Gaslicht vergelijken

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel stroom en gas, kunt u eenvoudig jaarlijks flink geld besparen. Via onze website kunt u aanbieders van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en ervaringen van andere. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconde de goedkoopste leverancier van gas en licht. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel vier energiecontracten op basis van welkomstkortingen, leveringstarieven en andere kosten.

Door het invullen van enkele gegevens zoals postcode en uw verbruik kan de vergelijker binnen enkele seconde de beste energiecontracten vinden voor uw persoonlijke situatie. Wilt u ook flink besparen op gaslicht? Gebruik dan hieronder onze vergelijker!

Gaslicht vergelijken steeds populairder

Gaslicht vergelijken is eenvoudig en kan u een hoop geld besparen. Eigenlijk kan iedereen het. Online is het simpel weg een kwestie van wat cijfers invoeren en de goedkoopste energieleverancier kiezen. Met deze simpele handeling bespaart u in enkele minuten al snel honderden euro’s. Niet voor niets dat steeds meer mensen de overstap maken. Dit zorgen in het jaar 2015 voor een recordaantal van 2,3 miljoen overstapverzoeken. Naast het feit dat veel overstappers van hoge kortingen profiteerde ontvingen er ook veel een leuk welkomstcadeau. Nog een fijne bijkomstigheid tijdens het overstappen van gaslicht. Benieuwd wat u kunt besparen? Bereken het hierboven met onze vergelijkingsmodule.

 

Kosten gas en licht in 2019

In de afgelopen jaren zijn de kosten voor gas en licht flink toegenomen, en in 2019 zal dit niet anders zijn. Sterker nog, in 2019 zal de energierekening sterker stijgen dan ooit ervoor. De oorzaak van deze explosieve stijging ligt in de energiebelasting en de energietarieven op de groothandelsmarkt. Ten eerste heeft het kabinet de belasting over gas met 3 eurocent per kubieke meter verhoogt. Daarnaast stijgt ook de Heffing Opslag Duurzame Energie en daalt de regeling vermindering energiebelasting. Hierdoor zijn huishoudens al snel €150,00 meer kwijt aan gaslicht.

Naast hogere belastingen stijgen ook de kale tarieven voor gas en licht flink. Stroom is gemiddeld 31 procent duurder in 2019, en gas stijgt ook met gemiddeld 20 procent. Door deze hogere tarieven komt de totale energierekening nog eens ongeveer €150,00 hoger uit. Alles bij elkaar moeten huishoudens dus rekening houden met een energierekening die ongeveer €300,00 hoger ligt dan het jaar ervoor.

 

Wat kan ik besparen op gaslicht?

Door over te stappen van gaslicht kunt u flink besparen, dat is wel duidelijk. Maar om wat voor bedrag gaat dit nu ongeveer? Nou dat zal u verrassen! In 2015 bespaarde overstappers tot wel €374,00 door over te stappen. Dat is onlangs gebleken uit cijfers van de ACM. De grootste motivatie om over te stappen was dan ook prijs en de ervaringen van vrienden en familie. Uit recent onderzoek blijkt ook dat meer dan 90% van alle overstappers tevreden is over het proces. Eigenlijk hoeft u niets te regelen, enkel de aanmelding. Tegenwoordig regelen energieleveranciers namelijk de overstap onderling. Waardoor u enkel nog de meterstanden door hoeft te geven. Dus waar wacht u nog op? Check ook de voordeligste gaslicht aanbieders en maak een overstap.

 

''Door te blijven zitten, betalen consumenten jaarlijks maximaal 450 euro te veel voor hun gas en elektriciteit. „Niets doen kost poen”. Stap daarom ook nu over en blijf niet slapen bij dezelfde duren leverancier!''

 

Duurzame keuze?

[kkstarratings id="2138"]Maakt u graag een duurzame keuze op het gebied van energie? Dat is met onze energievergelijker geen enkel probleem. Zo kunt u filteren op de afkomst van uw licht. Hierbij kunt u onder andere kiezen voor enkel energie uit wind of zon. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het ontvangen van enkel Nederlandse groene stroom. En op het gebied van gas kunt u kiezen voor CO2-gecompenseerd aardgas. Dit is een extra duurzame keuze aangezien uw de uitstoot van uw verbruik gecompenseerd wordt. Dus of u nou grijze, groene of goedkope gaslicht zoekt. U vindt altijd een geschikt energiepakket met onze energievergelijker!

 

Gaslicht vergelijken is tegenwoordig steeds populairder

 

Overstappen van gaslicht

Voldoende reden om over te stappen van gaslicht. Toch? Wanneer u ook wilt overstappen dan raden wij u aan om gebruik te maken van onze energievergelijker. Zo weet u precies wat u voor gas en licht gaat betalen. Na het invoeren van uw verbruik ziet u direct welke energieleverancier het goedkoopste is. Daarnaast kunt u ook nog filteren op basis van bijvoorbeeld looptijd, duurzaamheid en energieleverancier. Wanneer u een keuze hebt gemaakt kunt u het contract afsluiten in onze vergelijker of via de website van de energieleverancier. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Na uw bedenktijd zal uw nieuwe energieleverancier uw huidige opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Verder wordt alles geregeld! Wanneer alles is geregeld ontvangt u vanzelf bericht van uw nieuwe energieleverancier. Zo eenvoudig is het.

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave