Energie Aanbiedingen


Bent u op zoek naar de beste energie aanbiedingen van dit moment? Dan bent u op de website van GoedkopeEnergieenGas.nl aan het juiste adres. Kies nu voor bijvoorbeeld een directe korting, een gratis cadeaubon, een gratis tablet, een cashback of een gratis slimme thermostaat bij uw energiecontract. Stap ook over naar een andere energieleverancier en profiteer ook van onderstaande energie aanbiedingen. Bekijk hieronder een overzicht met de beste aanbiedingen per categorie.

Populairste kortingsaanbiedingen (8)

Ontvangt u het liefst gewoon een direct of later verrekende korting? En geen gadget of slimme thermostaat? Ook dat is geen probleem! Kies nu voor een van de vele kortingsaanbiedingen die op dit moment geldig zijn en bespaar ook flink op uw energierekening. U kunt nu profiteren van een welkomstkorting die kan oplopen tot wel €275,00! Meer weten? Bekijk hieronder de populairste energie aanbiedingen met een hoge korting!

Powerdeal Aanbieding; €250,- Cadeau

Kies nu ook voor de Nuon Powerdeal en ontvang €250,- Cadeau! Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En of dat niet genoeg is ontvangt u ook nog eens een oplopende korting op stroom tot maar liefst 25%. En overstappen? Dat neemt Nuon u volledig uit handen! Ook profiteren van €250,- Cadeau? Ga dan naar de website van Nuon!

Powerdeal Aanbieding; €250,- Cadeau + 5% Korting op Stroom

Tot €250,00 Cashback bij Oxxio 1 Jaar Vast

Dit is momenteel één van de populairste energie aanbiedingen! Dit komt vooral omdat u een zeer hoge korting ontvangt. Wanneer u nu overstapt naar Oxxio 1 Jaar Vast dan profiteert u van maximaal €250,00 cashback! Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En overstappen? Ook dat neemt Oxxio u volledig uit handen! Kies ook voor 100% Europese windenergie en €250,00 Cashback en meldt u vandaag aan! Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Ga dan naar de website van Oxxio!

Ontvang nu €250,00 korting op Oxxio 1 Jaar Vast

Ontvang €160,00 kom erbij bonus!

Wanneer u nu overstapt naar voordelig energie van de Nederlandse Energie Maatschappij dan profiteert u van een kom erbij bonus van €160,00! Met dit energiepakket profiteert u 3 jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Meer weten of direct aanmelden? Bekijk hier de website van de Nederlandse Energie Maatschappij!

Nederlandse-Energie-Maatschappij-korting

€200,00 + €300,00 Korting Essent

Wanneer u nu kiest voor Essent Groene Stroom & Gas 3 Jaar dan profiteert u van een voordeel dat kan oplopen tot wel €500,00. U ontvangt eenmalig €200,00 op uw energierekening. Daarnaast bespaart u jaarlijks gemiddeld ook nog eens €300,00 aangezien u energie ontvangt tegen het allerlaagste Essent tarief. Kies ook voor die exclusieve online aanbod en profiteer ook van een oplopend voordeel tot wel €500,00. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

€200,00 Korting + €300,00 Tariefvoordeel bij Essent

Tot €275,00 korting bij Oxxio

Wanneer u nu kiest voor Oxxio 3 Jaar Vast dan profiteert u van een (cashback) korting van maximaal €275,00! Met dit energiepakket profiteert u tevens van 100% Europese windenergie, de handige Oxxio overstapservice en vaste lage tarieven voor stroom en gas. Stap ook over en bespaar op uw energiekosten in 2017! Meer weten over deze tijdelijke aanbieding? Ga dan naar de website van Oxxio!

Ontvang nu €275,00 korting op Oxxio 3 Jaar Vast

Essent met €200,00 Korting

Stap nu over naar Essent en profiteer ook van €200,00 bij een eenjarig energiepakket! Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen het allerlaagste Essent tarief dat er is. Dit aanbod is enkel te verkrijgen via de Essent website. En niet via de grote vergelijkers. En overstappen? Dat neemt Essent u volledig uit handen! Ook profiteren van deze scherpe energie aanbieding? Bereken dan uw maandtarief op de website van Essent en check direct wat u kunt besparen! Check hier de website van Essent!

€200,00 Korting bij Essent

Budget Energie (€240,00 + 25%)

Wanneer u nu kiest voor Budget Energie 3 Jaar Vast dan profiteert u van €240,00 welkomstkorting! Daarnaast ontvangt u altijd 100% duurzame energie uit Nederland en Italië. Wanneer u vandaag overstapt ontvangt u ook nog eens 25% extra Korting op Stroom! Zet ook uw energieprijzen de komende 36 maanden vast en voorkom eventuele prijsstijgingen. Meer weten? Ga dan naar de website van Budget Energie!

Budget Energie 3 Jaar Vast met €240,00 korting

€175,00 Korting bij Eneco

Wanneer u nu kiest voor Eneco dan profiteert u van 175,00 extra korting. Daarnaast profiteert u 12 maanden lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Hierdoor hebt u dus geen last van prijsstijgingen en hebt u zekerheid over uw energietarieven. Hiernaast regelt Eneco uw overstap en ontvangt u 100% groene stroom. Wel zo prettig. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Eneco!

Tijdelijk Online Aanbod; Ontvang €175 Korting bij Eneco

Energie aanbiedingen met Cadeaukaart (8)

Op dit moment zijn er diverse energieleverancier die een leuke energie aanbieding hebben in combinatie met een gratis cadeaukaart. Zo is de Essent aanbieding met MediaMarkt cadeaubon ter waarde van €170,00 al tijden lang erg populair. Daarnaast heeft ook DealDirect een leuke aanbieding in combinatie met een Bol.com cadeaubon. Naast deze twee aanbiedingen zijn er op dit moment ook nog eens twee relatief nieuwe energie aanbiedingen met een cadeaukaart. Essent biedt nu namelijk ook een Wehkamp cadeaukaart (€150,00) en Nuon biedt een Weekendjeweg.nl cadeaukaart (€140,00). Check hieronder alle actieve aanbiedingen met cadeaubon!

Alternate Cadeaubon bij Nuon

Bent u toe aan een nieuwe laptop, koelkast of tv? Kies dan voor Nuon en ontvang een Alternate cadeaubon ter waarde van €150,00. Hiernaast profiteert u ook met deze actie van vaste lage tarieven voor stroom en gas. En dat 12 maanden lang! Naast de handige cadeaubon ontvangt u ook met deze aanbieding 5% Blijven Loont korting op stroom. Een korting die kan oplopen tot een maximum van 25%. Nuon neemt overigens uw overstap uit handen. Meer weten? Bekijk dan de website van Nuon!

Bol.com Cadeaukaart bij Essent

Stap nu ook over naar Essent en profiteer van een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €175,00. Met deze handige cadeaukaart kiest u eenvoudig zelf uw welkomstcadeau uit in de grootste webshop van Nederland. Naast dit leuke welkomstcadeau ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt dus geen last van prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Essent u volledig uit handen. Meer weten? Ga dan naar de website van Essent!

Gratis Bol.com Cadeaukaart bij Essent (€175,00)

Wehkamp Cadeaubon bij Essent

Essent heeft naast de energie aanbieding met MediaMarkt cadeaubon nu nog een leuke actie. Zo ontvangt u bij Groene Stroom & Gas Zeker 3 Jaar nu een Wehkamp Cadeaubon ter waarde van €300,00. Met deze gratis cadeaubon kiest u nu uw eigen welkomstcadeau uit in de uitgebreide webshop van Wehkamp.nl. Daarnaast profiteert u drie jaar lang van vaste lage tarieven voor stroom en gas. U hebt dus geen last van vervelende prijsstijgingen. En overstappen? Ook dat regelt Essent voor u! Weet u al wat u gaat bestellen met uw cadeaukaart? Direct aanmelden of meer weten over deze actie? Check dan de website van Essent!

Wehkamp Cadeaubon Energie Aanbieding Essent

Weekendjeweg.nl Cadeau Card bij Nuon

Wanneer u nu kiest voor Nuon 1 Jaar Vast dan ontvangt u een Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €140,00 cadeau. Met deze handige cadeaukaart boekt u extra voordelig een leuk weekend weg in een van de honderden parken of hotels. Deze parken vindt u onder andere Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk en Tsjechië. Hierbij kunt u onder andere kiezen voor Center Parcs, Hampshire, Landal GreenParks, Roompot en EuroParcs. Daarnaast ontvangt u 12 maanden lang energie voor vaste lage tarieven en direct 5% korting op stroom. Meer weten over deze aanbieding? Check dan de website van Nuon!

Fletcher Cadeaubon bij Nuon

Stap nu over naar Nuon en profiteer ook van een gratis Fletcher Cadeaubon. Met deze gratis cadeaubon geniet u van een relaxte overnachting en een heerlijk diner. Dit 2-daags All-in Arrangement kunt u afnemen in een Fletcher hotel naar keuze. Hiernaast ontvangt u 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En met de Nuon Blijven Loont korting profiteert u ook nog eens van 5% extra korting op stroom. Uw overstap wordt geregeld door Nuon. Ook profiteren? Check dan de website van Nuon!

€75,00 Bol.com cadeaubon bij DealDirect

Energieleverancier Energiedirect biedt u als consument zeer scherpe tarieven en grip op uw maandelijkse kosten voor energie en gas. En momenteel ontvangt u bij een voordelig eenjarig energiecontract van Energiedirect (via DealDirect) ook nog eens €100,00 cadeaukaart te besteden op Bol.com! Zo kunt u eenvoudig uw eigen welkomstcadeau uitkiezen! Profiteer nu van deze tijdelijke energie aanbieding en stap over! Lees hier meer over de Bol.com cadeaukaart actie!

Energie aanbieding met Bol.com cadeaukaart

Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon

Wanneer u nu kiest voor Qurrent dan kunt u profiteren van een gratis Feyenoord Fanshop cadeaubon met een maximale waarde van €150,00. Een leuke actie om het hoofdsponsorschap van Feyenoord te vieren! Kies nu voor Qurrent 3 Jaar Vast en ontvang een cadeaubon t.w.v. €150,00. Kiest u voor Qurrent 1 Jaar Vast? Dan ontvangt u een cadeaubon t.w.v. €50,00. De cadeaubon is enkel te besteden in de webshop en heeft u binnen 30 dagen in huis! En overstappen? Dat neemt Qurrent u volledig uit handen! Meer weten over deze tijdelijk actie van Qurrent? Check dan de website van Qurrent!

Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon bij Qurrent

Gratis Bol.com (€100,00) Cadeaubon

Kies via DealDirect voor 2 Jaar Stroom & Gas Zeker van Energiedirect.nl en ontvang ook een gratis Bol.com Cadeaubon ter waarde van €100,00. Hiernaast hebt u direct twee jaar zekerheid over uw energietarieven. U hebt dus geen last van eventuele prijsstijgingen. En overstappen? Dat regelt DealDirect van A tot Z voor u! Kies ook voor deze deal en kies uw eigen welkomstcadeau uit op Bol.com. Aanmelden is heel eenvoudig en u hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Meer weten? Check dan de website van DealDirect!

Energie aanbiedingen met gratis tablet

Bent u op zoek naar een energie aanbieding met een gratis gadget? Ook deze vindt u op onze website. Check hieronder alle actieve aanbiedingen met een gratis tablet! Let op, deze aanbiedingen zijn vaak tijdelijk en beperkt geldig. Dus wees er snel bij! Wanneer er weer nieuwe aanbiedingen met een gratis tablet op de markt komen dan vermelden wij deze zo snel mogelijk. Op deze manier heeft u altijd een compleet overzicht!

Gratis Tablet bij DealDirect

Stap nu via overstapinitiatief DealDirect over op energie van Essent en profiteer ook van een Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6. Hoe het werkt? Via de website van DealDirect stapt u eenvoudig en zorgeloos over op Groene Stroom & Gas 3 Jaar van Essent. Waarmee u drie jaar lang profiteert van stroom en gas tegen zeer scherpe tarieven. Vervolgens ontvangt u de gratis Samsung Tablet gratis thuisgestuurd. Meer weten of direct aanmelden voor deze energie aanbieding? Ga dan naar de website van DealDirect!

Voordelen DealDirect

 • Altijd zorgeloos overstappen.
 • Groene energie van Essent.
 • Prima overstapservice.
 • Nu met gratis Galaxy Tab E 9.6!

Ook profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 bij DealDirect? Ga dan naar de website van DealDirect!

Energie Aanbieding met een Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 Tablet bij DealDirect

Gratis Tablet bij Nuon

Wanneer u nu kiest voor groene energie van Nuon dan ontvangt u een gratis Samsung tablet cadeau! En daarnaast profiteert u ook nog eens van een gratis energiescan. Een handige manier om inzicht in uw energieverbruik te krijgen die tevens met een 9,4 wordt beoordeelt door Nuon klanten. Ontvang ook groene stroom uit Nederland en Gas met CO2-compensatie en ontvang een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 ter waarde van €199,00. Meer weten? Ga dan naar de website van Nuon!

Voordelen Aanbieding

 • Duurzame energie uit Nederland.
 • Met gratis Nuon Energiescan.
 • Nuon regelt uw overstap.
 • Komende drie jaar zekerheid 

Ook profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 bij Nuon? Ga dan naar de website van Nuon!

Gratis Samsung Tablet bij Energie Nuon!

Energie aanbiedingen met gadget

Momenteel kunt u ook diverse leuke gadgets ontvangen bij uw energiecontract. Hierbij kunt u onder andere denken aan een Playstation 4, een Harman Kardon Speaker of een JBL Headphone. Check hieronder een compleet overzicht van energie aanbiedingen met een gadget of hardware.

Gratis Playstation 4 Slim 500GB

Profiteer ook tijdens de tijdelijk Essent Houseparty van een gratis Playstation 4 Slim 500GB ter waarde van €299,00. Een compacte gameconsole met veel power en een ongeëvenaarde DUALSHOCK 4 draadloze controller. Naast dit geweldige welkomstcadeau profiteert u van 100% Groene Windstroom en vaste lage tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de hele looptijd van drie jaar. En overstappen? Dat neemt Essent u volledig uit handen! Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis Playstation 4 tijdens de Essent Houseparty

Harman Kardon Speaker bij Essent

Tijdens de Essent Houseparty kunt u profiteren van een gratis Harman Kardon Omni 20 Plus speaker ter waarde van €349,00. Een mooie speaker met enkele handige features zoals de Spotify integratie en de Follow me Audio feature. Profiteer nu mee en geniet van deze prachtige speaker bij uw energiepakket. Naast dit welkomstcadeau profiteert u tevens van 100% Groene Windstroom en vaste lage tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de hele looptijd van drie jaar. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis Harman Kardon Omni 20 Plus Speaker tijdens de Essent Houseparty

Gratis JBL Headphone

Tijdens de Essent Houseparty kunt u ook profiteren van een gratis JBL Headphone ter waarde van €129,00. Een draadloze koptelefoon met een batterijduur tot maar liefst 20 uur. Daarnaast heeft deze koptelefoon een comfortabele band en het kenmerkende JBL-geluid. Naast dit cadeau ontvangt u stroom en gas tegen vaste lage tarieven. Deze tarieven staan vast gedurende de hele looptijd van 12 maanden. Hierdoor hebt u geen last van prijsstijgingen. Meer weten? Check dan de website van Essent!

Gratis JBL Headphone tijdens de Essent Houseparty

Energie aanbiedingen met slimme thermostaat

Wilt u graag duurzamer leven? Of uw energierekening verlagen? Dit kan eenvoudig door minder energie te verbruiken! In dit geval kan een slimme thermostaat u goed op weg helpen. En daarnaast is een slimme thermostaat ook nog eens heel handig. U kunt namelijk de verwarming aanzetten terwijl u nog niet eens thuis bent. Bekijk hieronder de beste energie aanbiedingen inclusief een slimme thermostaat.

Gratis Anna bij de NLE!

anna-nederlandse-energie-maatschappijNa enkele weken van onduidelijkheid werd het duidelijk, Who is Anna was in de tijd een slimme marketingcampagne van De Nederlandse Energie Maatschappij. De Nederlandse Energie Maatschappij introduceert hiermee een van de nieuwe innovaties op het gebied van slimme energieproducten. Anna, het nieuwe ronde apparaatje, vervangt de oude thermostaat en regelt zelf de temperatuur bij u in huis op basis van bijvoorbeeld uw aanwezigheid, eerder ervaringen en de temperatuur buiten. Uiteraard staat ook Anna in verbinding met uw smartphone, waardoor u altijd en overal controle heeft over de temperatuur in uw woning. Meer weten over deze tijdelijke energie aanbieding? Lees hier meer over Anna van de Nederlandse Energie Maatschappij!

Nest thermostaat bij Essent

nest-thermostaatVanaf nu is het mogelijk om de slimme thermostaat Nest (3e generatie) te bestellen via energieleverancier Essent! Hiermee is Essent de enige energieleverancier die de thermostaat aan mag bieden. De Nest thermostaat is een erg slimme thermostaat die u helpt met het besparen van stroom en gas. Tevens onthoudt de slimme thermostaat uw voorkeuren. Wel zo handig. Wanneer u nu een driejarig energiepakket afsluit met stroom en gas dan ontvangt u de slimme Nest thermostaat voor slechts €99,00. Met dit aanbod wordt de slimme thermostaat tevens gratis geïnstalleerd! Meer weten? Bekijk hier de website van Essent.

Energie aanbiedingen met voetbalshirt

Diverse energieleveranciers zijn hoofdsponsor van een van de vele Eredivisie clubs. Regelmatig is het dan ook mogelijk om een voetbalshirt bij uw energiepakket te krijgen. Daarnaast ontvangt u soms ook nog een gratis tegoed voor in de Fanstore. Check hieronder de beste deals van dit moment.

FC Twente Shirt bij Pure Energie

Verlopen; Bent u een echte FC Twente fan? Dan heeft Pure Energie een leuke actie! Stap nu over naar energie van Pure Energie en ontvang een gratis FC Twente Shirt cadeau! Kies ook voor duurzame energie en ontvang een shirt naar keuze cadeau. U kunt zelf bepalen of u het thuisshirt, uitshirt of het derde shirt ontvangt bij uw energiepakket. Meer weten? Check dan de website van Pure Energie!

Gratis FC Twente Shirt bij Pure Energie

Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon

Wanneer u nu kiest voor Qurrent dan kunt u profiteren van een gratis Feyenoord Fanshop cadeaubon met een maximale waarde van €150,00. Hiermee schaft u eenvoudig uw eigen Feyenoord Shirt aan in de Feyenoord webshop! Kies nu voor Qurrent 3 Jaar Vast en ontvang deze gratis cadeaubon t.w.v. €150,00. Kiest u voor Qurrent 1 Jaar Vast? Dan ontvangt u een cadeaubon t.w.v. €50,00. Binnen 30 dagen in huis! Meer weten? Check dan de website van Qurrent!

Gratis Feyenoord Fanshop Cadeaubon bij Qurrent

Feyenoord Shirt bij Qurrent

Verlopen; Qurrent is de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord. En daarom heeft het een unieke actie bedacht. Wanneer u nu overstapt naar Feyenoord dan ontvangt u een gratis Feyenoord shirt bij uw energiepakket. Dit officiële Feyenoord shirt is pas vanaf 1 juli verkrijgbaar en zal bij u thuis bezorgd worden. Ook profiteren van een gratis Feyenoord shirt bij Qurrent? Meldt u dan op deze pagina aan!

Gratis Feyenoord Shirt bij Qurrent

Gratis PSV Shirt bij Energiedirect.nl

Wanneer u nu overstapt naar Stroom & Gas 2 Jaar Vast van Energiedirect.nl dan profiteert u van een gratis PSV-shirt en €50,00 PSV-fanstore tegoed. Op deze manier profiteert u van voordelige energie en u support uw favoriete voetbalclub! En uw overstap? Dan neemt Energiedirect u volledig uit handen. Meer weten over deze toffe aanbieding in samenwerking met voetbalclub PSV? Ga dan naar de website van Energiedirect!

 

Top 10 Energie Aanbiedingen

Check onderstaande tabel voor een overzicht van de Top 10 Energie Aanbiedingen van dit moment. Stap vandaag nog over en profiteer van een korting tot wel €275,00, een gratis tablet, een gratis cadeaubon of een gratis Feyenoord Cadeaubon! Klik op ‘’Meer informatie’’ om uw maandtarief te berekenen. Hier kunt u zich overigens ook aanmelden voor een van de energie aanbiedingen.

Waarom zijn er zo veel energie aanbiedingen?

Korting op Stroom

3.5 op basis van 8 stemmen


Wanneer u energie gaat afsluiten is het goed om eerst te kijken welke energieleveranciers op dit moment energie aanbiedingen aanbieden. Omdat de energiemarkt sinds enkele jaren is vrijgegeven is de concurrente onder alle energieleveranciers erg hoog. Als consument kunt u daarom nu profiteren van zeer scherpe en voordelige energie aanbiedingen. Via onze website vergelijkt u eenvoudig beste aanbiedingen van dit moment! Of het nou gaat om een gratis tablet actie, kortingsactie of cashbackactie!

 

Beste Energie Aanbiedingen 2017

Via GoedkopeEnergieenGas.nl vinden mensen al jaren de beste energie aanbiedingen. Momenteel presenteren wij u alle energie aanbiedingen die te krijgen zijn in 2017. Wanneer er nieuwe aanbiedingen verschijnen worden deze direct aan ons overzicht toegevoegd. Op deze manier bent u altijd up-to-date en voorzien van de beste aanbiedingen van dit moment. Kies nu uw favoriet en stap ook over! Huishoudens die overstappen besparen op dit moment al snel enkele honderden euro’s!

 

Waarop letten bij energie aanbiedingen?

Wanneer u kiest voor een van de bovenstaande energie aanbiedingen dan moet u vaak rekeningen houden met enkele belangrijke regels. Hieronder sommen wij de belangrijkste regels voor u op. Wilt u echt alle spelregels van een van de aanbiedingen checken? Ga dan naar de website van de desbetreffende energieleverancier. Op die website kunt u namelijk alle regels en de algemene voorwaarden terugvinden.

 • De meeste energie aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. Als u al klant bent bij de desbetreffende energieleverancier dan kunt u vaak niet meeprofiteren. Om deze reden raden wij mensen ook aan om regelmatig over te stappen.
 • Wanneer u een welkomstcadeau ontvangt maar vroegtijdig uw energiecontract opzegt dan moet u vaak een deel van uw welkomstcadeau terugbetalen.
 • Over het algemeen kunt u direct profiteren van alle energie aanbiedingen. Het kan wel even duren voordat we welkomstcadeau verzonden worden.

Hoe kan ik profiteren?

Wilt u ook profiteren van een van de bovenstaande aanbiedingen? Dat is heel eenvoudig! Overstappen is tegenwoordig namelijk een fluitje van een cent. Uit recentelijk onderzoek blijkt dat meer dan 85% van alle consumenten die overstapten naar een andere energieleverancier tevreden tot zeer tevreden waren over de manier waarop dit verliep. Hieronder het overstapproces in enkele eenvoudige stappen;

 • Kies uw energie aanbieding en meldt u aan via de website van de energieleverancier.
 • Na uw aanmelding gaan altijd 2 weken bedenktijd in.
 • U ontvangt een bevestiging per mail of post.
 • Wanneer uw bedenktijd verlopen is wordt uw oude energiepakket voor u opgezegd.
 • U ontvangt vervolgens automatisch bericht van uw nieuwe energieleverancier over uw definitieve overstapdatum.
 • U hoeft zelf alleen eenmalig uw meterstanden door te geven.