Toon met installatie + Philips Hue Pakket Cadeau bij Eneco

Helaas, deze aanbieding is verlopen. Het is dan ook niet meer mogelijk om te profiteren van een Philips Hue Pakket bij Eneco. Check onderstaande tabel voor een overzicht van de populairste energie aanbiedingen van dit moment. Liever tarieven vergelijken op basis van uw persoonlijke energieverbruik? Maak dan hier gebruik van onze energievergelijker!

 

Top 10 Energie Acties

Onderstaande energie acties zijn momenteel het meest populair op onze website. Stap vandaag nog over en profiteer van een hoge welkomstkorting, een gratis tablet, een welkomstcadeau of een gratis cadeaubon bij uw energiepakket. Klik om ”Meer informatie” om uw maandtarief te berekenen of uzelf aan te melden.

 

Toon + Philips Hue Pakket uitverkocht

Wanneer u nu overstapt naar Eneco dan ontvangt u Toon en een Philips Hue Pakket cadeau. Daarnaast wordt Toon ook nog eens gratis geïnstalleerd. U hebt dus geen omkijken naar de installatie van uw slimme thermostaat. Na de installatie van uw slimme Toon thermostaat en de Philips Hue lampen hebt u altijd en overal controle over uw verlichting en thermostaat. U kunt deze namelijk besturen via een handige app op uw smartphone. Naast dit leuke welkomstcadeau profiteert met deze aanbieding tevens van vaste lage tarieven voor groene stroom en gas. Hierdoor hebt u gedurende de looptijd van uw contract geen last van prijsstijgingen binnen de energiemarkt. En overstappen? Dat neemt Eneco u volledig uit handen! Wel zo prettig. Benieuwd wat u per maand gaat betalen? Check dan de website van Eneco!

 

 

Voordelen

  • Ontvang Toon, ter waarde van €200,00, helemaal gratis en krijg grip op uw energieverbruik.
  • U hebt geen omkijken naar uw overstap. Eneco neemt u bijna alles uit handen!
  • Uw slimme thermostaat wordt gratis voor u geïnstalleerd. Dit kost normaal gesproken €75,00.
  • Ontvang groene stroom en gas tegen vaste lage tarieven. U hebt geen last van eventuele prijsstijgingen.
  • Profiteer tevens van een gratis Philips Hue Pakket ter waarde van €159,95.
  • Geen keuzestress. U hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd!

 

Ontvang Toon + Installatie helemaal cadeau!

Wanneer u nu kiest voor Eneco EcoStroom en AardGas 4 Jaar dan ontvangt u Toon inclusief installatie cadeau. Deze welkomstcadeaus kosten normaal gesproken €300,00! Met Toon van Eneco hebt u altijd inzicht in uw energieverbruik. U kunt namelijk precies zien wat u per dag, week of maand verbruikt. Naast inzicht kunt u ook besparen met Toon. Zo verbruiken gebruikers al snel 10% minder energie. En een ander ding wat heel handig is aan Toon is dat hij via een app te bedienen is. Daarnaast kunt u via de Toon app ook uw Philips Hue lampen bedienen. Een ander groot voordeel van Toon is dat het ook uw cv-ketel in de gaten houdt. Hierdoor kunt u storingen voorkomen en blijft uw cv-ketel in topconditie. Meer weten over de voordelen van Toon? Check dan de website van Eneco!

 

Toon met installatie + Philips Hue Pakket Cadeau bij Eneco

 

Overstappen naar Eneco

Wilt u ook Toon en een Philips Hue Pakket cadeau ontvangen bij Eneco? Stap dan vandaag nog over! Dit is heel eenvoudig en kan u regelen in enkele minuten. Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Klik op deze link om naar de website van Eneco te gaan. Check hier de aanbieding en klik op ‘’Bereken in 1 minuut’’ om verder te gaan. Voer vervolgens uw postcode en huisnummer in om uw woongegevens op te halen. Geef hierna aan hoeveel energie u verbruikt en klik op ‘’Bereken’’ om verder te gaan. Nadat u dit hebt gedaan ziet u direct hoeveel u bij Eneco per maand gaat betalen. Tevreden? Ga dan verder door op ‘’Kies’’ te klikken.

Check nogmaals uw bestelling en klik op ‘’Ga verder’’ om verder te gaan met uw bestelling. Voer vervolgens enkele persoonlijke gegevens in om te starten met uw aanmelding. Klik op ‘’Verder’’ om door te gaan. Voer hierna enkele contactgegevens in en klik opnieuw op ‘’Verder’’. Vul als laatst enkele adres en betalingsgegevens in om uw aanmelding af te ronden. Check als laatst nog eenmaal uw bestelling en stuur deze in. Na het insturen van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Wanneer uw bedenktijd is verstreken zal Eneco uw huidige energieleverancier opzeggen. Hier hoeft u zelfs niets voor te doen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Op basis hiervan kan uw oude energieleverancier namelijk een eindafrekening maken. Wanneer alles is geregeld zult u uw gratis Toon en Philips Hue Pakket thuis gezonden krijgen. Daarnaast kunt u een afspraak maken met een monteur voor de installatie van uw Toon thermostaat. Meer weten? Ga dan naar de website van Eneco!

 

Gratis Philips Hue Pakket bij Eneco

Wanneer u nu kiest voor deze aanbieding van Eneco dan ontvangt u naast Toon ook nog een gratis Philips Hue Pakket ter waarde van €159,95. Dit startpakket bevat onder andere een bridge en 2 Philips lampen. Deze lampen kunt u via uw smartphone bedienen met de Toon app. Zo kunt u bijvoorbeeld uw verlichting nog uitschakelen terwijl u al bent vertrokken. Daarnaast kunt u uw lampen dimmen terwijl u gewoon relaxt op de bank blijft liggen. Meer weten? Check dan de website van Eneco!

 

Over Eneco

Eneco is één van de drie traditionele energiereuzen in Nederland. Samen met energiebedrijven Essent en Nuon verdeelt Eneco een groot deel van de Nederlandse energiemarkt. Dit doet het onder de naam Eneco, maar ook via het prijsvechterslabel Oxxio. Eneco bedient momenteel ruim 2 miljoen Nederlandse huishoudens en hierbij focust het zich op duurzaamheid. Mede hierdoor scoort Eneco een 7,9 in het jaarlijkse duurzaamheidsonderzoek van onder andere Greenpeace. Hiermee is Eneco veruit de duurzaamste energiereus van Nederland. Ook profiteren van €175,00 Korting bij Eneco? Stap dan vandaag nog over! Hiermee profiteert u van duurzame energie bij een betrouwbare energieleverancier.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave