Vergelijkingssite energie


vergelijkingssite-energie-energieleveranciers

Bent u op zoek naar een goede vergelijkingssite voor het vergelijken van energieleveranciers? Dan bent u bij GoedkopeEnergieenGas.nl aan het juiste adres. Gebruik maken van een vergelijkingssite kan u een hoop geld besparen. Via een vergelijkingssite krijgt u namelijk vaak een betere deal dan op de website van de energieleverancier zelf. In 2011 is de kwaliteit van prijsvergelijkers en vergelijkingssites van energie op internet onderzocht. De meeste prijsvergelijkers hebben bij de beoordeling een voldoende tot goed resultaat behaald. Profiteer ook van een betere deal en bespaar enkele honderden euro’s! Direct vergelijken? Maak hier gebruik van onze energievergelijker!

 

Waarom een vergelijkingssite energie gebruiken?

Websites die consumenten helpen energieprijzen te vergelijken scoren voldoende tot goed in het onderzoek naar prijsvergelijkers van de NMA (Tegenwoordig: Autoriteit Consument en Markt). Prijsvergelijkers en vergelijkingssites zijn een goed instrument voor consumenten die willen overstappen naar een andere energieleverancier of een ander energiecontract. Ze zijn over het algemeen onafhankelijk en bieden consumenten aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Jaap de Keijzer, bestuurslid van de NMA: ”Dit is een mooie uitkomst. Consumenten moeten immers op basis van correcte, duidelijke en vergelijkbare informatie een bewuste keuze kunnen maken voor hun energieleverancier”. Wilt u ook flink besparen op uw energierekening? Stap dan ook over.

 

Overstappen; Hoe werkt het?

Denk u dat overstappen veel tijd kost? Of vaak mis gaat? Of dat u zonder stroom komt te zitten? Dat behoort toch echt tot de verleden tijd! Uit recent onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat 88% procent van alle ‘overstappers’ (zeer) tevreden is over de manier waarop de overstap verliep. Benieuwd hoe ook u kunt overstappen? Nou dat is heel eenvoudig. Kies via onze vergelijkingssite een voordelige aanbieding en ga naar de website van de energieleverancier. Hier kunt u zich eenvoudig aanmelden door enkele gegevens in te vullen. Na deze aanmelding gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen deze periode kunt u altijd nog opzeggen (zonder opgaaf van reden). Wanneer de bedenktijd verstreken is zal uw nieuwe energieleverancier uw oude contract opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. En wanneer alle administratieve handelingen verricht zijn hoort u vanzelf wanneer de overstap ingaat. U hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven via post of mail.

 

overstappen-van-energieleverancier-5-eenvoudige-stappen

 

Energieleveranciers vergelijken via een vergelijkingssite energie

Via onze vergelijkingssite voor energie kunt u veel informatie vinden over de verschillende Nederlandse energieleveranciers. Op deze manier kunt u energieleveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld voorwaarden, kwaliteit, energiecontracten, service en natuurlijk prijs! Meer weten over een van de vele energieleveranciers? Bekijk dan het bedrijfsprofiel van een van de vele energieleverancier op onze website!

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.

 

Volg mij

Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.
Koen Verkerk
Volg mij