Energie aanbiedingen


Bent u op zoek naar de beste energie aanbiedingen van dit moment? Dan bent u op de website van GoedkopeEnergieenGas.nl aan het juiste adres. Kies nu voor bijvoorbeeld een directe korting, een gratis cadeaubon, een gratis tablet, een cashback of een gratis slimme thermostaat bij uw energiecontract. Stap ook over naar een andere energieleverancier en profiteer ook van onderstaande energie aanbiedingen. Bekijk hieronder een overzicht met de beste aanbiedingen per categorie.

Populairste kortingsaanbiedingen (4)

Ontvangt u het liefst gewoon een direct of later verrekende korting? En geen gadget of slimme thermostaat? Ook dat is geen probleem! Kies nu voor een van de vele kortingsaanbiedingen die op dit moment geldig zijn en bespaar ook flink op uw energierekening. U kunt nu profiteren van een welkomstkorting die kan oplopen tot wel €225,00! Meer weten? Bekijk hieronder de populairste aanbiedingen!

Budget Energie (€180,00 + 25%)

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 3 Jaar Vast dan profiteert u van €180,00 welkomstkorting! Daarnaast ontvangt u altijd 100% duurzame energie uit Nederland en Italië. Wanneer u vandaag overstapt ontvangt u ook nog eens 25% extra Korting op Stroom! Zet ook uw energieprijzen de komende 36 maanden vast en voorkom eventuele prijsstijgingen. Meer weten? Ga dan naar de website van Budget Energie!

Budget Energie 3 Jaar Vast met €60,00 korting

Tot €100,00 extra korting bij Energiedirect

Vaste lage tarieven en een mooie korting? Wel bij Energiedirect! Stap nu over op 1 Jaar Vast en profiteer van €70,00 korting. Kiest u voor 2 Jaar Vast? Dan ontvangt u zelfs €100,00 extra korting! En overstappen? Ook dat regelt Energiedirect.nl voor u! Meer weten of direct uw maandlasten berekenen? Check dan de website van Energiedirect!

Tijdelijk tot 100 euro extra korting bij Energiedirect

Ontvang €150,00 kom erbij bonus!

Wanneer u nu overstapt naar voordelig energie van de Nederlandse Energie Maatschappij dan profiteert u van een kom erbij bonus van €150,00! Met dit energiepakket profiteert u 3 jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Meer weten of direct aanmelden? Bekijk hier de website van de Nederlandse Energie Maatschappij!

Nederlandse-Energie-Maatschappij-korting

Nu €175,00 korting bij Oxxio

Wanneer u nu kiest voor Oxxio 3 Jaar Vast dan profiteert u van een (cashback) korting van maar liefst €175,00! Met dit energiepakket profiteert u tevens van 100% Europese windenergie, de handige Oxxio overstapservice en vaste lage tarieven voor stroom en gas. Stap ook over en bespaar op uw energiekosten in 2017! Meer weten over deze tijdelijke aanbieding? Ga dan naar de website van Oxxio!

Ontvang nu €175,00 cashback bij Oxxio 3 Jaar Vast

Energie aanbiedingen met cadeaukaart

Stap over van energie en ontvang een gratis cadeaukaart! Kies nu voor energieleverancier Energiedirect via overstapinitiatief DealDirect of voor energieleverancier Essent en profiteer van een gratis cadeaukaart van Bol.com (€75,00) of de MediaMarkt (€170,00). Meer weten over een van onderstaande energie aanbiedingen? Klik dan door naar de website van de desbetreffende leverancier en lees verder!

Mediamarkt Cadeaubon bij Essent

Stap nu over naar Groene Stroom en Gas van energieleverancier Essent en kies uw eigen welkomstcadeau uit bij één van de vele vestigingen van de Mediamarkt. Na uw overstap ontvangt u met deze aanbieding een MediaMarkt cadeaukaart ter waarde van €170,00 thuisgestuurd! Een energiezuinige tv of een tablet aanschaffen wordt zo een stuk voordeliger! Meer weten over deze unieke actie van Essent? Bekijk dan hier de website van Essent.

Mediamarkt Cadeaubon (€170,00) bij Essent

MediaMarkt cadeaubon t.w.v. €75,00!

Kies nu voor een eenjarig energiepakket van Essent en profiteer van een gratis Mediamarkt cadeaubon ter waarde van €75,00! Met dit energiepakket ontvangt u tevens voordelige variabele energietarieven. U betaalt dus altijd een actueel en eerlijk tarief. En overstappen? Ook dat is eenvoudig geregeld, Essent ontneemt namelijk uw hele overstap! Meer weten of direct afsluiten? Ga dan naar de website van Essent!

Welkomstcadeau Mediamarkt bij Essent

€75,00 Bol.com cadeaubon bij DealDirect

Energieleverancier Energiedirect biedt u als consument zeer scherpe tarieven en grip op uw maandelijkse kosten voor energie en gas. En momenteel ontvangt u bij een voordelig eenjarig energiecontract van Energiedirect (via DealDirect) ook nog eens €100,00 cadeaukaart te besteden op Bol.com! Zo kunt u eenvoudig uw eigen welkomstcadeau uitkiezen! Profiteer nu van deze tijdelijke energie aanbieding en stap over! Lees hier meer over de Bol.com cadeaukaart actie!

Energie aanbieding met Bol.com cadeaukaart

Energie aanbiedingen met gratis tablet

Bent u op zoek naar een energie aanbieding met een gratis gadget? Ook deze vindt u op onze website. Check hieronder alle actieve aanbiedingen met een gratis tablet! Let op, deze aanbiedingen zijn vaak tijdelijk en beperkt geldig. Dus wees er snel bij! Wanneer er weer nieuwe aanbiedingen met een gratis tablet op de markt komen dan vermelden wij deze zo snel mogelijk. Op deze manier heeft u altijd een compleet overzicht!

Gratis Tablet bij DealDirect

Stap nu via overstapinitiatief DealDirect over op energie van Essent en profiteer ook van een Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6. Hoe het werkt? Via de website van DealDirect stapt u eenvoudig en zorgeloos over op Groene Stroom & Gas 3 Jaar van Essent. Waarmee u drie jaar lang profiteert van stroom en gas tegen zeer scherpe tarieven. Vervolgens ontvangt u de gratis Samsung Tablet gratis thuisgestuurd. Meer weten of direct aanmelden voor deze energie aanbieding? Ga dan naar de website van DealDirect!

Voordelen DealDirect

 • Altijd zorgeloos overstappen.
 • Groene energie van Essent.
 • Prima overstapservice.
 • Nu met gratis Galaxy Tab E 9.6!

Ook profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 bij DealDirect? Ga dan naar de website van DealDirect!

Energie Aanbieding met een Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 Tablet bij DealDirect

Energie aanbiedingen met slimme thermostaat

Wilt u graag duurzamer leven? Of uw energierekening verlagen? Dit kan eenvoudig door minder energie te verbruiken! In dit geval kan een slimme thermostaat u goed op weg helpen. En daarnaast is een slimme thermostaat ook nog eens heel handig. U kunt namelijk de verwarming aanzetten terwijl u nog niet eens thuis bent. Bekijk hieronder de beste energie aanbiedingen inclusief een slimme thermostaat.

Gratis Anna bij de NLE!

anna-nederlandse-energie-maatschappijNa enkele weken van onduidelijkheid werd het duidelijk, Who is Anna was in de tijd een slimme marketingcampagne van De Nederlandse Energie Maatschappij. De Nederlandse Energie Maatschappij introduceert hiermee een van de nieuwe innovaties op het gebied van slimme energieproducten. Anna, het nieuwe ronde apparaatje, vervangt de oude thermostaat en regelt zelf de temperatuur bij u in huis op basis van bijvoorbeeld uw aanwezigheid, eerder ervaringen en de temperatuur buiten. Uiteraard staat ook Anna in verbinding met uw smartphone, waardoor u altijd en overal controle heeft over de temperatuur in uw woning. Meer weten over deze tijdelijke energie aanbieding? Lees hier meer over Anna van de Nederlandse Energie Maatschappij!

Nest Thermostaat bij ENGIE

Wanneer u kiest voor duurzame energie van ENGIE dan kunt u kiezen voor een Nest thermostaat als welkomstcadeau. Afhankelijk van het door u gekozen energiepakket ontvangt u hem helemaal cadeau, of met een eigen bijdrage van maximaal €199,00. Door het in huis halen van Nest krijgt u meer comfort in huis en meer inzicht in bespaarmogelijkheden. Meer weten over deze tijdelijke aanbieding? Ga dan naar de website van ENGIE!

Nest Thermostaat Aanbieding ENGIE

Nest thermostaat bij Essent

nest-thermostaatVanaf nu is het mogelijk om de slimme thermostaat Nest (3e generatie) te bestellen via energieleverancier Essent! Hiermee is Essent de enige energieleverancier die de thermostaat aan mag bieden. De Nest thermostaat is een erg slimme thermostaat die u helpt met het besparen van stroom en gas. Tevens onthoudt de slimme thermostaat uw voorkeuren. Wel zo handig. Wanneer u nu een driejarig energiepakket afsluit met stroom en gas dan ontvangt u de slimme Nest thermostaat voor slechts €49,00. Met dit aanbod wordt de slimme thermostaat tevens gratis geïnstalleerd! Meer weten? Bekijk hier de website van Essent.

Energie aanbiedingen met voetbalshirt

Diverse energieleveranciers zijn hoofdsponsor van een van de vele Eredivisie clubs. Regelmatig is het dan ook mogelijk om een voetbalshirt bij uw energiepakket te krijgen. Daarnaast ontvangt u soms ook nog een gratis tegoed voor in de Fanstore. Check hieronder de beste deals van dit moment.

FC Twente Shirt bij Pure Energie

Bent u een echte FC Twente fan? Dan heeft Pure Energie een leuke actie! Stap nu over naar energie van Pure Energie en ontvang een FC Twente Shirt cadeau! Kies ook voor duurzame energie en ontvang een shirt naar keuze cadeau. U kunt zelf bepalen of u het thuisshirt, uitshirt of het derde shirt ontvangt. En kiest u voor het 3 of 5 Jaar Vast? Dan ontvangt u ook nog een gratis shoptegoed voor bij de FC Twente Fanstore. Meer weten? Ga dan naar de website van Pure Energie!

FC Twente Shirt bij Pure Energie cadeau

Gratis PSV Shirt bij Energiedirect.nl

Wanneer u nu overstapt naar Stroom & Gas 2 Jaar Vast van Energiedirect.nl dan profiteert u van een gratis PSV-shirt en €50,00 PSV-fanstore tegoed. Op deze manier profiteert u van voordelige energie en u support uw favoriete voetbalclub! En uw overstap? Dan neemt Energiedirect u volledig uit handen. Meer weten over deze toffe aanbieding in samenwerking met voetbalclub PSV? Ga dan naar de website van Energiedirect!

 

Waarom zijn er zo veel energie aanbiedingen?

Korting op Stroom
4.6 op basis van 5 stemmen


Wanneer u energie gaat afsluiten is het goed om eerst te kijken welke energieleveranciers op dit moment energie aanbiedingen aanbieden. Omdat de energiemarkt sinds enkele jaren is vrijgegeven is de concurrente onder alle energieleveranciers erg hoog. Als consument kunt u daarom nu profiteren van zeer scherpe en voordelige energie aanbiedingen. Via onze website vergelijkt u eenvoudig beste aanbiedingen van dit moment! Of het nou gaat om een gratis tablet actie, kortingsactie of cashbackactie!

 

Beste Energie Aanbiedingen 2017

Via GoedkopeEnergieenGas.nl vinden mensen al jaren de beste energie aanbiedingen. Momenteel presenteren wij u alle energie aanbiedingen die te krijgen zijn in 2017. Wanneer er nieuwe aanbiedingen verschijnen worden deze direct aan ons overzicht toegevoegd. Op deze manier bent u altijd up-to-date en voorzien van de beste aanbiedingen van dit moment. Kies nu uw favoriet en stap ook over! Huishoudens die overstappen besparen op dit moment al snel enkele honderden euro’s!

 

Waarop letten bij energie aanbiedingen?

Wanneer u kiest voor een van de bovenstaande energie aanbiedingen dan moet u vaak rekeningen houden met enkele belangrijke regels. Hieronder sommen wij de belangrijkste regels voor u op. Wilt u echt alle spelregels van een van de aanbiedingen checken? Ga dan naar de website van de desbetreffende energieleverancier. Op die website kunt u namelijk alle regels en de algemene voorwaarden terugvinden.

 • De meeste energie aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. Als u al klant bent bij de desbetreffende energieleverancier dan kunt u vaak niet meeprofiteren. Om deze reden raden wij mensen ook aan om regelmatig over te stappen.
 • Wanneer u een welkomstcadeau ontvangt maar vroegtijdig uw energiecontract opzegt dan moet u vaak een deel van uw welkomstcadeau terugbetalen.
 • Over het algemeen kunt u direct profiteren van alle energie aanbiedingen. Het kan wel even duren voordat we welkomstcadeau verzonden worden.

Hoe kan ik profiteren?

Wilt u ook profiteren van een van de bovenstaande aanbiedingen? Dat is heel eenvoudig! Overstappen is tegenwoordig namelijk een fluitje van een cent. Uit recentelijk onderzoek blijkt dat meer dan 85% van alle consumenten die overstapten naar een andere energieleverancier tevreden tot zeer tevreden waren over de manier waarop dit verliep. Hieronder het overstapproces in enkele eenvoudige stappen;

 • Kies uw energie aanbieding en meldt u aan via de website van de energieleverancier.
 • Na uw aanmelding gaan altijd 2 weken bedenktijd in.
 • U ontvangt een bevestiging per mail of post.
 • Wanneer uw bedenktijd verlopen is wordt uw oude energiepakket voor u opgezegd.
 • U ontvangt vervolgens automatisch bericht van uw nieuwe energieleverancier over uw definitieve overstapdatum.
 • U hoeft zelf alleen eenmalig uw meterstanden door te geven.