energiedak aan consumenten wordt aangeboden.

Nuon Energiedak

Het Nuon Energiedak is ontstaan uit een samenwerking tussen Stafier Solar, Velux en IsoBouw. Stafier is de leverancier van een BiPV-systeem dat volledig is afgestemd op de isolatiesystemen van IsoBouw en de dakvensters van Velux. Voor het Nuon Energiedak levert IsoBouw de SlimFix RenoTwin renovatie-elementen.

Lagere energielasten en groene energie

Uit onderzoek van het verbruik van Nuon-klanten blijkt dat honderdduizenden huizen in Nederland een verhoogde energierekening hebben vanwege een slechte dakisolatie. Deze huizen zouden veel baat kunnen hebben bij het Energiedak, dit aangezien de isolatie zorgt voor een lager gasverbruik en de zonnepanelen bovendien de stroom opwekken die klanten nodig hebben. Voor klanten betekent dit dat hun jaarlijkse energierekening zal dalen. De besparing kan zelf zo groot zijn dat de lagere energielasten de investering dekt. Een financieel aantrekkelijke en bijzonder duurzame oplossing, die er ook nog eens mooi uitziet doordat de zonnepalen geïntegreerd zijn in het dak.

Voordelen Nuon Energiedak

  • Optimaal comfort in uw eigen woning
  • Een prachtig en onderscheidend design
  • U kunt direct flink besparen op uw energierekening
  • Het Nuon Energiedak is een waardevolle investering in uw koopwoning

Slim en efficiënt helpen om energie te besparen

Cindy Kroon, directeur Klanten van Nuon vertelt: “Onze klanten vragen ons om hen te helpen om hun energierekening te verlagen en om hen duurzame energie te bieden. We investeren daarom in nieuwe producten en diensten die daarop aansluiten. Dit nieuwe energiedak past in die lijn: het is een mooi voorbeeld van hoe wij onze klanten slim en efficiënt helpen om energie te besparen én op te wekken. Het Energiedak wordt geproduceerd en verkocht door het ervaren familiebedrijf Stafier.”

Het proefproject wordt op maandag 7 december in het Kasteel van Wijchen aan de Kasteellaan 9 afgetrapt met een informatieavond voor geïnteresseerden. Tijdens deze avond wordt een demonstratiemodel van het dak getoond en wordt onder andere uitleg gegeven over financieringsmogelijkheden.

Meer informatie of meedoen?

Hebt u ook interesse in de mogelijkheden van het Nuon Energiedak? Dan kunt u eenvoudig ene aanvraag doen via de website van Nuon. Medewekers van Nuon zullen dan geheel vrijblijvend een quick scan maken van uw woning en berekenen hoeveel geld u kunt besparen. In het vervolg ontvangt u een offerte op maat van van Stafier, de installatiepartner van Nuon. Wanneer u overtuigd bent van het nut en de prijs dan kunt u een afspraak inplannen om het dak te laten installeren.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.