Energie vergelijken Haarlem

Energie vergelijken Haarlem

Energie vergelijken in Haarlem? Dat kan eenvoudig en snel met onze energievergelijker. Door middel van onze vergelijker checkt u direct de tarieven van alle bekende energieleveranciers die leveren in Haarlem. Wanneer u in Haarlem woont dan kunt u onder meer terecht bij de energieleveranciers Vattenfall, Eneco, Energiedirect.nl, Essent, Frank Energie. NL Energie, Oxxio en ENGIE. Sinds de liberalisering van de energiemarkt kunt u namelijk uit het complete aanbod energieleveranciers kiezen. En al deze energieleveranciers bieden diverse energiepakketten met specifieke kenmerken. Vergelijk nu ook alle energiepakketten en check welke het beste bij u wensen past. Vergelijken op basis van prijs, duurzaamheid, tariefsoort en bijvoorbeeld looptijd is geen enkel probleem! Stap ook over en bespaar tot wel (maximaal) €374,00!

 

Haarlem, een prachtige stad!

Haarlem is een stad in de provincie Noord-Holland. Haarlem is de hoofdstad van de gemeente Haarlemmermeer en telt ruim 145.000 inwoners. Haarlem is gelegen aan het Spaarne, een zijrivier van de Rijn.

Haarlem heeft een rijke historie en was ooit een van de belangrijkste steden van Nederland. Tegenwoordig is Haarlem een bruisende stad met veel te bieden voor toeristen en inwoners alike. Er zijn talloze bezienswaardigheden, zoals het Haarlemse Stadsmuseum en het Frans Hals Museum, en er zijn vele leuke winkels, cafés en restaurants. Haarlem is ook een ideale uitvalsbasis voor excursies naar Amsterdam of naar het strand.

van Haarlem zijn over het algemeen erg tevreden, alleen mag de energierekening wel wat lager. Die is de afgelopen jaren namelijk fors opgelopen!
 

Energiemarkt Haarlem

Vroeger waren alle inwoners van Haarlem standaard klant bij energieleverancier Nuon. Maar deze tijden zijn toch echt voorbij! Zie het vrijgeven van de energiemarkt kunnen alle inwoners van Haarlem een eigen energieleverancier kiezen. Dit bevordert namelijk de concurrentie, wat voordelig is voor de afnemers. Wanneer u nog nooit bent overgestapt dan bent u waarschijnlijk nog klant bij Nuon. Dit is zonde, want loyale klanten betalen altijd te veel! Stap ook over naar de goedkoopste energieleverancier en bespaar eenvoudig honderden euro’s! Of kies voor een echt duurzame energieleverancier en werk mee aan een beter milieu.

 

 

Netbeheer in Haarlem

In de stad Haarlem is Stedin de standaard netbeheerder. Dit is namelijk door de overheid zo besloten. U kunt uw eigen energieleverancier kiezen, maar niet uw eigen netbeheerder. Hiermee is Stedin verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van het energienetwerk. Daarnaast installeert het bijvoorbeeld energiemeters en verhelpt het storingen. Hiermee vervult Stedin een belangrijk rol binnen de energiemarkt. Het zorgt namelijk voor een stabiel en veilig stroom- en gasnetwerk. Wanneer u vragen hebt over uw energiemeter of energie aansluiting dan kunt u deze bij Stedin stellen. Alleen wanneer u verhuist is het mogelijk dat u een andere netbeheerder krijgt.

 

Welkomstpremies en Energie Acties

Door energie te vergelijken kunt u eenvoudig flink geld besparen. Zo konden overstappers in 2016 tot wel €374,00 besparen door een overstap te maken. Vergelijk nu ook het beste aanbod aan welkomstpremies en energie acties en ontvangt ook meer dan €200,00 korting. Hierbij kunt u zelf kiezen voor alleen stroom, alleen gas of stroom en gas. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om over te stappen op een duurzamere energieleverancier. Waardoor uw energieverbruik minder belastend voor het milieu is. Benieuwd waar u nog meer op kunt letten tijdens het vergelijken van energie? Check dan onze 9 tips tijdens het vergelijken van energie!

 

Energie Aanbiedingen in Haarlem

In onderstaande tabel vindt u de energie aanbiedingen die erg populair zijn in Haarlem. Met deze energie aanbiedingen kunt u profiteren van een gratis cadeaubon of een hoge welkomstkorting. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een leuk welkomstcadeau te ontvangen. Profiteer ook mee en kies voor een van de vele voordelige energie aanbiedingen.

 

Stadswarmte Haarlem

In diverse delen van Noord-Holland wordt gebruik gemaakt van stadswarmte. Maar in Haarlem wordt nog niet op grote schaal gewerkt met stadsverwarming. Als afnemer van stadswarmte kunt u niet uw eigen gasleverancier kiezen. U kunt wel overstappen naar een goedkopere stroomleverancier.

 

Piek- en daltarief Haarlem

Wanneer u een dubbele energiemeter heeft dan wordt u energie afgerekend op basis van het piek- en daltarief. Dit wordt ook wel het enkeltarief en dubbeltarief genoemd. Tijdens de piekuren (overdag) betaalt u meer voor energie, en tijdens daluren (‘s nachts) bent u juist relatief goedkoop uit. In Haarlem duren de piekuren van 07:00 tot 23:00. De daluren lopen van 23:00 tot 07:00. Wanneer u veel energie verbruikt tijdens de daluren dan bent u relatief goedkoop uit. Om deze reden draaide dan ook veel huishoudens vroeger de was in de avonduren. Ondanks dat de piek- en daltarieven nog geldig zijn is de maximale besparing maar erg klein. En daarom houden maar weinig mensen in Haarlem zich bezig met het tijdstip dat ze energie verbruiken.

 

Ontwikkeling energieprijzen Haarlem

Net als in heel Nederland stijgen de tarieven voor energie in Haarlem. Sinds 1 januari zijn de energieprijzen een beetje gestegen. En ook per 1 juli 2017 zullen consumenten weer meer gaan betalen voor stroom en gas. Hierdoor kan het zijn dat u tot wel €60,00 per jaar meer kwijt bent aan de energierekening. En dit loopt enkel maar op! Om deze reden adviseren wij consumenten om regelmatig energie te vergelijken. Hierdoor kunt u namelijk evengoed profiteren van een lagere energierekening. Benieuwd wat u kunt besparen? Vergelijk dan nu het aanbod!

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave