EasySwitch (Reviews / Beoordelingen)

Via de website van EasySwitch kunnen consumenten, net als via GoedkopeEnergieenGas.nl, eenvoudig en onafhankelijk energieleveranciers vergelijken. Uitgangspunten hierbij zijn gemak en voordeel. Zo hoeven consumenten zelf bijna niets te regelen, maar profiteren ze wel van de goedkoopste energie. Hierdoor bespaart men tot honderden euro’s per jaar, met slechts enkele minuten werk. Vanwege het gebruiksgemak en het mogelijk voordeel is EasySwitch in 2018 bekroont tot ‘’Website van het Jaar’’ in de categorie ‘’Energie’’. Een award waar ze erg trots op zijn!

 

EasySwitch vergelijken

Energie van de EasySwitch met de markt vergelijken doet u door middel van onze energievergelijker. Voer nu uw energieverbruik in en check direct wat u bij de goedkoopste energieleveranciers gaat betalen. U kunt de selectie eventueel nog aanpassen met diverse filters om het helemaal naar uw smaak te maken.
 

 

Voordelen vergelijkingswebsites

In onze ogen hebben vergelijkingswebsites zoals GoedkopEnergieenGas.nl en EasySwitch een belangrijke rol. Zo helpen ze consumenten aan belangrijke informatie omtrent vergelijken overstappen, en zorgen ze voor scherpere prijzen binnen de energiemarkt. Door alle prijzen en tarieven goed op een rij te zetten kunnen consumenten betere keuzes maken. En daarom moeten energieleveranciers echt met elkaar concurreren op het gebied van prijs en kwaliteit. Benieuwd wat u via onze website kunt besparen? Bereken dan op deze pagina wat voor u de goedkoopste energieleverancier is!

 

EasySwitch betrouwbaar

De resultaten die u vindt op vergelijkingswebsites zoals EasySwitch zijn altijd betrouwbaar. Vergelijkingswebsites ontvangen namelijk altijd up-to-date prijzen en tarieven rechtstreeks van de energiebedrijven. Hierdoor zijn de berekende maandtarieven altijd accuraat. Ondanks dit kan er altijd een verschil zitten in de berekening, en wat u uiteindelijk moet betalen. De reden hiervoor is dat uw verbruik kan veranderen waardoor u meer of minder moet betalen. Daarnaast kunnen ook bijvoorbeeld overheidsheffingen zoals de energiebelasting stijgen, waardoor de energierekening ook hoger uitvalt.

 

Overige vergelijkers

Naast energie vergelijken kunt u via de website van EasySwitch ook een compleet aanbod aan verzekeringen en internetabonnementen vergelijken. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar ook op uw andere vaste lasten. Binnen deze vergelijkers vindt u overigens niet het voordelige aanbod van NLE Alles-in-1 en Oxxio Alles-in-1. Deze pakketten kunt u wel vinden op onze website!

 

Aanbod EasySwitch

Via EasySwitch vergelijkt u vaak een zeer compleet aanbod. Op het gebied van energie gaat dit om onder andere Vandebron, Essent, Nuon, ENGIE, de Nederlandse Energie Maatschappij, Budget Energie en Fenor. Maar ook op het gebied van verzekeringen en internet werkt EasySwitch samen met veel gerenommeerde bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan KPN, Vodafone, Tele2, Ziggo, UnitedConsumers, Zilveren Kruis, FBTO en Promovendum.

 

EasySwitch Reviews (Beoordelingen)

EasySwitch (Reviews / Beoordelingen)Naast de Award voor ‘’Website van het Jaar’’ heeft EasySwitch meer feedback ontvangen. Zo hebben duizenden gebruikers hun beoordeling achtergelaten via TrustPilot. Op dit moment ontvangt EasySwitch.nl een TrustScore van 8.9 uit 10 op basis van meer dan 5500 reviews. Hierbij waardeert meer dan 60% de website als geweldig. Daarnaast waardeert 34% van de gebruikers de website als ‘’Goed’’. Hieruit blijkt dat meer dan 9 van de 10 gebruikers tevreden is met de website!

 

Contact

Wanneer u een vraag heeft of contact wil opnemen met EasySwitch dan kunt u gebruik maken van de volgende gegevens.

Telefoon: 020 – 531 76 70
Email: klantenservice@easyswitch.nl

Herengracht 440
1017 BZ Amsterdam
Nederland

 


Energie vergelijken via Goedkope Energie en Gas.nl

Met onze energievergelijker kunt u eenvoudig de beste energie aanbiedingen vergelijken en overstappen naar goedkope energie. Stap ook over en ontvang een gratis tablet, korting op stroom of een leuk welkomstcadeau! Meer weten? Bekijk hier alle energie informatie pagina’s of bekijk hier de FAQ.

 

koen-verkerk-goedkope-energie-en-gas
Energie expert bij GoedkopeEnergieenGas.nl | Website

Mijn naam is Koen Verkerk. Ik ben de website GoedkopeEnergieenGas.nl in 2014 gestart om mensen bewuster te maken van het geld dat men kan besparen door af en toe een blik te werpen op hun energiezaken. In de bijna 10 jaar dat ik al blog via deze website heb ik al duizenden mensen geholpen met een overstap. Daarnaast heb ik honderden artikelen geschreven over relevante vraagstukken.

Ik schrijf momenteel dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hou onder andere van wielrennen en boksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en drink ik graag een goed glas whisky.

Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Ook te bereiken via

LinkedIn

X (Twitter)

Inhoudsopgave