Westland Infra

Westland Infra is, zoals het al zegt, verantwoordelijk voor het energienetwerk in het Westland. In deze regio is de netbeheerder onder andere verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en door ontwikkeling van het energienetwerk. Belangrijke taken, zeker voor de omvangrijke tuinbouw sector in het gebied. Westland Infra heeft veel expertise binnen het tuinbouwsegment en weet dan ook als geen ander wat voor (energie) behoeften er zijn binnen deze branche. Als energiepartner ondersteunt Westland Infra de energietransitie. Duurzaam ondernemen is volgens het bedrijf dan ook erg belangrijk.

 

”Als regionaal netbeheerder zorgt Westland Infra voor efficiënte energie-infrastructuren met een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid. Met de hieraan gerelateerde producten en diensten bieden wij professionele oplossingen. Verder ondersteunen wij ontwikkelingen op het gebied van duurzaam gebruik van energie en energietransitie. Door onze klantgerichte werkwijze streven wij naar een voorkeurspositie bij onze relaties.”

 

Werkgebied Westland Infra

Netbeheerder Westland Infra is verantwoordelijk voor het energienetwerk in de regio Westland. Hierbij gaat het om Westland en Midden Delfland. Via de website van EANcodeboek.nl kunt u zien of Westland Infra ook uw netbeheerder is.

 

Werkgebied Westland Infra

 

Werkzaamheden Westland Infra

Als netbeheerder is Westland Infra verantwoordelijk voor het transport van gas en stroom door het energienetwerk in de regio. Daarnaast heeft Westland Infra nog diverse andere belangrijke taken. Hierbij kunt u onder andere denken aan;

  • Het aanleggen van nieuwe energie aansluitingen.
  • Het verlichten of verzwaren van bestaande energie aansluitingen.
  • Het installeren van nieuwe (slimme) energie meters.
  • Het verhelpen van storingen binnen het energienetwerk.
  • Het opnemen van meterstanden bij consumenten en bedrijven.

Voor vragen omtrent al deze onderwerpen kunt u dus bij Westland Infra terecht. Bekijk voor meer informatie ook de website van Westland Infra.

 

Contact opnemen met Westland Infra

Hebt u een vraag, opmerking of klacht? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kunt u doen door te bellen met (0174) 236 236. Dit telefoonnummer is op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 16:00. Naast bellen kunt u ook een bericht via de website versturen. U kunt er overigens ook voor kiezen om direct te mailen naar info@westlandinfra.nl.

Postadres
Westland Infra
Postbus 1, 2685 ZG Poeldijk

Bezoekadres
Nieuweweg 1
2685 AP Poeldijk

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.