Goedkoopste energieleverancier 2017


Goedkoopste energieleverancier 2017 vindenBijna iedereen zoekt in zoekmachines zoals Yahoo en Google wel is naar termen als ‘’goedkope energie’’, ‘’goedkoopste energieleverancier 2017’’ of ‘’goedkoopste energiebedrijf’’. Waarom we dit doen? Niemand wil te veel voor stroom en gas betalen! Vaste klanten betalen over het algemeen de jackpot want deze betalen speciale slapers-tarieven. Wilt u voorkomen dat u te veel geld betaalt? Stap dan ook over naar de goedkoopste energieleverancier van 2017 en bespaar eenvoudig enkele honderden euro’s op uw jaarlijkse energiekosten! Maak hieronder gebruik van onze energievergelijker en stap binnen enkele klikken over naar goedkope energie!

Wat is voor u de goedkoopste energieleverancier van 2017?

Benieuwd welke energieleverancier voor uw verbruik het goedkoopste is? Voer dan uw energieverbruik in en vergelijk direct de voordeligste energieleverancier van 2017! Heeft u deze beste keuze gevonden? Klik dan direct op aanvragen en meldt uzelf aan! Met onze vergelijker vergelijkt u alleen All-in-kosten, u komt dus nooit voor nare verrassingen te staan!

Energieprijzen vergelijken 2017

Ook in 2017 is het natuurlijk belangrijk om te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier voor uw energieverbruik. Hoe u dit regelt? Door even energieprijzen te vergelijken via GoedkopeEnergieenGas.nl! Wilt u energieleverancier vergelijken op basis van All-in-prijzen en aanbiedingen? Dat doet u eenvoudig via onze website! Hebt u uw jaarlijkse gas- en stroomverbruik bij de hand? Vergelijk dan eenvoudig de goedkoopst energieleverancier 2017 op basis van uw persoonlijke verbruik en uw persoonlijke wensen. Stap ook in 2017 over naar de voordeligste energieleverancier en profiteer van een van de vele aantrekkelijke energie aanbiedingen die momenteel geldig zijn.

 

Goedkoopste energieleverancier 2017 vinden

Wilt u ook de goedkoopste energieleverancier van 2017 vinden? Daar helpen wij u graag mee. Maak gebruik maken onderstaande stappen en vind ook binnen enkele minuten de goedkoopste energieleverancier van 2017.

  • Stap 1. Voer uw stroom- en gasverbruik in bij bovenstaande vergelijker.
  • Stap 2. Kies eventueel voor enkele filters; Bijvoorbeeld looptijd of duurzaamheid.
  • Stap 3. Kies voor de goedkoopste energieleverancier die past bij uw wensen.
  • Stap 4. Klik op de rode button ‘’bekijken’’.
  • Stap 5. Check de deal nogmaals op de website van de energieleverancier en sluit af.
  • Stap 6. Uw overstap wordt helemaal geregeld, geef enkel eenmalig uw meterstanden door.
  • Stap 7. Gefeliciteerd, u bent overgestapt naar de goedkoopste energieleverancier van 2017!

Zo eenvoudig is het! Dus waar wacht u nog op? Voer bovenstaande stappen uit en kies ook voor goedkopere energie!

 

Op zoek naar een voordeligere energieleverancier?

Bent u op zoek naar een nieuw energiecontract voor dit jaar? En sluit u het liefst uw pakket af bij de goedkoopste energieleverancier van 2017? Dat kan eenvoudig via GoedkopeEnergieenGas.nl. De meeste energieleveranciers hebben een lichte prijsstijging bekend gemaakt die per 1 januari 2017 van kracht zal gaan (bij variabele tarieven). Hierdoor zal een gemiddeld consumenten ongeveer €20,00 meer per jaar kwijt zijn aan stroom en gas. Energieleverancier Essent maakte overigens wel een prijsdaling bekend. Dit energiebedrijf heeft namelijk precies op het juiste moment energie ingekocht op de groothandelsmarkt. Wilt u voorkomen dat u in 2017 te veel gaat betalen voor stroom en gas? Stap dan ook over! Hoe u dit doet? Vergelijk eenvoudig tarieven met bovenstaande vergelijkingsmodule.

 

Ervaringen met goedkope energieleveranciers

Veel consumenten denken dat de service bij de goedkoopste energieleveranciers van 2017 wel slecht zal zijn. Maar dit blijkt vaak helemaal niet zo te zijn. Tegenwoordig zijn Nederlandse consumenten bijna allemaal wel tevreden over hun energiebedrijf. Energieleveranciers moeten namelijk wel klantvriendelijk zijn anders stappen klanten zo over. Kijkend naar de rapportcijfers die regelmatig worden uitgedeeld is ook te zien dat alle energieleveranciers een voldoende ontvangen van hun klanten. Geen reden tot zorgen dus. Als voorbeeld, energieleverancier Budget Energie staat bekend om zijn goedkope energieprijzen maar ontvangt een 8,1 van haar klanten op het gebied van kwaliteit, service en producten.

 

Daalt mijn energierekening dan ook?

Wanneer u geen actie onderneemt, en u vaste energietarieven heeft, zal uw energierekening waarschijnlijk niet veel stijgen of dalen. Hebt u een energiecontract met variabele energietarieven? Dan zal uw energierekening in 2017 waarschijnlijk ligt hoger uitvallen. Dit zal in de meeste gevallen gaan om niet meer dan €20,00 op jaarbasis. Benieuwd wat er allemaal veranderd in het jaar 2017 en de verre toekomst? Wij hebben de belangrijkste dingen voor u op een rijtje gezet! Lees hier meer over de energietarieven in 2017.

 

Energiebelasting 2017

In 2017 stijgt de energiebelasting opnieuw. Maar niet zo hard als in 2016. In 2016 was er een explosieve stijging voor het gebruik van aardgas, namelijk 32%. Gelijktijdig daalde wel de belasting over stroom met 16%. In 2017 wordt de belasting opnieuw verhoogt, maar niet zo extreem. Hierdoor zult u wellicht tientallen euro’s meer kwijt zijn op jaarbasis. Dat de energiebelasting onderhand heel hoog ligt is wel duidelijk. Momenteel bestaat de gemiddelde energierekening namelijk voor 44% uit heffingen en belastingen.

 

Vast of variabel energietarief kiezen in 2017?

Of een vast or variabel energietarief goedkoper is, is op dit moment lastig te zeggen. Wanneer de energietarieven gaan stijgen, zal een vast energietarief voordeliger zijn. Wanneer de tarieven nog verder dalen, dan zal een variabel tarief voordeliger zijn. Wat wij uit ervaring kunnen aanraden is om een energiecontract met een loop van 1 jaar te kiezen. Op deze manier kunt u in 2018 weer kiezen voor een andere scherpe deal met een hoge welkomstkorting. Elk jaar vergelijken en overstappen is over het algemeen namelijk het goedkoopst!

 

Over GoedkopeEnergieenGas.nl

Via onze website kunt u onafhankelijk energieleveranciers met elkaar vergelijken. Tevens kunt u door middel van onze energievergelijker eenvoudig energiecontracten met elkaar vergelijken. Om de beste vergelijking te kunnen maken kunt u ervoor kiezen om uw woon- en verbruiksgegevens in te voeren. Op basis van de door u aangeleverde informatie maakt de module een uitgebreide vergelijking. Hierbij is uw privacy altijd gewaarborgd. Deze informatie wordt niet geregistreerd of bewaard. Vervolgens kunt u zelf het door u gewenste energiecontract via de website van de energieleverancier afsluiten.

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Eindafrekening energieleverancier
4.69 op basis van 29 stemmen


Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina's of bekijk hier de FAQ.